Vodné fajky
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,ja fajčím vodnú fajku hlavne na oslavách a vtedy vyfajčíme minimálne jednu krabičku tabaku a asi 7 uhlíkov:) raz som tam skúsil dať miesto vody mlieko ako sa tu písalo ale to mlieko tým bublaním sa dostalo do hadice no hnus,pri fajčení mi ide o tri veci:1.aby bol neskutočne hustý dym to sa snažím dojsť na to ako to urobiť,len neviem ako,2.o to aby sa točila hlava,3.aby to dlho vydržalo.V podstate je najlepší ten hustý dym ale mohli by ste poradiť ako spraviť alebo čo spraviť aby som dosiahol hentie tri body?
thx k+
thx k+
-
jin
VIP
Pri tomto bode ide aj o tabak samotný. Pokiaľ máš tabak zosušený, tak Ti pôjde skôr redší dym, ktorý skorej stratí chuť. Pokiaľ je však zasa tabak príliš vlhký, tak mu musíš dodať príliš tepla, čo nerobí dobre fajke. Musíš sa zariadiť podľa konštrukcie a hlavne musíš mať v oku pomer vlhkosť tabaku : dodané teplo. Teplom myslím, či použiješ tarbušu, či uhlík rozlomíš na viacero menších častí, alebo či použiješ kokosové uhlie. Vo všeobecnosti však naj recept je začať fajčiť s celým uhlíkom, posúvať ho po obvode korunky a keď si za polkou, tak ho rozbiť a prykryť tarbušou.rixo napísal:1.aby bol neskutočne hustý dym to sa snažím dojsť na to ako to urobiť,len neviem ako
Toto Ti ťažko poradím, nakoľko každý organizmus má inú toleranciu na nikotín. Nikdy som však osobne nemal problém, že by sa mi hlava netočila pri tabakoch nakhla, mazag, alebo whala. Problém som mal pri tabakoch serbetli a al-sultan. Sám som to neskúsil, počul som však, že dosť odpalovačka je vysypať cigaretu navrch tabaku do korunky. Skúšať na vlastné rizikorixo napísal:2.o to aby sa točila hlava
Easy. Kúp kokosové uhlie ak máš na to nervy a fajka Ti vydrží aj 90 minút (vlastná skúsenosť). Teda ale vydrží, ako vydrží. Pri takomto objeme tepla veľmi záleží na naložení korunky a kokosové uhlie by sa vyslovene nemalo používať na korunky malej kapacity. Skôr na veľké, kde sa môže teplo kvalitne rozložiť. Samozrejme tarbuša len pomôžerixo napísal:3.aby to dlho vydržalo.
Inak práve som sa vrátil z Egypta, takže prírastok do rodinky fajok. Tarbuša, tepané telo, trojdielny premývateľný šlauch z ťavej kože, banka 1,5L. K tomu 20 krabičiek tabaku zrejme všetky známe príchute, uhlíky, tri korunky. Jediné, čo bolo na fajke naprd bol vzduchový ventil a tesnenia, ale to už som všetko vymenil. Toto všetko v prepočte za asi 2000SKK, samozrejme po úmornom zjednávaní pri hektolitroch koly a troch vodných fajkách. I like Egypt!!
-
inkognitto
Star
-
olololwtfomg
Expert
Re: Vodne fajky
fajcim, nie dlho, mozno 2 mesiace... tabaky mam najradsej visnu, jablko, melon, marhulovy tabak... viac som zatial neskusal, zajtra vyskusam zas nieco nove...Traktorista napísal:Tak co, fajcite?
mate radi?
ake tabaky mate najradsej?
Ja osobne vodne fajky zboznujem, je to moj zivot, bez nich si ho nevie predstavit,..
ponukaju mi absolutny relax a uvolnenie, dobre sa da pri nich pokecat,...
ale napr. vanilkovy mi vobec nechuti... dost slabe je to, nic moc. ale fajku doma nemam, chodim len do cajovne
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
olololwtfomg
Expert
-
jin
VIP
Cicicok: Najnovšie týmto, a neviem si to vynachváliť, ajkeď tým preplachujem len telo. Mám doma jednu starenku z mosadzným telom a to ste mali vidieť tú vodu, čo z nej tiekla...tmavozelená...Mierny problém mi robia šlauchy, nakoľko v jednom sa mi postupne mixujú silnejšie chute, ako škorica, mäta, laebo vanilka. Budem to riešiť novým šlauchom.
Retne: Vpravo nádhera
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent
Retne: Vpravo nádhera
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent