zdravim mam taky problem uz sa stym babrem cely den ohladom mojho notebooku a zvukovky. Mam Toshibu X200. Spravil som si dualboot vista a xp. A na XP mi neslo graficke rozhranie ako drivery ale nakoniec som sa nejako dopracoval k mojej 8600GT/M. Ale problem nastal so zvukom stiahol som si potrebny driver s domovskej stranky toshiby .......instalacia prebehne uspesne restart a nic nenabehne vobec zvuk ...... prosim o radu ako to vyriesit som podvdacny uz teraz za prispevky
sorry moja chyba som si neuvedomil kam to davam....asi takto to je nainstaluje ho ten driver ale ked idem pozriet ako zvuk v ovladacich paneloch nie je tam nainstalovany... hmm ....a co sa tika am premiestnit temu??
NEEO napísal:sorry moja chyba som si neuvedomil kam to davam....asi takto to je nainstaluje ho ten driver ale ked idem pozriet ako zvuk v ovladacich paneloch nie je tam nainstalovany... hmm ....a co sa tika am premiestnit temu??
Keď si otvoríš ovládací panel a ovládanie zvuku, tak máš tam aké zariadenie sa používa na prehrávanie zvuku? Lebo sa mi zdá nelogické aby správca zariadení označoval tú zvukovku v poriadku, ale v nastaveniach zvuku že by nebola...