Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Steven666 napísal:Nádhera že postúpili Košice, dúfam že bude finále Slovan - Košice :smt003
aký Slovan - Košice a Martin si kde nechal :) Určite bude vo finále aj Martin

btw ako tipujete sobotnajší zápas Martin- Trenčín čo myslíte rozhodne už Martin či sa ete bude pokračovať v dalsom zapase
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Key5ers0ze napísal:Martin: Kosice si myslel, vsak? :P
btw. zaujimava kauza Riha-Hanzal... :shock: Ale Hanzal je idiot aj tak..
Hanzal je idiot, hlavne kvoli Blahovi mlademu, ale Riha sa tiez nema cim chvalit, je to rovnaky nervak, kt, vychodil ledva zakladnu skolu a na jeho prejave je to vidiet.

edit// nemyslim hokejovy prejav...hokejista je to dobry
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Hossa1881 napísal:trosku mi vadi obzvlast ked este stale frcime na nekvalitnom analogu, preco to viac nepriblizuju naco mi je vidiet aj tribuny, napr cesi viacej "zoomuju" na hracov a myslim ze sa to lepsie kuka ako ked tam vidno iba farebne stvorceky a ciernu bodku uprostred :lol: , teda aspon ja to takto vidim...
No presne to som si všimol aj ja....a mne sa ten čeký hokej zdá trocha zaujímavejší,aj ked tam nepoznám tolko hráčov,ale je to krajší hokej.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Drago napísal:Hanzal je idiot, hlavne kvoli Blahovi mlademu, ale Riha sa tiez nema cim chvalit, je to rovnaky nervak, kt, vychodil ledva zakladnu skolu a na jeho prejave je to vidiet.

edit// nemyslim hokejovy prejav...hokejista je to dobry
Riha je sice nervak, ale svojim nervovanim nesposobuje zranenia ostatnym, maximalne si tak buchne hokejkou o mantak, alebo vynada rozhodcovi. Ak nevidis rozidle medzi tymto a brutalne zakernymi faulami (napr. kopanie do hrace na zemi ako v predposlednom zapase) tak si pekny pokrytec.

Hossa1881: porovnavat STV a CT sa ani neda, to su ako dva ine vesmiry.
Drago
Guru
Guru

t0m4s3: To mas pravdu, uznavam, ale ja som tentoraz nenarazal na spravanie na lade, ale skor mimo neho, vid. Rihove primitivne vyroky na Hanzala, vsetci vieme o co ide. Ano, Hanzal je vrah, ale vraviet o sebe ze som dobry chlapec a ze uz len cakam kym sa Hanzal dostane do basy kam patri, to sa teda vyhlasovat do medii rozhodne nehodi
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

to bolo podla mna sposobene emociami...skus si predstavit, ze si na Rihovom mieste.. Proste niekedy sa vykrici taka vec aj ludom, ktorych mame radi a toto su superi na lade, takze by som za to Rihu az tak velmi neodsudzoval..
Drago
Guru
Guru

Key5ers0ze napísal:to bolo podla mna sposobene emociami...skus si predstavit, ze si na Rihovom mieste.. Proste niekedy sa vykrici taka vec aj ludom, ktorych mame radi a toto su superi na lade, takze by som za to Rihu az tak velmi neodsudzoval..
Ano keyser to je vec nazoru, samozrejme, ja to vidim inak Martincania to vidia inak, ale to je jasne, kazdy fandi svojemu a myslim, ze Martin je v tejto serii lepsi a my na to nemame formu, ani hracov.

Len taky maly dovetok este k tomu. Ja viem, vsetci vidite nesportove spravanie Trencina, kt. urcite je nesportove, ale to jak Beran + Riha chodia po kazdom odpiskanom faule k rozhdocom diskutovat a dokonca Riha kruti hlavou aj po ofsajde, to sa mi zda trosku divne, a tiez to svojim sposobom kazi uroven tejto serie, kt. mohla byt bez bitiek a tohoto este lepsiou ako teraz
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Key5ers0ze napísal:to bolo podla mna sposobene emociami...skus si predstavit, ze si na Rihovom mieste.. Proste niekedy sa vykrici taka vec aj ludom, ktorych mame radi a toto su superi na lade, takze by som za to Rihu az tak velmi neodsudzoval..
No lenže on je profesionálny športovec a na také veci by si mal dávať pozor.Možno práve on je nejakým mladým hokejistom vzorom a takýmto správaním a vyjadrovaním nebude dobrým vzorom.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja len dodam, ze som bol cely zivot fanusikom TN...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

podla mna hracov ktori prejavia emocie (myslim v dobrom a nie ze zmlatia rozhodcu:D ) a komunikuju s fanusikmi ako napr riha treba v nasej extralige viac, myslim si ze mnoho martincanov sa chodi pozerat prave na neho a mat takych viac nasej extralige by to iba prospelo..(napr. ja si celkom rad spominam na hovorku bo to bol velmi impulzivny trener a dalo sa nanho pozerat:D ked bola nuda na lade)je na nom vidiet ze bojuje, maka a stve ho neuspech, niektori ked niesu na lade ani si nikto nevsimne...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

njn, na Hovorku pozeram celu sezonu :wink:
u nas je momentalne taky pripad: mame velmi zleho brankara, ktory je vsak soumen, preto ho maju radsej divaci a asi aj preto dostava viac sanci ako lepsi brankar, ktory sa miesto sou sustredi len a len na branenie :)
idealne je ak je niekto dobry hrac a este k tomu ma aj nejake to charizma :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Key5ers0ze: Napriklad v Martine je to Riha, najlepsi strelec muzstva a neskutocny showman. Par krat bol aj v Sporte na Markize ako frajer na zaver. Navyse je radost sa pozerat na jeho hru.
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:Ano keyser to je vec nazoru, samozrejme, ja to vidim inak Martincania to vidia inak, ale to je jasne, kazdy fandi svojemu a myslim, ze Martin je v tejto serii lepsi a my na to nemame formu, ani hracov.

Len taky maly dovetok este k tomu. Ja viem, vsetci vidite nesportove spravanie Trencina, kt. urcite je nesportove, ale to jak Beran + Riha chodia po kazdom odpiskanom faule k rozhdocom diskutovat a dokonca Riha kruti hlavou aj po ofsajde, to sa mi zda trosku divne, a tiez to svojim sposobom kazi uroven tejto serie, kt. mohla byt bez bitiek a tohoto este lepsiou ako teraz
No však ale ked ide za rozhodcom to je normalne , ide mu povedať že čo si myslí o tom a ako to zle odpískal ale tým že ide za rozhodcom nezraní žiadneho hráča a nie aka Trenčín ten ho na.ebe surovo na mantinel a 4 hráči sú K.O takto sa nehrá hokej síce je to konatktný šport ale Trenčania by sa mohli krotit a naučiť sa prehrávať . Ale v 4 . zápase už im to asi došlo a páčil sa mi ako hrali že už tak nefavlovali a hrali tak ako sa má a podali dobrý výkon a vyhrali keby tak hrali stále neni o čom ale netreba zabúdať ani na formu MHC .
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pocul som zevraj uz havel bol na treningu, poslali mu z nemecka daku ortezu s ktorou by mohol hrat...to je odhodlanost :wink:
ak sa da do poriadku aj klepac tak uz nas nic nezastavi :smt023
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak to si teda sadnem na prdel ak Havel odohra aspon tretinu. Je vidiet, ze chalani su dobra partia a chcu hrat aj so sebazaprenim. Klepac ak by mohol urcite tiez hra, neviem ake vazne zranenie opat ma :-(
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

extraliga piata najkvalitnejsia v Europe
myslim, ze dost realny rebricek a sme na tom relativne dobre, predsa len predbehnut svajciarov a nemcov(nemyslim tym kvalitou repre, ale ligy)je celkom uspech :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak Pukla vedie 1:0 po presilovke, Havel hra :shock:
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nemam slov :cry: tak už sme to mohliukončiť ale drama pokračuje ti kks ale startiť take vedenie 4:1 tak to je už moc len aby nás to nemrzelo
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

parada...viacej dohnojit sa to nedalo...uz viackrat sme stratili vedenie o dva goly a teraz dokonca o tri, zacinam mat pocit ze odchadzaju psychicky...stale verim ze dva razy nas neporazia, ale toto moze byt zlom v serii

EDIT: neverim ze finska liga je lepsia ako svedska a holadnska lepsia ako ukrajina 8)
Drago
Guru
Guru

Konecne, tentokrat sme prikladne zabojovali bez hrubych faulov, vlastnou sikovnostou, no kazdopadne sme v psychickej vyhode, ale dva zapasy je stale velmi vela, to sa toho este moze udiat

P.S. Lakosil 8)
Zamknuté