Audiosurf
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
pridavam pesnicku 08 - The Feel Good Drag piste mi ss poslem vam link na sendsapce nech je to jednotna verzia pesnicky a hra sa Ninja Mono 
Edit:// inak navrhujem bodovat kazdu sutaz, teda na vysvetlenie prve tri miesta.
1.miesto 10 b
2.miesto 6b
3.miesto 4b
a potom sa vyhodnoti celkovy rebricek hracov....je to moj navrh tak kludne piste ci suhlasite
P.S: a moja pesnicka sa hra do Stredy t.j Streda 00:00 potom vitaz meni, teda kazda pesnicka by sa mohla hrat 3 dni
Takzeee body po 1. kole <punk rock song - mandrage>
1.lukkAas - 10b
2.Aiden - 6b
3.Toy M@ch!n3 - 4b
Edit:// inak navrhujem bodovat kazdu sutaz, teda na vysvetlenie prve tri miesta.
1.miesto 10 b
2.miesto 6b
3.miesto 4b
a potom sa vyhodnoti celkovy rebricek hracov....je to moj navrh tak kludne piste ci suhlasite
P.S: a moja pesnicka sa hra do Stredy t.j Streda 00:00 potom vitaz meni, teda kazda pesnicka by sa mohla hrat 3 dni
Takzeee body po 1. kole <punk rock song - mandrage>
1.lukkAas - 10b
2.Aiden - 6b
3.Toy M@ch!n3 - 4b
mspeedo kurnik manik
.. ja som vzdy zobral aspon jeden sedy pred koncom.. toto neni jedna z tych trati co sa neda prejst na stealth. Dneska som si prekonal svoj rekord + celkovy rekord v dark tranquility - the new build, co povazujem celkovo za skladbu takmer nemoznu prejst na stealth. A ak by mal niekto pocit ze aj to je lahke prejst lavou zadnou, stale je tu este Moby so skladbou Thousand - tam sa mi sem tam stane ze chytim respawning.
Nebyt toho ze tato skladba je celkom pekna a dobre sa mi pocuva, tak sa ju neunuvam hrat viackrat
.. nuz nic, mspeeda asi netromfnem, ostava mi len dufat ze nasledujuce kolo bude konecne poriadny narez 
//Toy - no tak zase keby kazdy hral za ine, tak to uz by bolo trosicku nefer - predsalen ked chytis dobre kocky na pointmanovi, tak je to uplne ina hra potom
.. ja len ze by sa mali davat skladby ktore maju brutalne pasaze na rychlost...
Nebyt toho ze tato skladba je celkom pekna a dobre sa mi pocuva, tak sa ju neunuvam hrat viackrat
//Toy - no tak zase keby kazdy hral za ine, tak to uz by bolo trosicku nefer - predsalen ked chytis dobre kocky na pointmanovi, tak je to uplne ina hra potom