Holubar napísal: No a este raz musim spomenut Rise of the Footsoldier, na ktory uz konecne vysli CZ aj SK titulky, tak som to pozrel este raz a uz som aj chapal o co ide Vyborny filmik
Konecne. Tiez som nane dlho cakal
Vcera som pozrel rakusky oscarovy film Die Fälscher z prostredia koncentracnych taborov. Zaujimavy film.
Goodbye Bafana je historický film (skutočný príbeh) o živote Nelasona Mandelu vo vezení (kde strávil 27 rokov) a o boji ľudi v JAR proti vláde v tom období. Je to mimoriadne zaujímavý a dobre spracovaný historický film, dáva objektívny obraz o situácii z obidvoch strán. Perfekný film, 10/10.
I Now Pronounce You Chuck and Larry-super oddychovka s posolstvom..Filmy s Adamom Sandlarom ma po vacsine nesklamali a tak to je aj pri tomto filme..7.5/10
Kesoman napísal:I Now Pronounce You Chuck and Larry super komedia tiez mozem odporucit netreba si trapit mozgove zavity .
Ale imho taky Click bola dost doba <>-vina
no neviem, mne sa click velmi pacil.
aby som nebol OT, tak som pozeral The Kingdom, prv ma to nebavilo, no ku koncu ma to celkom chytilo, ale cakal som viac, nie velmi zaujimavy film pre mna. dam mu tak 7/10
Ja mám veľmi rád paródie. Niesom určite náročný divák. Takže stále sa mi páči Scary Movie 3 a super je aj francúzská paródia Absolutne Scary, odporúčam
vcera som cekol Scary movie 4 a Requiem for a dream obidva su super, ten Requiem sa fajn pozeral a ten koniec tak to je nieco +zatial som sa po ziadnom filme necitil tak cudne
Hooligans - Green Street Hooligans
hodnotenie to malo celkom slusne.. cize cakal som nieco co bude pozeratelne.. a naozaj bolo.. dostal som sa k dvdcku kde je CZ aj eng.. a radsej som si to kukol v anglictine.. pekne v originaly.. pochybujem ze sa tym vykrikom fanusikov vyrovna cestina...
co sa filmu tyka tak bol naozaj dobry.. a prijemne ma prekvapil
hlavny (alebo druhy hlavny) herec Pete (Charlie Hunnam) si zasluzi naozaj respekt pred tym ako v tomto filme hral.. velmi dobre.. podla obrazku by som ani nepovedal ze je to on
moje hodnotenie cez 80%
teraz si idem pozriet bonusy
No keďže konečne vyšiel DvDrip vysoko hodnoteného filmu Juno, tak som neváhal a hneď stiahol a pozrel.. Veľmi pekný teenegerský príbeh Každému mladšiemu divákovi sa isto bude páčiť
Ťažko ohodnotiť ale 8/10 si to umňa zaslúžilo isto
Steven666 napísal:konečne som si pozrel celý film We were soldiers - Údolie tieňov (strašný preklad do slovenčiny) ale naozaj výborný film 9/10.
uplne s tebou suhlasim
ja som si pozrel pred par dňami Ocean's 13 a Die Hard 4
Dannycho 13 bola ako inak strasna pecka.. zase som pochopil polovicu veci az o pol hodinu po ich vykonani a tie ich dialogy.. no sranda
a Die Hard riadny akčák.. proste Bruce Willis je riadne vytrvaly a najviac sa mi pacila scenka ked znicil vrtulnik autom.. a k tomu potom dodal ze sa mu minuli naboje
ja som si pozrel pred par dňami Ocean's 13 a Die Hard 4
Dannycho 13 bola ako inak strasna pecka.. zase som pochopil polovicu veci az o pol hodinu po ich vykonani a tie ich dialogy.. no sranda
a Die Hard riadny akčák.. proste Bruce Willis je riadne vytrvaly a najviac sa mi pacila scenka ked znicil vrtulnik autom.. a k tomu potom dodal ze sa mu minuli naboje
JJ suhlasim super su oba filmy, proste Dannyho partaci su super, taky film malokto vymysli. A ten preklad samozerejme tiez......