15 a žiaden záujem dievčat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

... za zenami a autobusom sa neuteka, pridu dalsie :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Laska prichadza a aj odchadza sama. Nam ostava len cakat. A hlavne sa nestresuj, je to zbytocne.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

s toho si ťažkú hlavu nerob, ja mám 18 a ešte žiadna baba, takže ja som na to trochu horšie ale zmieril som sa s tým.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jaj boze uz len nazov tejto temy je taky deprimujucu .. neni to tu prva a ani posledna tema v ktorej niekto nieje spokojny so svojim doterajsim osudom ... uz len tu na hojku je kopec chalanov aj v starsom veku co este tiez nemali babu a ani sa o nich baby netrhaju (vid. napr. ja :D ) ... ale co chces zee sa zmeni tym ze je tu teraz tato tema ? nic dramaticke na tom ze mas 15 a baby sa o teba nebiju neni .. skor ci neskor to pride aj samo .. proste zi si svoj zivot rob co ta bavi a ono to pride ... alebo ak tak hrozne chces zmenu tak zacat treba vzdy od seba hmm :wink: ... ale asi i tak naj. recept bude nemenit sa byt aky si , lebo ak niesi spinavy neupraveny idiot (co istotne niesi ) tak to skor ci neskor pride aj na teba uvidis .. a poloz si otazku , chces babu alebo aspon poznat niejaku co ma o teba zaujem preto lebo uz tvojji kamarati take nasli ? alebo si pockas kym sa ukaze niekto kto ti zato bude stat a potom to vijde ? ... lebo laska ci vztahy niesu sprint ... takze by som moc nesmutil , nevesal hlavu a zbytocne vela neriesil .. dockaj casu a dojde aj na teba :) , ale nezabudaj ze nic ti samo od seba do narucia nespadne takze ak to pride treba preto aj nieco urobit :wink:
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

nuže takisto takmer 17 a žiaden záujem,popravde mi to nijak extra neprekáža ,aj ked by som bol vdačný aspoň za jednu ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hovadina problem :)

Ja sa pridam k zopar poslednym prispievatelom, u mna 17 a pol a hoci miestami mam pocit ze kedy kua uz konecne, vo vseobecnosti som v podstate rad :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

aspon nemusis vytvarat temy aka "moja kamaratka sa reze kvoli mne" a pod :D ma to svoje vyhody :D radsej doma sediet a robit PIC [Fabo vie o com je rec:P]
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

urcite mas kratke vlasy ze? :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

SRneC napísal:urcite mas kratke vlasy ze? :wink:
Čo to má s krátkymi vlasmi?.. :? ja som ich mal krátke a vzadu som mal dlhý pás vlasov. A priateľke som sa zapáčil. Potom som chodil pekne vyholený. A teraz som si trošku vlasy nechal narásť. Koľko ľudí, toľko chutí :wink: :)
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

Podľa mňa vôbec nejde o vlasy, aj keď ja ich mám dlhšie a baby si ma všímaju... :oops: ale tu ide o to, že baby v tomto veku ešte nevedia poriadne dať najavo, že sa jej páčiš. Prídu lepšie časy.. :wink:
pershing
Guru
Guru

nenarazam na EMO neboj sa, nesom nazi ani iny extremista ;) a ano, mam kratke vlasy :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

pershing napísal:radsej doma sediet a robit PIC [Fabo vie o com je rec:P]
mi hovor... zatratena matura... za posledny mesiac a pol mam sotva 3 poriadne hodiny :(
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

ja mam dlhe :D a sm tomu rad:D ale to je off topic:D
proste nic na tom nie je ,nevadi to uzivaj zivota inymi sposobmi a nevesaj si nikoho na krk :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

autor temy: omg a to myslis ze ked ma baba o teba ze ti to povie hej? :lol:
kde zijes mojko.... aj ked sa pacis dievcatu tak ti to neda v ziadnom pripade najavo (nerozumiem preco ale je to tak) a ked sa to dozvies tak bude zatlkat a zatlkat kym o nu neprejavis zaujem aj ty. (teda ak nie si kaptian skolskeho futbalove muzstva,nemas na bunde velke M,W alebo F alebo nemas vlastne porsche :) )
my advice: nerob si z toho tazku hlavu.neni to nic mimoriadne...ono vsetko pride casom.neboj sa
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ako bolo povedane. Nemas co stratit, hlavu hore a nestresuj sa. Mas este dost casu pred sebou, ale tak viac-menej by sa uz trebalo troska zacat zaujimat o dievcata vzhladom na tvoj vek. A nesmies hlavne cakat za dievcatom ak sa ti paci musis to prekusnut a skusit ist za nou a potom to uz pojde samo. Moze odmietnut alebo prijat. Proste nemas co stratit, nejde o zivot.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

k6 napísal::lol: UMRIEM :D Baby o Teba nemaju zaujem... a nemalo by to byt skor opacne? Nemal by si Ty mat zaujem o ne? Teda neviem, ale za mojich mladych cias sme veru na "zaujemkyne" necakali, mozno je len ina doba a je moderne ked sa necha zbalit chalan dievcatom :smt023
k6 to si teda vystihol aj podla mna to je tak ze chalan by mal javit zaujem o babu
artus : neverim ze ani jedna baba sa na teba nepozrela a neusimala ak splyvas s prostredim tak sa vystrednejsie obliekaj a vtedy si ta vsimne kazdy :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to s tymi vlasmi bola polovicna ironia/absurdita venovana presne autorovi temy..neviem preco ale podla mna maju doma masinku a vystrihava sa na kratko :) nvm preco...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

srnec presne toto iste neviem pochopit ja, ako si moze doma niekto vyholit hlavu proste mne sa to nepaci....
a myslim ze aj dievcatu sa viac paci ak sa moze chalanovi prehrabavat vo vlasoch
pershing
Guru
Guru

myslim ze je to kazdeho osobna vec a filipito ty si to moc nepochopil :D fasa teraz ty s dlhymi vlasmi budu viac ziadanejsi ako ti na jezka resp s holou hlavou? akoze..tss nechapacka :D
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

rozrecni sa hlavne, odviaz...ja som bol tez velmi tichy ty, do mesta som nechodil, slusny, ani daky styl obliekania som nemal....a proste potom to prislo do mesta :), sk8 styl wow :D sami zacal pacit, daco sa popije a ono to uz ide ;)
Napísať odpoveď