bart1234 napísal:ja by som chcel takeho všestranného ktory vie aj carovat a na blizko znesie neake tie udere. Warior sa mi nelubi lebo nevie carovat a zas mag je slaby na boj na blízko.. Rozmyslam nad warlockom za undead no nieco si uz vyberem. Dakujem tym ktory odpisali za pomoc
bart1234 napísal:ja by som chcel takeho všestranného ktory vie aj carovat a na blizko znesie neake tie udere. Warior sa mi nelubi lebo nevie carovat a zas mag je slaby na boj na blízko.. Rozmyslam nad warlockom za undead no nieco si uz vyberem. Dakujem tym ktory odpisali za pomoc
ja mam undead mag a som spokojny ale ked chces vsestranneho tak je dobry undead warlock ale kedze v nicom nevynika je dost slaby
blbost, citaj co pisu ostatny, autor wowka alebo owner alebo jeho deti hraju warlockov, warloci su imba, warloci zabiju vsetko ak mas trochu equipu a skillu, je to samozrejme vzdy o tom ze ako vie kto hrat, ale ak ces mat nejaky mix tak ber shamana alebo druida, warlock je super charakter a lahko sa za neho hra.
Nechcem tu debatovat ze ktora classa je best, lebo ziadna nieje a zalezi len od schopnosti hracov, ale warlock je silny a dobry a da sa dobre hrat v pvp aj v pve
skus paladina, u hordy ho maju sice len Blood Elfi ale to nevadi tak isto dost univerzalny je druid
//inak locka tu neobhajujte bez toho neustaleho fearovania by ani nepipol a je dole
by si sa cudoval fear je posledna vec ku ktorej sa lock uchyli ked uz nemoze inak, fearovaci lockovia to nevedia hrat, ale hrac co hra locka a vie ho hrat tak ta tak rozkali aj bez fearu ze sa budes pozerat
njn... na takých lockov si ako undead rogue rád posvietim :D proti môjmu forsakenu sú bezmocný a už len stun a crit crit
btw: hoši poradte, teraz chcem opať začať hrať a nejak nemám ako dobiť kredit... a drahé kupony nemusím... a kreditku nemám, ale tak stačí mať normálnu a mať na nej povolené medzinárodné platby? ja nvm
Storm Keeper napísal:by si sa cudoval fear je posledna vec ku ktorej sa lock uchyli ked uz nemoze inak, fearovaci lockovia to nevedia hrat, ale hrac co hra locka a vie ho hrat tak ta tak rozkali aj bez fearu ze sa budes pozerat
ved ja nehovorim ze za locka sa neda dobre hrat ale zatial zo vsetkych lockov ktorych som stretol, ci uz ofik alebo free tak vacsina z nich fearovala, v podstate nebolo by to take zle keby mal na fear casovy limit, napr. warrior to ma na 3 minuty
MicHo napísal:njn... na takých lockov si ako undead rogue rád posvietim :D proti môjmu forsakenu sú bezmocný a už len stun a crit crit
btw: hoši poradte, teraz chcem opať začať hrať a nejak nemám ako dobiť kredit... a drahé kupony nemusím... a kreditku nemám, ale tak stačí mať normálnu a mať na nej povolené medzinárodné platby? ja nvm
napis tam cislo z kreditky a mali by odtial tahat prachy
STORM KEEPER STVES MA TVOJIMI VYHLASENIEMI NIKTO NENI BEST!! ZADNA CLASSA!! KEBY BOLA NHERALO BY WOW 8 000 000 LUDI LEBO BY PRISLI NA TO ZE TO NEMA ZMYSEL KED NIEKTO MA VYHDOU VSETKO JE KOMPATIBILNE A PRETO JE TO TAK ZAUJIMAVE A NIE JE TO O TOM ZE WARLOCK ZABIJE VSETKO
nepitolko...nie nieje to vsetko vyrovnane...warlock je trochu silnejsi..sak napr v demonology soul link tych 20% z dmgu je celkom overpowered..ale napr s hocijakym meelom si skoro vobec nedas forst maga jednoducho sa k nemu nedostanes
frost nefrost musis sa dostat das za wara reflect hsiled a letis alebo proti warlockovi da ti fear a ty si paladin co sa stane?? resist paaldin lahko do fearu nedas a kym das tak on ta rozreze a inak mrk pekna fotka kto je to??
frost nefrost musis sa dostat das za wara reflect hsiled a letis alebo proti warlockovi da ti fear a ty si paladin co sa stane?? resist paaldin lahko do fearu nedas a kym das tak on ta rozreze a inak mrk pekna fotka kto je to??
ale warlock neni len o feare...hodi sa ale vela charov ma proti nemu seliake resisty trinkety atd...nie niesom to ja...a este netvrdim ze frostaka si neda meele char..ale jednoducho forstak oproti meelikom ma strasnu vyhodu
nepitolk0 napísal:STORM KEEPER STVES MA TVOJIMI VYHLASENIEMI NIKTO NENI BEST!! ZADNA CLASSA!! KEBY BOLA NHERALO BY WOW 8 000 000 LUDI LEBO BY PRISLI NA TO ZE TO NEMA ZMYSEL KED NIEKTO MA VYHDOU VSETKO JE KOMPATIBILNE A PRETO JE TO TAK ZAUJIMAVE A NIE JE TO O TOM ZE WARLOCK ZABIJE VSETKO
takze za prve ziadna klasa nie je najlepsia a za druhe na ofikoch to hra uz cez 10 milionov hracov
Mrk napísal:ale warlock neni len o feare...hodi sa ale vela charov ma proti nemu seliake resisty trinkety atd...nie niesom to ja...a este netvrdim ze frostaka si neda meele char..ale jednoducho forstak oproti meelikom ma strasnu vyhodu