Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Ahojte,ja fajčím vodnú fajku hlavne na oslavách a vtedy vyfajčíme minimálne jednu krabičku tabaku a asi 7 uhlíkov:) raz som tam skúsil dať miesto vody mlieko ako sa tu písalo ale to mlieko tým bublaním sa dostalo do hadice no hnus,pri fajčení mi ide o tri veci:1.aby bol neskutočne hustý dym to sa snažím dojsť na to ako to urobiť,len neviem ako,2.o to aby sa točila hlava,3.aby to dlho vydržalo.V podstate je najlepší ten hustý dym ale mohli by ste poradiť ako spraviť alebo čo spraviť aby som dosiahol hentie tri body?
thx k+
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

rixo napísal:1.aby bol neskutočne hustý dym to sa snažím dojsť na to ako to urobiť,len neviem ako
Pri tomto bode ide aj o tabak samotný. Pokiaľ máš tabak zosušený, tak Ti pôjde skôr redší dym, ktorý skorej stratí chuť. Pokiaľ je však zasa tabak príliš vlhký, tak mu musíš dodať príliš tepla, čo nerobí dobre fajke. Musíš sa zariadiť podľa konštrukcie a hlavne musíš mať v oku pomer vlhkosť tabaku : dodané teplo. Teplom myslím, či použiješ tarbušu, či uhlík rozlomíš na viacero menších častí, alebo či použiješ kokosové uhlie. Vo všeobecnosti však naj recept je začať fajčiť s celým uhlíkom, posúvať ho po obvode korunky a keď si za polkou, tak ho rozbiť a prykryť tarbušou.
rixo napísal:2.o to aby sa točila hlava
Toto Ti ťažko poradím, nakoľko každý organizmus má inú toleranciu na nikotín. Nikdy som však osobne nemal problém, že by sa mi hlava netočila pri tabakoch nakhla, mazag, alebo whala. Problém som mal pri tabakoch serbetli a al-sultan. Sám som to neskúsil, počul som však, že dosť odpalovačka je vysypať cigaretu navrch tabaku do korunky. Skúšať na vlastné riziko
rixo napísal:3.aby to dlho vydržalo.
Easy. Kúp kokosové uhlie ak máš na to nervy a fajka Ti vydrží aj 90 minút (vlastná skúsenosť). Teda ale vydrží, ako vydrží. Pri takomto objeme tepla veľmi záleží na naložení korunky a kokosové uhlie by sa vyslovene nemalo používať na korunky malej kapacity. Skôr na veľké, kde sa môže teplo kvalitne rozložiť. Samozrejme tarbuša len pomôže :wink:

Inak práve som sa vrátil z Egypta, takže prírastok do rodinky fajok. Tarbuša, tepané telo, trojdielny premývateľný šlauch z ťavej kože, banka 1,5L. K tomu 20 krabičiek tabaku zrejme všetky známe príchute, uhlíky, tri korunky. Jediné, čo bolo na fajke naprd bol vzduchový ventil a tesnenia, ale to už som všetko vymenil. Toto všetko v prepočte za asi 2000SKK, samozrejme po úmornom zjednávaní pri hektolitroch koly a troch vodných fajkách. I like Egypt!! :)
Prílohy
Nová - sorry za kvalitu - K800i
Nová - sorry za kvalitu - K800i
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

jin, kolko ty uz vlastne mas fajok ?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jin: nice... nabuduce ked pojdes mi nejaku tiez zjednaj ;) cena dobra - velmi dobra
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

inkognitto: Tri z toho dve funkčné. Túto mám teraz nadoma, menšiu rozoberaciu na párty apod a jednu nefunkčnú na náhradné diely.

Maki: Objednávka evidovaná :wink:
Maki
Darca
Darca

boze ja chcem vodaro domooooov - vcera sme si dali so spoluziakom chill-out kedze som nemal doma fotrovcov, doniesol irenku(vodaro), ja som zaobstaral caj a hudbu a bola sukromna cajovna... takto par dni pred maturami to uz ako dobre padlo :)

a tu je irenka - sice nist moc ale staci :)
Prílohy
irenka :) sorka za kvalitu - k810i
irenka :) sorka za kvalitu - k810i
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Maki:Pekne fajka :) Páči sa mi, že má dlhú hadicu, aspoň ju nikto neprevrhne.. ja mam krátku.. Práve si dávam banánový tabačik, pohodka, hudba hraje, vonná palička :smt015 Jak mám rád tieto nedele..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Dzive kružka sa daju robiť a je to super kamarát má takú velkú ale podľa mňa ked tam dáš niečo iné ako tabak :D vieme všetci o čom je reč :D tak je to nanič nezhuliš sa z toho :lol: :lol: :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Maki: Irenka musela po chvíľke páliť predpokladám, ale šlauch dobrý. A pred maturami treba veru :wink:
Frikso: Si si radšej mal spraviť atmošku večer ne? :)
Flinstone: Choďte s trávou doriti z tejto témy! :new05:
Maki
Darca
Darca

jin: no prve nalozenie, spoluziak roztahal, ja som si 2x potiahol a bol som dooobre natom uz a po minutke uz bola tuha - hold super uhlik ale vhodny skor na vacsiu korunku mno... sa povolil ventil, trosku sa precistilo a uz bolo faaaaajn :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jin napísal: Frikso: Si si radšej mal spraviť atmošku večer ne? :)
Večer tu bude kopa ludi, návšteva. Pôvodne som chcel vybehnúť von na záhradu, ale tráva je ešte mokrá a zem studená. :?
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

noo skoda ze nemam doma..ale niekedy ideme s kamosmi do podniku a dame si :)
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Neviete n8hodou kde by som v Martine našiel nejaký bar/čajovňu kde by mali vodné fajky ... okrem elefanta tam sú väčšinou feťáci s grassom.
Cicicok
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicicok »

Ako cistite fajky? Lebo ja pouzivam aj kefy, ale stale s nej neviem dostat ten puch po spalenom tabaku je to dost grc :smt096
2Pacaveli
Addict
Addict

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Traktorista napísal:Tak co, fajcite?
mate radi?
ake tabaky mate najradsej?

Ja osobne vodne fajky zboznujem, je to moj zivot, bez nich si ho nevie predstavit,..
ponukaju mi absolutny relax a uvolnenie, dobre sa da pri nich pokecat,...
fajcim, nie dlho, mozno 2 mesiace... tabaky mam najradsej visnu, jablko, melon, marhulovy tabak... viac som zatial neskusal, zajtra vyskusam zas nieco nove...
ale napr. vanilkovy mi vobec nechuti... dost slabe je to, nic moc. ale fajku doma nemam, chodim len do cajovne :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Cicicok napísal:Ako cistite fajky? Lebo ja pouzivam aj kefy, ale stale s nej neviem dostat ten puch po spalenom tabaku je to dost grc :smt096
ja to robim tak ze horucou vodou celu preplachnem zvnutra a potom vsade nakvapkam citronovu stavu (do vnutra) :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No ked uz ukazujete svoje šiše,tak ukazem aj ja :)
Ta napravo, je stara, uz nefunkcna, mamca ju kupila asi pred 4 rokmi v Izraeli.

No a ta druha je nova z Francuzska, je super, taha sa z nej vyborne a nikdy nejako specialne nestipe spaleny tabak
Prílohy
DSC09769sa.JPG
Swayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Swayne »

Mám vlastnú... na intráku je to perfektná vec... a kombinácia - arab & višňa...
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Skúšal som na chate so spolužiakmi banán ale tá jeho fajka vôbec netesnila tak som ju musel držať asi hodinu v kuse jak ....... ale bola sranda
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Cicicok: Najnovšie týmto, a neviem si to vynachváliť, ajkeď tým preplachujem len telo. Mám doma jednu starenku z mosadzným telom a to ste mali vidieť tú vodu, čo z nej tiekla...tmavozelená...Mierny problém mi robia šlauchy, nakoľko v jednom sa mi postupne mixujú silnejšie chute, ako škorica, mäta, laebo vanilka. Budem to riešiť novým šlauchom.

Retne: Vpravo nádhera :smt050
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...

+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent :D
Napísať odpoveď