15 a žiaden záujem dievčat
Jaj boze uz len nazov tejto temy je taky deprimujucu .. neni to tu prva a ani posledna tema v ktorej niekto nieje spokojny so svojim doterajsim osudom ... uz len tu na hojku je kopec chalanov aj v starsom veku co este tiez nemali babu a ani sa o nich baby netrhaju (vid. napr. ja
) ... ale co chces zee sa zmeni tym ze je tu teraz tato tema ? nic dramaticke na tom ze mas 15 a baby sa o teba nebiju neni .. skor ci neskor to pride aj samo .. proste zi si svoj zivot rob co ta bavi a ono to pride ... alebo ak tak hrozne chces zmenu tak zacat treba vzdy od seba hmm
... ale asi i tak naj. recept bude nemenit sa byt aky si , lebo ak niesi spinavy neupraveny idiot (co istotne niesi ) tak to skor ci neskor pride aj na teba uvidis .. a poloz si otazku , chces babu alebo aspon poznat niejaku co ma o teba zaujem preto lebo uz tvojji kamarati take nasli ? alebo si pockas kym sa ukaze niekto kto ti zato bude stat a potom to vijde ? ... lebo laska ci vztahy niesu sprint ... takze by som moc nesmutil , nevesal hlavu a zbytocne vela neriesil .. dockaj casu a dojde aj na teba
, ale nezabudaj ze nic ti samo od seba do narucia nespadne takze ak to pride treba preto aj nieco urobit 
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
autor temy: omg a to myslis ze ked ma baba o teba ze ti to povie hej?
kde zijes mojko.... aj ked sa pacis dievcatu tak ti to neda v ziadnom pripade najavo (nerozumiem preco ale je to tak) a ked sa to dozvies tak bude zatlkat a zatlkat kym o nu neprejavis zaujem aj ty. (teda ak nie si kaptian skolskeho futbalove muzstva,nemas na bunde velke M,W alebo F alebo nemas vlastne porsche
)
my advice: nerob si z toho tazku hlavu.neni to nic mimoriadne...ono vsetko pride casom.neboj sa
kde zijes mojko.... aj ked sa pacis dievcatu tak ti to neda v ziadnom pripade najavo (nerozumiem preco ale je to tak) a ked sa to dozvies tak bude zatlkat a zatlkat kym o nu neprejavis zaujem aj ty. (teda ak nie si kaptian skolskeho futbalove muzstva,nemas na bunde velke M,W alebo F alebo nemas vlastne porsche
my advice: nerob si z toho tazku hlavu.neni to nic mimoriadne...ono vsetko pride casom.neboj sa
Ako bolo povedane. Nemas co stratit, hlavu hore a nestresuj sa. Mas este dost casu pred sebou, ale tak viac-menej by sa uz trebalo troska zacat zaujimat o dievcata vzhladom na tvoj vek. A nesmies hlavne cakat za dievcatom ak sa ti paci musis to prekusnut a skusit ist za nou a potom to uz pojde samo. Moze odmietnut alebo prijat. Proste nemas co stratit, nejde o zivot.
k6 to si teda vystihol aj podla mna to je tak ze chalan by mal javit zaujem o babuk6 napísal:UMRIEM
Baby o Teba nemaju zaujem... a nemalo by to byt skor opacne? Nemal by si Ty mat zaujem o ne? Teda neviem, ale za mojich mladych cias sme veru na "zaujemkyne" necakali, mozno je len ina doba a je moderne ked sa necha zbalit chalan dievcatom
artus : neverim ze ani jedna baba sa na teba nepozrela a neusimala ak splyvas s prostredim tak sa vystrednejsie obliekaj a vtedy si ta vsimne kazdy