Boyd Coddington zomrel...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Boyd Coddington zomrel...

Príspevok od používateľa den333 »

Boyd Coddington pre niektorych neznamy ale pre tych co pozeraju American Hot Rod na Discovery Channel urcite osobnost sveta Hot Rod-ov.
http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/TV/02/2 ... ington.ap/
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Asi nič,lebo tie diely už nahrávali aspoň 2 roky dozadu.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm,je mi ho luto,bol som fanusikom Hotrodov,este aj som,a teraz takito koniec ... :cry:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Smutne pozerat sa na niekoho v TV a vediet ze uz je mrtvy, skoda ho chalana, bol vo svojom remesle dobry :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

inac neviem ako mozte povedat, ze to bol kral hot rodov a kral svojho remesla..ved vsetky tie hotrody co boli na discovery..aspon tie co som ich videl a nebolo ich malo..nepostavil on..sem tam prisiel do dielne .. vynadal tam par ludom.. isel do kancelarie tam s nim spravili rozhovor a nic viac.. pokial viem, ani navrhy nerobil on
Retne
Darca
Darca

Point napísal:inac neviem ako mozte povedat, ze to bol kral hot rodov a kral svojho remesla..ved vsetky tie hotrody co boli na discovery..aspon tie co som ich videl a nebolo ich malo..nepostavil on..sem tam prisiel do dielne .. vynadal tam par ludom.. isel do kancelarie tam s nim spravili rozhovor a nic viac.. pokial viem, ani navrhy nerobil on
to je vsetko pravda, ale sa ako na take miesto na akom bol on dostanes len tak, urcite na zaciatku mu presiel kazdy plan cez ruky a úptpm aj samotne spracovanie... teraz na konci ich uz len riadil... takto to mas vsade Paul Teutul, tiez teraz uz nestavia motorky, no na zaciatku to bol on kto celu firmu vytvoril...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano to mi je jasne, ze musel mat nejake svoje prace a na zaklade tych sa dostal do postavenia v akom je/bol. Ale napisat, ze robil uzasne stroje na zaklade relacie z discovery? imho blbost :)
Retne
Darca
Darca

Point napísal:Napisat, ze robil uzasne stroje na zaklade relacie z discovery? imho blbost :)
To som napisal?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to som ti len chcel trosku priblizit preco som napisal svoj prvy post :) nebola to reakcia na teba ale skor na zakladatela temy...

btw..viac ako hotrod sa mi pacia tie vraky pre bohatych :D
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

R.I.P-hold bol to fakt dobrý custom builder pozerával som každý diel na discovery,fakt je to blbé
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Point napísal:inac neviem ako mozte povedat, ze to bol kral hot rodov a kral svojho remesla..ved vsetky tie hotrody co boli na discovery..aspon tie co som ich videl a nebolo ich malo..nepostavil on..sem tam prisiel do dielne .. vynadal tam par ludom.. isel do kancelarie tam s nim spravili rozhovor a nic viac.. pokial viem, ani navrhy nerobil on
podla mna vedel ovela viac nez ty teraz o autach,alebo hocikto niekto iny,neda sa povedat,ze nerobil nic ...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

trosku som sa vylamal na tvojom slovoslede ale asi viem co si tym myslel..ja som nepovedal, ze viem viac ako on :D iba to, ze sudit jeho umenie z toho co bolo na discovery videt nie je opodstatnene..ved tam nic nerobil..dufam, ze si ma pochopil..

a btw..nevies co o autach viem ja tak ma nesud :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja si ho pamatam raz ked si dal nalakovat nechty na ruzovo.. vo farbe gadillacu ktory preave robili :-D
cest jeho pamiatke :smt115
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mozno v tom co ste videli na discovery nerobil vela ale myslite si ze on hned mal takuy velku dielnu? musel robit aj sam aby si zarobil nejake peniaze na rozbeh....az potom ked sa mu uz lepsie darilo zamestnal si ludi aby robili zanho....ved sa len pozri v jednom diele mal Mercedes CLS a kto by robil ked uz ma tolko penazi?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

dozvedel som sa to az teraz (asi preto ze na hojko uz moc nechodim :D ). skoda ho...dufam ze koli tomu neprestanu natacat dalsie diely, alebo nedajboze skrachuje ta dielna apod. snad sa to nejak spravi. rest in peace
Napísať odpoveď