Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mrk napísal:zatial za warlocka v boji 1v1 sa mi nestalo ze by mi dosla mana ;-) ato zanho hram bez 3 mesiacov dva roky...a za maga to neviem posudit
myslel som maga :wink: lockovi castenie az tolko many neberie
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Sheep napísal:myslel som maga :wink: lockovi castenie az tolko many neberie
tak to uz neviem ;-)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

kukiak napísal:Autor wowka musel byt Lock.. Proste je pravidla ze vsetky classy su vyrovnane ak za ne vies hrat.. ale ak vies hrat za locka proste si nad ostatnymi :) .
nemyslim si.. lockov nerfuju kazdym patchom, dokonca aj v este nevydanom patchi sa planuju nejake nerfy, proste LOCK to teraz nema ruzove .. je to normalny class - osobne by som skor povedal, ze IMBA je v dnesnej dobe DRUID..

niezeby troska prestrukturizovali tie talenty .. niektore su fakt nezmyselne..
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak resto druid to je nieco nemozneho poriadny restak zabavi v BG aj 5 hracov :-D
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Sheep napísal:myslel som maga :wink: lockovi castenie az tolko many neberie
nespomeniem si, ako sa volá ten spelll čo ti doplní manu... ale tak dám mu sheep alebo novu, blink a doplnam si pekne manu opodial...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

MicHo napísal:nespomeniem si, ako sa volá ten spelll čo ti doplní manu... ale tak dám mu sheep alebo novu, blink a doplnam si pekne manu opodial...
a on ak neni debil tak do teba supe ranged dmg a mas z toho hovno :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

a tusim ze v sheepe je pekne velky hp regen ;-)
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

a zo shamanom mate ake skusenosti? som niekde cital ze sa vie premenit na vlka.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jo od 20 lvlu ma ghostwolf formu co mu tusim zvysuje speed o 40%
Sheep
Addict
Addict

bart1234 napísal:a zo shamanom mate ake skusenosti? som niekde cital ze sa vie premenit na vlka.
vie, ale je to len na rychly pohyb, daco jako druidska travel forma

Mrk: s tym resto druidom mas uplnu pravdu :D
MicHo napísal:nespomeniem si, ako sa volá ten spelll čo ti doplní manu... ale tak dám mu sheep alebo novu, blink a doplnam si pekne manu opodial...
no neviem ci v blinku ukoncis combat, tak je v podstate doplnanie many mozne len s potionov a co aj v beznom combate, najlepsi je hunter co sa tyka PvE ak sa daco stane hodi sa na zem a ukonci combat :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

bart1234 napísal:a zo shamanom mate ake skusenosti? som niekde cital ze sa vie premenit na vlka.
no tak zo shamanom mam take skusenosti ze elemental shaman je pvp/pve shaman, je dobry do raidov ako aj do BG/areny, ten DMG co robi je imba

ine je to s Enchanecement shamikom, je to melee kral :lol: clothakov a leatherov si rozjebe do 3 sekund, avsak enchancement je do pvp, na raidy sa moc nebere pretoze nema vela hp a jeho priorita je melee attack takze pri ploskach je akurat dobry na ressovanie

resto shaman ako uz vypliva z nazvu je healer ALE nie celkom, resto shaman je pribuzny s elementalom, tu sa to lisi len tym ze resto sa vyhealuje okamzite pricom elementalovi to trva

taktiez odporucim kombinaciu 51/8/2 s takouto kombinaciou sa mi dobre hralo :)
Sheep
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:no tak zo shamanom mam take skusenosti ze elemental shaman je pvp/pve shaman, je dobry do raidov ako aj do BG/areny, ten DMG co robi je imba

ine je to s Enchanecement shamikom, je to melee kral :lol: clothakov a leatherov si rozjebe do 3 sekund, avsak enchancement je do pvp, na raidy sa moc nebere pretoze nema vela hp a jeho priorita je melee attack takze pri ploskach je akurat dobry na ressovanie

resto shaman ako uz vypliva z nazvu je healer ALE nie celkom, resto shaman je pribuzny s elementalom, tu sa to lisi len tym ze resto sa vyhealuje okamzite pricom elementalovi to trva

taktiez odporucim kombinaciu 51/8/2 s takouto kombinaciou sa mi dobre hralo :)
vypni WF a som zvedavy nato jak si poradi s takym feral druidom :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Sheep napísal:vypni WF a som zvedavy nato jak si poradi s takym feral druidom :D
no tak vy stale hovorite ze keby ten a ten class nepouziva ten a ten spell tak by nemal sancu, viem ze ty hras za wara, dobre tak ti teraz poviem ze nepouzivaj Charge ani Interecep a tiez nieaky ten Execute a Mortal Strike, bol by som zvedavy co by si spravil :lol: ja teraz hram za huntera, mne keby povies ze nepouzivaj pasce a aimed shot tak si nedam nikoho
Sheep
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:no tak vy stale hovorite ze keby ten a ten class nepouziva ten a ten spell tak by nemal sancu, viem ze ty hras za wara, dobre tak ti teraz poviem ze nepouzivaj Charge ani Interecep a tiez nieaky ten Execute a Mortal Strike, bol by som zvedavy co by si spravil :lol: ja teraz hram za huntera, mne keby povies ze nepouzivaj pasce a aimed shot tak si nedam nikoho
to je jasne, ale WF je podla mna trochu prehnany, v PvP s enhancement shamanom som ani nestihol zareagovat a bolo po mne :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

nepitolk0 napísal:STORM KEEPER STVES MA TVOJIMI VYHLASENIEMI NIKTO NENI BEST!! ZADNA CLASSA!! KEBY BOLA NHERALO BY WOW 8 000 000 LUDI LEBO BY PRISLI NA TO ZE TO NEMA ZMYSEL KED NIEKTO MA VYHDOU VSETKO JE KOMPATIBILNE A PRETO JE TO TAK ZAUJIMAVE A NIE JE TO O TOM ZE WARLOCK ZABIJE VSETKO
tak za prve nikdy som to nepovedal, nauc sa citat...

no a moje skusenosti su so shamanom taketo:
enha: moc ho nevidim, ale na riady bereme jedneho, super boost pre melee classy, ale neni ich vela treba mat na to equip, a este ze na pvp ich moc casto nevidam bo nemaju nejaku extra cc a niesu ani dostatocne resp nemaju moc skillov cim cc potlacia, ale poznam enha shamika co ma 2112 rating alebo tak nejak ale to je uz aj o equipe A SKILLE (naucte sa citat).
Len na margo toho ze treba to vediet hrat a ide to relativne tazko :P aspon co som pocuval ja
elemental: casto ich vidam aj na pvp aj na pve, na pvp su dobri lebo maju relativne rychli nuke co je celkom imba ked sa to dobre skombinuje
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

imho ten enpitolko ma take skusenosti s wowkom aspon co sa tyka blizzardackych serverov ako ja s quantovou fyzikou (ani neviem ako sa to pise) :-)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

encha shamika si teraz robi bracha alta, mal to byt twink ale nechcelo sa mu vrazat za enchanty :lol: na expenie ina pecka, za cca tyzden a daco z lvl 29 na 58 a to chodi do skoly ( ale iba chodi :lol: )
shamika som nemal ani raz ale ked som videl ako si dakoho podal ci uz player alebo moob ziadny problem. Ale v dungoch ho stale chcu ako heal, cize na 70ke pojde do resto ...
-=wolf=- napísal:no tak vy stale hovorite ze keby ten a ten class nepouziva ten a ten spell tak by nemal sancu, viem ze ty hras za wara, dobre tak ti teraz poviem ze nepouzivaj Charge ani Interecep a tiez nieaky ten Execute a Mortal Strike, bol by som zvedavy co by si spravil :lol: ja teraz hram za huntera, mne keby povies ze nepouzivaj pasce a aimed shot tak si nedam nikoho
no nemozem suhlasit, huntika mam a ku aimedu som sa dostal na lvl 68 kedze som bol BM, a nechybalo mi to vobec, agro si pet udrzal aj ked som sa ako snazil a z dialky roztrielas hocikoho .. na lvl 55 som dal solo elitku lvl 58 vo winterspringu ( ci ako sa to uzemie vola ) ... hunt je proste imba na expenie, raid ako dps ak ma dobry eqip, a hlavne cim viac AP a agility, pvp sa da ale skor ako BM, ale treba zasa na to mat peta co daco dokaze, odporucam skorpiona, ma jedy a podobne srandicky, cize to potesi :)

edit:/
Sheep napísal:co som mohol stretnut tak hunt mal raptora, ten je tiez dost hnusny :D
nj raptor ma charge a hodne armoru ale nic moc :)

btw: dobra stranka pre huntou:
http://nihilum.mousesports.com/en/artic ... _raiding_/

a peti:
http://petopia.brashendeavors.net/
Sheep
Addict
Addict

co som mohol stretnut tak hunt mal raptora, ten je tiez dost hnusny :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja ako lock nech stretnem hocijakeho huntra tak ma ten hajzel rozseka nai neviem ako a ten pet mi taktiez natrhne prdel..jedina sanca u mna je dostat sa mu ku telu nech nemoze davat ranged vtedy sa mi s malou sancou podarilo parkrat dat dole huntra
Sheep
Addict
Addict

doporucujem utoc rovno na huntera nie na peta, ked uz das huntera tak jeho pet konci tiez :wink:
Napísať odpoveď