miesta bez gravitacie
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... lol ina kravina podla mna
... btw.: uz len kravina ze tade chcu postavit cestu
LOL cestu ? bez gravitacie ? .. alebo so zmenenou gravitaciou ? .. OMG jazda NENI bez gravitacie mozna
.. IMHO LOL
.... btw.: aj ja som uz pocul a videl ( skoda ze len na foto a videu
) ako ide voda hore kopcom .. no nie tak kopcom a ko vodopadom .. an islande je jedno skvele miesti, kde je taky vodopadik ( cca. 30 metrov ) a je na konci takeho ... noo .. hmm nieco ako fjord ? akirat je to na pevenj zemi
.. no a cez tu uzinu proste fuka vietor, aj ked je hore nad hranou tej prepastie relativne slaby vetrik
no a ked trochu dobre fukne tak ta voda pada do neba
... inak to musi byt krasny pohlad ! ...
To zázračné miesto, kde sa gulička kotúľa do kopca je údajne hora bohov - Olymp.
Nechápem inak, čo chceli bleskovky načrtnúť tým, že sa to zaasfaltuje. Ak tam je naozaj pozmenená gravitácia, tak keď tam natiahnú asfalt tam už nebude? Alebo tam musí byť tá drevená chajda?
-Podľa mňa sú to výmysli na prilákanie turistov, ako napr. v jaskyniach jazierka vernosti, v hradoch lavičky, na ktoré keď žena sadne, do roka a do dňa otehotnie a pod..
Ale prečo sa tam neísť pozrieť, no nie??
Nechápem inak, čo chceli bleskovky načrtnúť tým, že sa to zaasfaltuje. Ak tam je naozaj pozmenená gravitácia, tak keď tam natiahnú asfalt tam už nebude? Alebo tam musí byť tá drevená chajda?
-Podľa mňa sú to výmysli na prilákanie turistov, ako napr. v jaskyniach jazierka vernosti, v hradoch lavičky, na ktoré keď žena sadne, do roka a do dňa otehotnie a pod..
antigravitacne kopce
http://en.wikipedia.org/wiki/Gravity_hill
The slope of a gravity hill is an optical illusion
preklad pre vsetkych (z translatora
)
Svah samospádového kopce je optická iluze
http://en.wikipedia.org/wiki/Gravity_hill
The slope of a gravity hill is an optical illusion
preklad pre vsetkych (z translatora
Svah samospádového kopce je optická iluze
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. ehm gravitacia a magnetizmus su trosku rozdielne veci, nemyslis ? ... ale mas pravdu su miesta kde je magnetizus naruseny a je to sposobene vacsinou zemskym podlozim v tychto oblastiach ... lenze tu sa vravi o miestach " bez graviacie " ...pHysIQ napísal:Oznacit miesta ako antigravitacne popripade miesto bez gravitacie je podla mna dost surove. Na tychto miestach je "iba" narusene magneticke pole zeme (a to kvalitne). Kompas akoby sa zblaznil a vobec neukazuje na sever. A jednym z takychto miest je aj Bermudsky trojuholik.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
susenejablko
Light Star
OMG...take miesto bez gravitacie neexistuje, ani nasa ho nevytvori...moze sa vytvorit len tak, ze by sa spravila nejaka raketa, a padala by volnym padom a este viac by zychlovala, a tym sa spravi taka vec, ze na tie telesa co su v tej rakete sice posobi grav. sila ale ich zotrvacnost posobi, ze sa vznasaju...
a antigravitacne prostredie je napr. taka voda... nieje to miesto BEZ GRAVITACIE, ale posobi tam vacsia vztlakova sila ako gravitacna...(samozrejme ze aj vzduch ma vztlakovu silu njaku ale maliicku...)
a k tym kopcom... je to nejak tak, ze kedze je zem nakrivo, tak nemozete stat rovno zo zemou, ale stojite smerom k stredu Zeme...asi tak... (uz som videl aj take atrakcie v zabavnych parkoch...
(ale samozrejme, ze sa aj ja mozem mylit, mozno tam niekde mam njaku chybu..
)
a antigravitacne prostredie je napr. taka voda... nieje to miesto BEZ GRAVITACIE, ale posobi tam vacsia vztlakova sila ako gravitacna...(samozrejme ze aj vzduch ma vztlakovu silu njaku ale maliicku...)
a k tym kopcom... je to nejak tak, ze kedze je zem nakrivo, tak nemozete stat rovno zo zemou, ale stojite smerom k stredu Zeme...asi tak... (uz som videl aj take atrakcie v zabavnych parkoch...
(ale samozrejme, ze sa aj ja mozem mylit, mozno tam niekde mam njaku chybu..
-
Schyl2o
Star
Re: hmm
nehaj tak, tu nikto nicomu neveri, tu sa hadat neoplatiFondo napísal:Rovno všetko zkritizujte.....O tomto mieste je toho plný internet nie nevymysleli si to bleskovky.Naozaj tam chodia turisti.Ak by ste neboli takí leniví našli by ste odtial aj videá a kopu iných materiálov
Re: hmm
Ale zamysli sa preco...ta chalupa tam je postavena kolmo na kopec, cize ked tam vojdes, tak sa ti zda, ze by si mal stat kolmo k podlahe, lenze ta je "natocena." vid priloha:Fondo napísal:Rovno všetko zkritizujte.....O tomto mieste je toho plný internet nie nevymysleli si to bleskovky.Naozaj tam chodia turisti.Ak by ste neboli takí leniví našli by ste odtial aj videá a kopu iných materiálov
//v tom clanku to maju zle pomenovane, bez gravitacie to nie je...ked uz, tak tam je pootoceny smer gravitacnej sily, ale ja som skor za to, ze je to opticky klam, take nieco si mozem postavit aj doma
dakto tu spominal miesta kde "voda tecie hore kopcom" takych miest je viac ale asi (dufam) su to fakt len opticke kalmy
no napr u nas na slovensku v obci betliar pri kastieli je lesopark a tiez je tam miesto kde sa zda ze voda tecie hore kopcom
ket sme tam boli v osmicke na vylete sme nechapali nijak raz 
-
pinacolada
Guru wannabe
hmm
ani ja si nemyslím že to je bez gravitácie to by vyzeralo úplne inač a hlavne by tam taká chalúpkla asi ani nestála
ale je to tam podozrivé pár fotiek som nevedel pochopiť aj ked som si predstavil že by bola na kopci. len som sa snažil trošku obhájiť bleskovky že to neije ich výmysel.