inac neviem ako mozte povedat, ze to bol kral hot rodov a kral svojho remesla..ved vsetky tie hotrody co boli na discovery..aspon tie co som ich videl a nebolo ich malo..nepostavil on..sem tam prisiel do dielne .. vynadal tam par ludom.. isel do kancelarie tam s nim spravili rozhovor a nic viac.. pokial viem, ani navrhy nerobil on
Point napísal:inac neviem ako mozte povedat, ze to bol kral hot rodov a kral svojho remesla..ved vsetky tie hotrody co boli na discovery..aspon tie co som ich videl a nebolo ich malo..nepostavil on..sem tam prisiel do dielne .. vynadal tam par ludom.. isel do kancelarie tam s nim spravili rozhovor a nic viac.. pokial viem, ani navrhy nerobil on
to je vsetko pravda, ale sa ako na take miesto na akom bol on dostanes len tak, urcite na zaciatku mu presiel kazdy plan cez ruky a úptpm aj samotne spracovanie... teraz na konci ich uz len riadil... takto to mas vsade Paul Teutul, tiez teraz uz nestavia motorky, no na zaciatku to bol on kto celu firmu vytvoril...
ano to mi je jasne, ze musel mat nejake svoje prace a na zaklade tych sa dostal do postavenia v akom je/bol. Ale napisat, ze robil uzasne stroje na zaklade relacie z discovery? imho blbost
Point napísal:inac neviem ako mozte povedat, ze to bol kral hot rodov a kral svojho remesla..ved vsetky tie hotrody co boli na discovery..aspon tie co som ich videl a nebolo ich malo..nepostavil on..sem tam prisiel do dielne .. vynadal tam par ludom.. isel do kancelarie tam s nim spravili rozhovor a nic viac.. pokial viem, ani navrhy nerobil on
podla mna vedel ovela viac nez ty teraz o autach,alebo hocikto niekto iny,neda sa povedat,ze nerobil nic ...
trosku som sa vylamal na tvojom slovoslede ale asi viem co si tym myslel..ja som nepovedal, ze viem viac ako on iba to, ze sudit jeho umenie z toho co bolo na discovery videt nie je opodstatnene..ved tam nic nerobil..dufam, ze si ma pochopil..
mozno v tom co ste videli na discovery nerobil vela ale myslite si ze on hned mal takuy velku dielnu? musel robit aj sam aby si zarobil nejake peniaze na rozbeh....az potom ked sa mu uz lepsie darilo zamestnal si ludi aby robili zanho....ved sa len pozri v jednom diele mal Mercedes CLS a kto by robil ked uz ma tolko penazi?
dozvedel som sa to az teraz (asi preto ze na hojko uz moc nechodim ). skoda ho...dufam ze koli tomu neprestanu natacat dalsie diely, alebo nedajboze skrachuje ta dielna apod. snad sa to nejak spravi. rest in peace