BILL GATES

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Jedine co by asi teraz tak vedel naprogramovat by boli jeho peniaze :lol:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

neviem comu sa vela ludi cuduje ze naco mu je tolko penazi...ak niekto cital jeho zivotopis tak pochopi ze si tie peniaze zasluzi lebo je sikovny tak co?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

martin M napísal:neviem comu sa vela ludi cuduje ze naco mu je tolko penazi...ak niekto cital jeho zivotopis tak pochopi ze si tie peniaze zasluzi lebo je sikovny tak co?
Mas pravdu, on si tie peniaze zasluzi. Ved kolkymi milionmi dolarov rocne prispieva chudobnym v Afrike, dava peniaze na vyzkum (v roku 1999 použil viac ako 6 miliárd dolárov na urýchlenie vývoja a na zníženie cien liekov na maláriu, tuberkulózu a AIDS. Jeho príspevky sa však stále zvyšujú - od marca 2004 do februára 2005 dal na dobročinnosť viac ako 27 mld. dolárov) a napr. taky Ingvar Kamprad majitel siete IKEA setri kde sa da, ale prispieva na rozne humanitne projekty atd.: Majiteľ niekoľkomiliardového konta ďalej žije v neveľkom dome, jazdí mestskou dopravou a len keď musí, použije vlastné auto - staré Volvo. Je tak sporovlivý, že pri kúpe zeleniny na miestnom trhu čaká vždy do posledných hodín, aby kúpil za čo najnižšiu cenu a aj vlakom jazdí len druhou triedou.
Objavili sa aj klebety, že keď sa ubytuje v hoteli a pochytí ho smäd, aby nemusel platiť sódu z minibaru, vymení ju potom za novú, kúpenú v neďalekej večierke. Napriek tomu aj on sa radí medzi filantropov. Každý z obchodov jeho spoločnosti prispieva na podporu miestneho obyvateľstva, ako aj na rôzne medzinárodné humanitné projekty, medzi nimi aj podporu detí cez UNICEF.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bill Gates už není nejbohatším mužem planety
http://www.zive.cz/Bleskovky/Bill-Gates ... fault.aspx
Normálne ho začínam ľutovať.. :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vam by sa pacilo mat tolko prachov a moct mat cokolvek? Clovek straca vela snov ked moze mat skoro vsetko. A sny su dolezitejsie ako sa zda. Uz vidim nejaku "vtipnu" reakciu. Keby som si mal vybrat medzi milionom korun a 400 miliardami USD vyberiem si ten milion sk.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Gates zarobil svoje prve prachy ako 17-rocny ked predal program ktory vytvoril skole za cca 4000 dolarov a zaroven so svojim spoluziakom zalozil nejaku firmu neviem presne jak sa volala(btw. ten spoluziak je teraz tiez v MS a je dost prachaty). Kto z vas tu v 17 robil programy a zakladal firmy?? Tak by som si dva krat rozmyslel, ze kto je magor a kto nie. S tym istym spoluziakom neskor zalozil Micro-soft a potom Microsoft. A uz to slo. Ale to ze je dobry podnikatel je tiez pravda. Ved MS-DOS kupil od nejakeho vyrobcu pocitacov za "par drobnych" a predal to IBM za niekolkonasobne vyssiu sumu. Takze to ze je magor a nevie programat by som si odpustil. Ten spoluziak sa vola Allen tusim teraz som si spomenul :-)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ako pise theBliZZard, zaujimave, ze sa do Vilka obuva kazdy..a nasi zbohatlici(privatizeri) s ledva skoncenou polnohospodarskou strednou vam absolutne nevadia...O Vilkovi sa vase deti budu ucit tak ako som sa ucil ja o Fordovi, kdezto o slovenskych milionaroch(cest vynimkam) sa budu rozpravat bajky o tom ako je mozne, ze neskoncili vo vazeni :wink:
brm
Darca
Darca

mi-chau napísal:Vam by sa pacilo mat tolko prachov a moct mat cokolvek? Clovek straca vela snov ked moze mat skoro vsetko. A sny su dolezitejsie ako sa zda. Uz vidim nejaku "vtipnu" reakciu. Keby som si mal vybrat medzi milionom korun a 400 miliardami USD vyberiem si ten milion sk.
Zase nie všetko sa dá kúpiť. My smrteľníci možno máme sny, že kúpiť si auto, postaviť dom, kúpiť si jachtu, ale miliardári, ktorí majú toto všetko, môžu mať úplne iné sny až tak nesúvisiace s peniazmi. Napr. vystúp na nejaký kopec alebo prelet okolo sveta v balóne si len tak nekúpiš. Môžeš si kúpiť extra špeciálne zariadenia, ktoré Ti to uľahčia, ale predsa. Niektorí majú zase snahu získať moc, možnosť ovládať masy ľudí a tak.. a niektorí zase môžu mať sen nájsť si peknú neskazenú ženu a vychovať niekoľko pekných neskazených detí. Pokiaľ by si bol miliardár, tak toto by patrilo medzi Tvoje najťažšie oriešky.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Kibo napísal:byt druhy najvacsi magor na svete? asi nie, a moc penazi kazi charakter, stacila by mi zdrava ciastka z jeho majetku
a kto je prvy??? :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mi-chau napísal:Vam by sa pacilo mat tolko prachov a moct mat cokolvek? Clovek straca vela snov ked moze mat skoro vsetko. A sny su dolezitejsie ako sa zda. Uz vidim nejaku "vtipnu" reakciu. Keby som si mal vybrat medzi milionom korun a 400 miliardami USD vyberiem si ten milion sk.
nie kazdy sen musi byt o peniazoch, alebo musi byt kupitelny :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

wesley17 napísal:a kto je prvy??? :D
finančny expert Warren Buffet
sheep myslim ze vacsina takychto bohatych ludi ma take sny, ktore my "chudobni" povazujeme takmer za samozrejmost
peniaze nie su ani zdaleka vsetko, ale v sucanosti hybu svetom hlavne peniaze :wink:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

PACO8 napísal:... ale v sucanosti hybu svetom hlavne peniaze :wink:
svetom hybali, hybu a budu hybat peniaze
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mno som zvedavy co sa zmeni po ohlasenom odchode Billka z Mrkvosoftu :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sheep napísal:nie kazdy sen musi byt o peniazoch, alebo musi byt kupitelny :wink:
ale netvrdte mi ze ich nie je drviva vacsina
brm
Darca
Darca

Áno, je ich drvivá väčšina, pretože drvivá väčšina obyvateľov Zeme si žiaľ nemôže dovoliť kúpiť všetko.. preto im neostáva nič iné, iba snívať.. ;)
Napísať odpoveď