Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Dilema bol fajn, ked to bol stary dilema. Teraz mu podla mna stupla slava do hlavy. A Boy Wonder mal teraz dobre EP. Vidno, ze si ide svoj styl. K producentom. Grimasov album nejak nezaujal. Mozno 3-4 tracky dobre. Ma talent, ale na takyto vacsi album musi este dozriet.bany napísal:pre mna je najlepsi DILEMA a BOY WONDER, ale uznavam asi vsetkych co videia nieco dat... hlavne americhy hh som zacal v poslednom case pocuvat.. hlavne akona a cypress hill... inak, podla mna su kardinalove rymy neikedy skor na zasmiatie... co myslite?
pwt: na beaty je najlepsi GRIMASO.. ten to fakt vie... respect!![]()
![]()
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa cely hiphop zda divny .
Cest vynimkam ale vecsina HH songov je o tom ako sa nekto chvasta aky je boss a ako ma kazdeho v p*ci a aki sme uboziaci, aky gangster je ze zije v "stoke"(nejake blbe lokalne sidlisko..) alebo skratka len tak nadava na cely svet..
je to docasna moda, kazdy 15 rocne sidliskove decko je hiphoper a prdi si do ruky(beatbox). Mam aj niekolko kamosov hiphoperov, skratka neodsudzujem nikoho podla toho co pocuva..Ale ako prislo a odislo hippies(neznazim sa ich porovnavat s hiphopom) , emo(ochvilu vymizne), tak ochvilu zmizne to ze na kazdom kroku bude hiphopovy gangster .. a pride nieco dalsie co pomuti hlavu lahko ovplivnitelnej mladezi..
A o typkoch ako Rytmus skoda reci..
Ale aspon ludia neberu drogy,nesockaria a venuju sa necomu -beatbox,breakdance,rap atd atd
Su aj dobre HH songy a npariklad sa mi paci -
Moja rec - Pod somnou , gh2
H16 - neprestavam verit
..toto je moj subjektivny nazor o hiphope
Cest vynimkam ale vecsina HH songov je o tom ako sa nekto chvasta aky je boss a ako ma kazdeho v p*ci a aki sme uboziaci, aky gangster je ze zije v "stoke"(nejake blbe lokalne sidlisko..) alebo skratka len tak nadava na cely svet..
je to docasna moda, kazdy 15 rocne sidliskove decko je hiphoper a prdi si do ruky(beatbox). Mam aj niekolko kamosov hiphoperov, skratka neodsudzujem nikoho podla toho co pocuva..Ale ako prislo a odislo hippies(neznazim sa ich porovnavat s hiphopom) , emo(ochvilu vymizne), tak ochvilu zmizne to ze na kazdom kroku bude hiphopovy gangster .. a pride nieco dalsie co pomuti hlavu lahko ovplivnitelnej mladezi..
Ale aspon ludia neberu drogy,nesockaria a venuju sa necomu -beatbox,breakdance,rap atd atd
H16 - neprestavam verit
takze kto nebol na NBN moze pekne plakat doma v kute, lebo to bol strasny masaker. NS zacali asi s hodinovym meskanim a musim povedat ze som ich videl davat aj lepsie, ale tak bolo mi to jedno, kedze kvoli nim som neprisiel
. okolo tristvrte na jednu nabehli treach s vinniem a zacala sa brutalna sou. ako sa dalo cakat hrali sa hlavne zname hity ako o.p.p., craziest, everythings gonna be alright, clap yo hands a samozrejme hip hop hooray. asi polovicu vystupenia spravili tak, ze hrali urivky klasik hip hopu z urciteho roku od inych interpretov a potom zahrali nieco svoje z daneho roku - pocnuc rokom 1990 konciac asi rokom 96 (uz si presne nepamatam
). cely cas samozrejme skvela praca s publikom, asi nebolo cloveka co sa nebavil. treach dokonca skocil z podia a podaval si ruky s ludmi v prvych radoch (vtedy som lutoval ze som bolu kusok dalej). na konci si este ludia vypytali pridavok (ajked to bolo takmer urcite v plane) - znova o.p.p. a hip hop hooray. proste genialna sou, vidno ze chlapci to maju pekne nacvicene, no ajtak to posobilo spontanne. odchadzal som vykricany, vyskanany, vytancovany, upoteny a spokojny... 
ano ano, lebo pride novy styl, kazdy kto pocuva rap a pod. na ten styl prejde? dobra ko*ot podla mna. prejdu na to ludia, co taky su. napr. moj spoluziak bol "hip-hoper" a teraz je z neho hard-emo-childchrobakos napísal:Mne sa cely hiphop zda divny .
H16 - neprestavam verit
Chrobakos nepovedal si nic nove.Len absolutne nechapem co ti vadi na beatboxe.Pocuvam metal a hip hop nemozem ani citit ale vzdy sa rad pokocham kvalitnym beatboxom.Je to umenie rovnako ako trebars hrat na gitare => nevie to kazdy.Ked to budes ten beatbox robit tak ako trebars Rahzel alebo Killa Kela potom sa ozvi
edit : mrkni toto
edit : mrkni toto
no tiez som to pocul ale uz si nepamatam kto to psieval ani jak sa to vola...a k tym tvojim temam, zcasti suhlasim, ale to su vacsinou taki ktori chcu len na seba uputat (KF). aj ked som z piestan, na nich mi vadi presne hento, ale pozri sa napriklad na skladbu pockaj na nas tam hore.mirak2 napísal:vcera rano som vstal na to ze moj brat zapol PC a pustil na nom nejaku pre mna neznamu slovensku rapovupo 5 minutach som sa ho spytal ako moze ten bullshit pocuvat a on povedal ze neviem co je dobre, ze to je DramatikZ a ze to je PPC..no sorry ale take amaterske podmazy akoze si vezmem mp3 z tokyo drift
zaciatok dam do loopu aby to bolo dlhsie, do toho nieco zameliem a potom necham dobehnut celu songu aj s original japonskymi "vokalmi"...texty furt o tom istom, uz mi to pripada ako sablona toto...temy: ja som KRAL, ty si nula, slovenska scena je na pi*u, tvoj nazor ma nezajima..styri univerzalne temy...cely dramatikz je vykradacka napadov v textoch inych kapiel...staci?
vcera som pri bratovi pocul songu s NORMALNYM textom ale za boha neviem jak sa to volalo, ani kto bol interpret..nieco v zmysle ze caju tyra jej chorobne ziarlivy srac...ak by niekto vedel jak sa to vola...mne sa nexce prehrabovat v bratovom playliste
a ked si vezmeme napriklad H16-Kavalitny material, tak kolko tam je takych songov? jedine co ma teraz papada je Nech ti ne*ebe 2 a Tie iste p*coviny.. ale inak pesnicky ako kvalitny material, daj sa dokopy, pod so mnou von, atd atd su uplne o niecom inom a myslim ze taketo tracky kazdy ingoruje, lebo by na hip hop nemohol povedat nic zle... takze by bol kazdy ticho,a myslim, ze mozno aj preto spravia pesnicku ako si povedal, aby ich niekto riesil a potom si uz mozno vsimne aj tu
tak ako chrobakos napísal že za chvílu zmizne hip-hop tak ja možem napísať že za chvílu zmizne to čo počúva on..
určite sa nájdu tý čo presedlajú...ale taký skalný "fanúšikovia" tu vždy budú..a HH len tak nezanikne..
dalej tiež neviem čo máš proti beatboxu..žeby závisť
tí čo si vedia vychutnať kvalitný HH tu vždy budú...netreba sa pozerať len na takých ako sú trebárs dramatikz...osobne ich nemusím tiež ako aj 3/4 songov od H16 a podobne...je pravda že malý sopláci sa hrajú na raperov ale prečo sa pozeráš práve na nich ako na plnohodnotných poslucháčov...v tom tvojom štýle sa nájdu tiež taký ktorých to strašne bere a zajtra už budú emo..
určite sa nájdu tý čo presedlajú...ale taký skalný "fanúšikovia" tu vždy budú..a HH len tak nezanikne..
dalej tiež neviem čo máš proti beatboxu..žeby závisť
tí čo si vedia vychutnať kvalitný HH tu vždy budú...netreba sa pozerať len na takých ako sú trebárs dramatikz...osobne ich nemusím tiež ako aj 3/4 songov od H16 a podobne...je pravda že malý sopláci sa hrajú na raperov ale prečo sa pozeráš práve na nich ako na plnohodnotných poslucháčov...v tom tvojom štýle sa nájdu tiež taký ktorých to strašne bere a zajtra už budú emo..
-
chrobakos
Light Star
Nevravim ze zanikne hiphop ale decka typu ako pisal 2Pacaveli budu z hiphop zrazu EMO
.. tie decka alias velki gangstri sa mi natom nepacia. Rovnako ako rytmus a podobne so svojimi textami ako som to zorpisal v tom prispevku predtym.
A k beatboxu.. tu v PO semtam vidim nejake decko jak ide po ulici a napodobnuje vrtulnik(to neje beatbox)a kamosi ho povzbuzduju..A potom som tu videl nejakeho tucneho chalana ktory to robi vcelku dobre.. ale ked skonci tak je spoteny a sa rozdychava a ide si tlapat s kamosmi jak keby podal svetovy vykon v sprinte.. take mi to trochu smiesne pripada:)
Ako beriem ze to nevie kazdy a je to tazke robit take zvuky ale mna to nejak neberie.
Kazdy sme nejaky
Uf cakal som tu po mojom prispevku vecsiu vlnu rozhorcenia,
Dobre chalani som rad ze ste ma hned nesundali:)
.. tie decka alias velki gangstri sa mi natom nepacia. Rovnako ako rytmus a podobne so svojimi textami ako som to zorpisal v tom prispevku predtym.
A k beatboxu.. tu v PO semtam vidim nejake decko jak ide po ulici a napodobnuje vrtulnik(to neje beatbox)a kamosi ho povzbuzduju..A potom som tu videl nejakeho tucneho chalana ktory to robi vcelku dobre.. ale ked skonci tak je spoteny a sa rozdychava a ide si tlapat s kamosmi jak keby podal svetovy vykon v sprinte.. take mi to trochu smiesne pripada:)
Ako beriem ze to nevie kazdy a je to tazke robit take zvuky ale mna to nejak neberie.
Kazdy sme nejaky
Uf cakal som tu po mojom prispevku vecsiu vlnu rozhorcenia,
Dobre chalani som rad ze ste ma hned nesundali:)
Chlapce ... prepac ale za toto ti musim dat K-.Ked sudis beatbox podla toho ze clovek sa po dokonceni spoti ako prasa tak to je prinajmensom detske.Ide o to ze musis vediet hybat perami jazykom a nieje to len o praci s ustami ale aj s krkom a nosom atd atd.Pri niektorych "trikoch" si musis pomahat aj rukami.Nieje to len take jednoduche a kazde umenie by sme mali ocenit.
Tak v tom poslednom albume to naozaj do*****i,stými podmazmi,ale že ten album je free,tak nato nein zlý....a ked ktým predošlím hovoríš,že sú tam zlé podmazy,tak potom už naozaj neviem...možno máme len iný vkus.....a ktým univerzálnym témam vôbec nesúhlasím.A dalej by som v teljto konverzácii nechcel pokračovať,lebo ajtka nebudeme súhlasiť z názorom druhého,a bolo by to celé len zbytočné.mirak2 napísal:vcera rano som vstal na to ze moj brat zapol PC a pustil na nom nejaku pre mna neznamu slovensku rapovupo 5 minutach som sa ho spytal ako moze ten bullshit pocuvat a on povedal ze neviem co je dobre, ze to je DramatikZ a ze to je PPC..no sorry ale take amaterske podmazy akoze si vezmem mp3 z tokyo drift
zaciatok dam do loopu aby to bolo dlhsie, do toho nieco zameliem a potom necham dobehnut celu songu aj s original japonskymi "vokalmi"...texty furt o tom istom, uz mi to pripada ako sablona toto...temy: ja som KRAL, ty si nula, slovenska scena je na pi*u, tvoj nazor ma nezajima..styri univerzalne temy...cely dramatikz je vykradacka napadov v textoch inych kapiel...staci?
// a ktej pesničke ktorú si hladal,tak mne sa natú tému dosť podobá pesnička Dramatikz - Maličká....a ked to bude to tak daj vedieť.
//LOL...vidíš?ani nepoznáš ich pesničky a hovoríš,že nie sú dobrý
no ja som myslel nieco ine, ale pridam ju sem, pre zaujimavost a ti co chcu nech si ju vypocuju... naozaj krasna skladba! idporucam vypocut
Dramatikz-Maličká
http://uloz.to/233702/05-Malicka.mp3
Dramatikz-Maličká
http://uloz.to/233702/05-Malicka.mp3
-
okonenipica
Zablokovaný
-
braino.swk
Light Professional