ZUKOVA KARTA PLZ HELP!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NEEO
Novice
Novice

ZUKOVA KARTA PLZ HELP!!!

Príspevok od používateľa NEEO »

zdravim mam taky problem uz sa stym babrem cely den ohladom mojho notebooku a zvukovky. Mam Toshibu X200. Spravil som si dualboot vista a xp. A na XP mi neslo graficke rozhranie ako drivery ale nakoniec som sa nejako dopracoval k mojej 8600GT/M. Ale problem nastal so zvukom stiahol som si potrebny driver s domovskej stranky toshiby .......instalacia prebehne uspesne restart a nic nenabehne vobec zvuk ...... prosim o radu ako to vyriesit som podvdacny uz teraz za prispevky
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Skontroluj si v Spravcovi zariadenia, co za chybu ti pise.
NEEO
Novice
Novice

to je v tom hacik ze nic nepise ze je len instalovany a nic viac ale som uplne mimo ztoho nechapem preco????
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

Takze hardware je v poriadku... Kontroloval si vsetky hlasitosti v systeme ci nie su stlmene? :P

//nemá byť táto téma v "Pomoc"? :D
NEEO
Novice
Novice

sorry moja chyba som si neuvedomil kam to davam....asi takto to je nainstaluje ho ten driver ale ked idem pozriet ako zvuk v ovladacich paneloch nie je tam nainstalovany... hmm ....a co sa tika am premiestnit temu??
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

NEEO napísal:sorry moja chyba som si neuvedomil kam to davam....asi takto to je nainstaluje ho ten driver ale ked idem pozriet ako zvuk v ovladacich paneloch nie je tam nainstalovany... hmm ....a co sa tika am premiestnit temu??
Keď si otvoríš ovládací panel a ovládanie zvuku, tak máš tam aké zariadenie sa používa na prehrávanie zvuku? Lebo sa mi zdá nelogické aby správca zariadení označoval tú zvukovku v poriadku, ale v nastaveniach zvuku že by nebola...

BTW, tému presunie nejaký moderátor...
NEEO
Novice
Novice

hmm ano to som spravil a nic tam nie je ...... zaujimave..... a nainstaloval osm to tam urcite ......ja neviem kde je chyba
NEEO
Novice
Novice

takze uz je to v pohode vyriesene ale aj tak vdaka
Napísať odpoveď