kokos to jak .. mam podobny problem ako filipito - pozbieram na IRON vsetko a idem na nejakych 53k max.. bez iron nemam problem dosiahnut aspon 60...
//lukas - to ze mas iron vidno na tamtych screenoch takze bez obav zeby sme ti neverili.. len nejak mi nejde do hlavy jak je to mozne ze u teba to ide tak a u mna inak
KoCi napísal:kokos to jak .. mam podobny problem ako filipito - pozbieram na IRON vsetko a idem na nejakych 53k max.. bez iron nemam problem dosiahnut aspon 60...
noo IRON mam zapnuty aj ja mozem zoscreenovat ak chcete a ako no len zbieram zbieram a zbieram a vyhybam sa sedym
screenovat sa da vseliak..ak nechces pouzivat ziadny program tak to mozes urobit tak ze ked tam budes mat to co chces screennut.tak stlacis "Print Screen" to je to tlacidlo vedla F12 (na klavesnici ).Potom si otvoris malovanie das Upravy->Vloziť.Potom to uz len ulozis do formatu JPG a mas.
dodo.gold napísal:screenovat sa da vseliak..ak nechces pouzivat ziadny program tak to mozes urobit tak ze ked tam budes mat to co chces screennut.tak stlacis "Print Screen" to je to tlacidlo vedla F12 (na klavesnici ).Potom si otvoris malovanie das Upravy->Vloziť.Potom to uz len ulozis do formatu JPG a mas.
teraz to ako na koho post si reagoval???velmi nechápem,že z ničoho nič napísať ako treba urobiť screen,ale v pohode.
sry za OT
KoCi napísal:kokos to jak .. mam podobny problem ako filipito - pozbieram na IRON vsetko a idem na nejakych 53k max.. bez iron nemam problem dosiahnut aspon 60...
//lukas - to ze mas iron vidno na tamtych screenoch takze bez obav zeby sme ti neverili.. len nejak mi nejde do hlavy jak je to mozne ze u teba to ide tak a u mna inak
noo vazne neviem a dokonca mame tu istu mp3 teda aspon co mne posielal Filipito a asi ju ma kazdi z nas co sa zucastnil tej prvej sutazeee, ze by to bolo inak stastie vazne neviem lebo vetsinu som robil vysledky tak 57 000 a tak a ked sa mi podarilo tak dat na 59 000 som bol happy a teraz navecer som si to len zapol ze skusim a naraz to skore som bol inak prekvapeny