Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Skus Druida
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

bart1234 napísal:ja by som chcel takeho všestranného ktory vie aj carovat a na blizko znesie neake tie udere. Warior sa mi nelubi lebo nevie carovat a zas mag je slaby na boj na blízko.. Rozmyslam nad warlockom za undead no nieco si uz vyberem. Dakujem tym ktory odpisali za pomoc :)
skus shamana;]
Kali
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kali »

bart1234 napísal:ja by som chcel takeho všestranného ktory vie aj carovat a na blizko znesie neake tie udere. Warior sa mi nelubi lebo nevie carovat a zas mag je slaby na boj na blízko.. Rozmyslam nad warlockom za undead no nieco si uz vyberem. Dakujem tym ktory odpisali za pomoc :)
ja mam undead mag a som spokojny ale ked chces vsestranneho tak je dobry undead warlock ale kedze v nicom nevynika je dost slaby ;-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kali napísal:ja mam undead mag a som spokojny ale ked chces vsestranneho tak je dobry undead warlock ale kedze v nicom nevynika je dost slaby ;-)
Autor wowka musel byt Lock.. Proste je pravidla ze vsetky classy su vyrovnane ak za ne vies hrat.. ale ak vies hrat za locka proste si nad ostatnymi :) .
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

undead mag hm no porozmyslam takze hovoris ze undead warlock nevynika ok budem si to pamet pri vybere diki...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

blbost, citaj co pisu ostatny, autor wowka alebo owner alebo jeho deti hraju warlockov, warloci su imba, warloci zabiju vsetko ak mas trochu equipu a skillu, je to samozrejme vzdy o tom ze ako vie kto hrat, ale ak ces mat nejaky mix tak ber shamana alebo druida, warlock je super charakter a lahko sa za neho hra.
Nechcem tu debatovat ze ktora classa je best, lebo ziadna nieje a zalezi len od schopnosti hracov, ale warlock je silny a dobry a da sa dobre hrat v pvp aj v pve
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

skus paladina, u hordy ho maju sice len Blood Elfi ale to nevadi :wink: tak isto dost univerzalny je druid

//inak locka tu neobhajujte bez toho neustaleho fearovania by ani nepipol a je dole
Jake
Light Professional
Light Professional

by si sa cudoval :D fear je posledna vec ku ktorej sa lock uchyli ked uz nemoze inak, fearovaci lockovia to nevedia hrat, ale hrac co hra locka a vie ho hrat tak ta tak rozkali aj bez fearu ze sa budes pozerat
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

njn... na takých lockov si ako undead rogue rád posvietim :D:D proti môjmu forsakenu sú bezmocný a už len stun a crit crit :P

btw: hoši poradte, teraz chcem opať začať hrať a nejak nemám ako dobiť kredit... a drahé kupony nemusím... a kreditku nemám, ale tak stačí mať normálnu a mať na nej povolené medzinárodné platby? ja nvm
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

tak potom ti rady nie je :D
Sheep
Addict
Addict

Storm Keeper napísal:by si sa cudoval :D fear je posledna vec ku ktorej sa lock uchyli ked uz nemoze inak, fearovaci lockovia to nevedia hrat, ale hrac co hra locka a vie ho hrat tak ta tak rozkali aj bez fearu ze sa budes pozerat
ved ja nehovorim ze za locka sa neda dobre hrat ale zatial zo vsetkych lockov ktorych som stretol, ci uz ofik alebo free tak vacsina z nich fearovala, v podstate nebolo by to take zle keby mal na fear casovy limit, napr. warrior to ma na 3 minuty
MicHo napísal:njn... na takých lockov si ako undead rogue rád posvietim :D:D proti môjmu forsakenu sú bezmocný a už len stun a crit crit :P

btw: hoši poradte, teraz chcem opať začať hrať a nejak nemám ako dobiť kredit... a drahé kupony nemusím... a kreditku nemám, ale tak stačí mať normálnu a mať na nej povolené medzinárodné platby? ja nvm
napis tam cislo z kreditky a mali by odtial tahat prachy
Jake
Light Professional
Light Professional

ale tak zase je to ich klucova abilita, ale tvrdim ze niesu silny len kvoli nej, fear nasere anie rozhodne nieje vsetko :P
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

mate nietko nejaky good server na wow?? kde su free regy resp. by mi nekdo dal ucet??
acherus
Light Star
Light Star

STORM KEEPER STVES MA TVOJIMI VYHLASENIEMI NIKTO NENI BEST!! ZADNA CLASSA!! KEBY BOLA NHERALO BY WOW 8 000 000 LUDI LEBO BY PRISLI NA TO ZE TO NEMA ZMYSEL KED NIEKTO MA VYHDOU VSETKO JE KOMPATIBILNE A PRETO JE TO TAK ZAUJIMAVE A NIE JE TO O TOM ZE WARLOCK ZABIJE VSETKO
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nepitolko...nie nieje to vsetko vyrovnane...warlock je trochu silnejsi..sak napr v demonology soul link tych 20% z dmgu je celkom overpowered..ale napr s hocijakym meelom si skoro vobec nedas forst maga jednoducho sa k nemu nedostanes
acherus
Light Star
Light Star

frost nefrost musis sa dostat das za wara reflect hsiled a letis alebo proti warlockovi da ti fear a ty si paladin co sa stane?? resist paaldin lahko do fearu nedas a kym das tak on ta rozreze a inak mrk pekna fotka kto je to??
acherus
Light Star
Light Star

frost nefrost musis sa dostat das za wara reflect hsiled a letis alebo proti warlockovi da ti fear a ty si paladin co sa stane?? resist paaldin lahko do fearu nedas a kym das tak on ta rozreze a inak mrk pekna fotka kto je to??
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ale warlock neni len o feare...hodi sa ale vela charov ma proti nemu seliake resisty trinkety atd...nie niesom to ja...a este netvrdim ze frostaka si neda meele char..ale jednoducho forstak oproti meelikom ma strasnu vyhodu
Sheep
Addict
Addict

nepitolk0 napísal:STORM KEEPER STVES MA TVOJIMI VYHLASENIEMI NIKTO NENI BEST!! ZADNA CLASSA!! KEBY BOLA NHERALO BY WOW 8 000 000 LUDI LEBO BY PRISLI NA TO ZE TO NEMA ZMYSEL KED NIEKTO MA VYHDOU VSETKO JE KOMPATIBILNE A PRETO JE TO TAK ZAUJIMAVE A NIE JE TO O TOM ZE WARLOCK ZABIJE VSETKO
takze za prve ziadna klasa nie je najlepsia a za druhe na ofikoch to hra uz cez 10 milionov hracov :D
Mrk napísal:ale warlock neni len o feare...hodi sa ale vela charov ma proti nemu seliake resisty trinkety atd...nie niesom to ja...a este netvrdim ze frostaka si neda meele char..ale jednoducho forstak oproti meelikom ma strasnu vyhodu
dojde mu mana a je v keli :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:dojde mu mana a je v keli :lol:
zatial za warlocka v boji 1v1 sa mi nestalo ze by mi dosla mana ;-) ato zanho hram bez 3 mesiacov dva roky...a za maga to neviem posudit
Napísať odpoveď