Zaloha komplet windows
Zaloha komplet windows
Caute,
viete mi niekto poradit nejaku aplikaciu, ktora mi urobi zalohu komplet nainstal windowsu a vsetkych nainstalovanych aplikacii a nastaveni? Potrebujem to ked budem preisntal Winwdows, aby som nemusel instalovat vsetky aplikacie, len obnovim windows z image-u.
viete mi niekto poradit nejaku aplikaciu, ktora mi urobi zalohu komplet nainstal windowsu a vsetkych nainstalovanych aplikacii a nastaveni? Potrebujem to ked budem preisntal Winwdows, aby som nemusel instalovat vsetky aplikacie, len obnovim windows z image-u.
Mmm otazne je ci to ides robit tak z preinstalovat system a hned nahodis hento?Mmm lebo ked si spravis zalohu priklad dneska a opol roka ides reinstalnut system tak budes mat polroka stare vsetko...Nebolo by jednoduhsie nainstalovat windows a a potom tie aplikacie????hej mas pravdu je to zdlhave ale budes mat nove verzie..
nieje odveci si spravit image systemu cerstveho s vsetkymi aplikaciami co potrebujes a potom aj tak kolkokrat instalujem z disku len a netaham nove verzie a ono to nastve furt sa s tym pol dna babrat.. to je to... ale inak norton ghost je celkom fajn.. a este jeden programek mi kamos spominal ze je super ale nepamatam nazov
ja som to raz skusal cez acronis-a, vypalil som DVD, ale ked som to nasledne skusil obnovit z toho DVD, tak mi hodilo nejaky error (nie hw, ale sw problem, nieco s tou zalohou - pritom pri zalohovani mi vsetko vpohodicke prebehlo, bez problemu, bez problemu napalilo... tak som sa na to vykaslal /maturoval som s tym dost dlho a ajtak ziaden vysledok../ a dalej ficim tak, ze vsetko po jednom
)
no mozno este niekedy skusim nortona, az na to budem mat naladu
no mozno este niekedy skusim nortona, az na to budem mat naladu