aký Slovan - Košice a Martin si kde nechalSteven666 napísal:Nádhera že postúpili Košice, dúfam že bude finále Slovan - Košice
btw ako tipujete sobotnajší zápas Martin- Trenčín čo myslíte rozhodne už Martin či sa ete bude pokračovať v dalsom zapase
Hanzal je idiot, hlavne kvoli Blahovi mlademu, ale Riha sa tiez nema cim chvalit, je to rovnaky nervak, kt, vychodil ledva zakladnu skolu a na jeho prejave je to vidiet.Key5ers0ze napísal:Martin: Kosice si myslel, vsak?![]()
btw. zaujimava kauza Riha-Hanzal...Ale Hanzal je idiot aj tak..
No presne to som si všimol aj ja....a mne sa ten čeký hokej zdá trocha zaujímavejší,aj ked tam nepoznám tolko hráčov,ale je to krajší hokej.Hossa1881 napísal:trosku mi vadi obzvlast ked este stale frcime na nekvalitnom analogu, preco to viac nepriblizuju naco mi je vidiet aj tribuny, napr cesi viacej "zoomuju" na hracov a myslim ze sa to lepsie kuka ako ked tam vidno iba farebne stvorceky a ciernu bodku uprostred, teda aspon ja to takto vidim...
Riha je sice nervak, ale svojim nervovanim nesposobuje zranenia ostatnym, maximalne si tak buchne hokejkou o mantak, alebo vynada rozhodcovi. Ak nevidis rozidle medzi tymto a brutalne zakernymi faulami (napr. kopanie do hrace na zemi ako v predposlednom zapase) tak si pekny pokrytec.Drago napísal:Hanzal je idiot, hlavne kvoli Blahovi mlademu, ale Riha sa tiez nema cim chvalit, je to rovnaky nervak, kt, vychodil ledva zakladnu skolu a na jeho prejave je to vidiet.
edit// nemyslim hokejovy prejav...hokejista je to dobry
Ano keyser to je vec nazoru, samozrejme, ja to vidim inak Martincania to vidia inak, ale to je jasne, kazdy fandi svojemu a myslim, ze Martin je v tejto serii lepsi a my na to nemame formu, ani hracov.Key5ers0ze napísal:to bolo podla mna sposobene emociami...skus si predstavit, ze si na Rihovom mieste.. Proste niekedy sa vykrici taka vec aj ludom, ktorych mame radi a toto su superi na lade, takze by som za to Rihu az tak velmi neodsudzoval..
No lenže on je profesionálny športovec a na také veci by si mal dávať pozor.Možno práve on je nejakým mladým hokejistom vzorom a takýmto správaním a vyjadrovaním nebude dobrým vzorom.Key5ers0ze napísal:to bolo podla mna sposobene emociami...skus si predstavit, ze si na Rihovom mieste.. Proste niekedy sa vykrici taka vec aj ludom, ktorych mame radi a toto su superi na lade, takze by som za to Rihu az tak velmi neodsudzoval..
No však ale ked ide za rozhodcom to je normalne , ide mu povedať že čo si myslí o tom a ako to zle odpískal ale tým že ide za rozhodcom nezraní žiadneho hráča a nie aka Trenčín ten ho na.ebe surovo na mantinel a 4 hráči sú K.O takto sa nehrá hokej síce je to konatktný šport ale Trenčania by sa mohli krotit a naučiť sa prehrávať . Ale v 4 . zápase už im to asi došlo a páčil sa mi ako hrali že už tak nefavlovali a hrali tak ako sa má a podali dobrý výkon a vyhrali keby tak hrali stále neni o čom ale netreba zabúdať ani na formu MHC .Drago napísal:Ano keyser to je vec nazoru, samozrejme, ja to vidim inak Martincania to vidia inak, ale to je jasne, kazdy fandi svojemu a myslim, ze Martin je v tejto serii lepsi a my na to nemame formu, ani hracov.
Len taky maly dovetok este k tomu. Ja viem, vsetci vidite nesportove spravanie Trencina, kt. urcite je nesportove, ale to jak Beran + Riha chodia po kazdom odpiskanom faule k rozhdocom diskutovat a dokonca Riha kruti hlavou aj po ofsajde, to sa mi zda trosku divne, a tiez to svojim sposobom kazi uroven tejto serie, kt. mohla byt bez bitiek a tohoto este lepsiou ako teraz