iPod Touch vs. iPhone

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

iPod Touch vs. iPhone

Príspevok od používateľa yazoo »

Pouzivate to niekto? Viete mi orientacne opisat vyhody, nevyhody tychto produktov? Chystam sa v blizkej dobe zakupit jeden z nich.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

-nepouzivam
-touch je player (s funkciami PDA) a iPhone je fon, ale to iste vies => musis si uvedomit, co primarne potrebujes (respektive sekundarne, primarne to bude asi ta hudba)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ano skor som rozmyslal nad tym iPod-om. Ale neviem ci tam teda vyuzijem na pripojenie Wi-Fi. Urcite ma ten Touch laka, len tie vyhody. A takisto neviem ci Apple nema kazove produkty, pretoze 15 000 je dost velka suma.
smejo
Addict
Addict

pokial sa pokazi, tak to das reklamovat, ale vo vseobecnosti ma apple kvalitne produkty
co sa wifiny tyka, tak disponuju nou oba produkty
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

S tou wifinou som si to zistil. Len neviem ci je to na slovensku take vyuzitelne naplno. Skor by som take veci potreboval na cestovanie. A pocas cesty neviem ci nieco chytim.
smejo
Addict
Addict

zalezi to od toho, ze kde - v centre "vacsich" miest (bary, restiky), v obchodnych centrach a na letiskach sa da chytit aj free hotspot, ale niekde na hincovom plese v tatrach asi nie :)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Moj spolubyvajuci ma iPhone. Je to nieco uzasne...uplne perfektna masinka..vsetko slape ako hodinky. Ma v tom google maps aj wikipedia offline. Je to feeeeest rychle. Neviem co zle o tom povedat...asi len to, ze ked si to kupis na pausal, tak je tam kopec veci zablokovanych a fotak nefunguje tak ako by mal :( Ale ked ho odbolkojues :) SUPER PHONE
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

weed napísal:Ano skor som rozmyslal nad tym iPod-om. Ale neviem ci tam teda vyuzijem na pripojenie Wi-Fi. Urcite ma ten Touch laka, len tie vyhody. A takisto neviem ci Apple nema kazove produkty, pretoze 15 000 je dost velka suma.
mne sa este ani jeden produkt od apple nepokazil a to som mal shuffle, nano, kamos ma touch a to je proste perfektny prehravac.
btw:
niekto tu spominal ze ked si zoberies i phone na pausal tak mas spusta veci zablokovanych tak to je pravda ale neviem aku to ma vyhodu ked operator zablokuje fon
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mna by skor zaujimalo ako to je potom s funkcnostou phonu, ked je bloknuty. pretoze iPhopne je citlivy na akykolvek zasah do FW, zamrzne ak sa pokusite flashnut FW. snad to maju vychytane
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Kibo napísal:mna by skor zaujimalo ako to je potom s funkcnostou phonu, ked je bloknuty. pretoze iPhopne je citlivy na akykolvek zasah do FW, zamrzne ak sa pokusite flashnut FW. snad to maju vychytane
No o tom nic neviem. Moj spolubyvajuci proste len nahodil novy software, ktory mozes staihnut na stranke apple a vsetko bolo OK. ziadne problemy
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

my ich predavame a prvy zakaznik co ho kupil nam po hodine volal ze mu zamrzol... predavame ich neblokovane s tymto varovanim, lebo aj nas produktak to skusal a zamrzol aj jemu...

Tento telefón nepotrebuje TurboSim, je odblokovaný. Akýkoľvek zasah do firmwaru znefunkční telefón !!! Neupdatujte firmware cez iTunes ani cez iny sw!!!
Napísať odpoveď