-nepouzivam
-touch je player (s funkciami PDA) a iPhone je fon, ale to iste vies => musis si uvedomit, co primarne potrebujes (respektive sekundarne, primarne to bude asi ta hudba)
Ano skor som rozmyslal nad tym iPod-om. Ale neviem ci tam teda vyuzijem na pripojenie Wi-Fi. Urcite ma ten Touch laka, len tie vyhody. A takisto neviem ci Apple nema kazove produkty, pretoze 15 000 je dost velka suma.
S tou wifinou som si to zistil. Len neviem ci je to na slovensku take vyuzitelne naplno. Skor by som take veci potreboval na cestovanie. A pocas cesty neviem ci nieco chytim.
zalezi to od toho, ze kde - v centre "vacsich" miest (bary, restiky), v obchodnych centrach a na letiskach sa da chytit aj free hotspot, ale niekde na hincovom plese v tatrach asi nie
Moj spolubyvajuci ma iPhone. Je to nieco uzasne...uplne perfektna masinka..vsetko slape ako hodinky. Ma v tom google maps aj wikipedia offline. Je to feeeeest rychle. Neviem co zle o tom povedat...asi len to, ze ked si to kupis na pausal, tak je tam kopec veci zablokovanych a fotak nefunguje tak ako by mal Ale ked ho odbolkojues SUPER PHONE
weed napísal:Ano skor som rozmyslal nad tym iPod-om. Ale neviem ci tam teda vyuzijem na pripojenie Wi-Fi. Urcite ma ten Touch laka, len tie vyhody. A takisto neviem ci Apple nema kazove produkty, pretoze 15 000 je dost velka suma.
mne sa este ani jeden produkt od apple nepokazil a to som mal shuffle, nano, kamos ma touch a to je proste perfektny prehravac.
btw:
niekto tu spominal ze ked si zoberies i phone na pausal tak mas spusta veci zablokovanych tak to je pravda ale neviem aku to ma vyhodu ked operator zablokuje fon
mna by skor zaujimalo ako to je potom s funkcnostou phonu, ked je bloknuty. pretoze iPhopne je citlivy na akykolvek zasah do FW, zamrzne ak sa pokusite flashnut FW. snad to maju vychytane
Kibo napísal:mna by skor zaujimalo ako to je potom s funkcnostou phonu, ked je bloknuty. pretoze iPhopne je citlivy na akykolvek zasah do FW, zamrzne ak sa pokusite flashnut FW. snad to maju vychytane
No o tom nic neviem. Moj spolubyvajuci proste len nahodil novy software, ktory mozes staihnut na stranke apple a vsetko bolo OK. ziadne problemy
my ich predavame a prvy zakaznik co ho kupil nam po hodine volal ze mu zamrzol... predavame ich neblokovane s tymto varovanim, lebo aj nas produktak to skusal a zamrzol aj jemu...
Tento telefón nepotrebuje TurboSim, je odblokovaný. Akýkoľvek zasah do firmwaru znefunkční telefón !!! Neupdatujte firmware cez iTunes ani cez iny sw!!!