myslel som magaMrk napísal:zatial za warlocka v boji 1v1 sa mi nestalo ze by mi dosla manaato zanho hram bez 3 mesiacov dva roky...a za maga to neviem posudit
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemyslim si.. lockov nerfuju kazdym patchom, dokonca aj v este nevydanom patchi sa planuju nejake nerfy, proste LOCK to teraz nema ruzove .. je to normalny class - osobne by som skor povedal, ze IMBA je v dnesnej dobe DRUID..kukiak napísal:Autor wowka musel byt Lock.. Proste je pravidla ze vsetky classy su vyrovnane ak za ne vies hrat.. ale ak vies hrat za locka proste si nad ostatnymi.
niezeby troska prestrukturizovali tie talenty .. niektore su fakt nezmyselne..
vie, ale je to len na rychly pohyb, daco jako druidska travel formabart1234 napísal:a zo shamanom mate ake skusenosti? som niekde cital ze sa vie premenit na vlka.
Mrk: s tym resto druidom mas uplnu pravdu
no neviem ci v blinku ukoncis combat, tak je v podstate doplnanie many mozne len s potionov a co aj v beznom combate, najlepsi je hunter co sa tyka PvE ak sa daco stane hodi sa na zem a ukonci combatMicHo napísal:nespomeniem si, ako sa volá ten spelll čo ti doplní manu... ale tak dám mu sheep alebo novu, blink a doplnam si pekne manu opodial...
no tak zo shamanom mam take skusenosti ze elemental shaman je pvp/pve shaman, je dobry do raidov ako aj do BG/areny, ten DMG co robi je imbabart1234 napísal:a zo shamanom mate ake skusenosti? som niekde cital ze sa vie premenit na vlka.
ine je to s Enchanecement shamikom, je to melee kral
resto shaman ako uz vypliva z nazvu je healer ALE nie celkom, resto shaman je pribuzny s elementalom, tu sa to lisi len tym ze resto sa vyhealuje okamzite pricom elementalovi to trva
taktiez odporucim kombinaciu 51/8/2 s takouto kombinaciou sa mi dobre hralo
vypni WF a som zvedavy nato jak si poradi s takym feral druidom-=wolf=- napísal:no tak zo shamanom mam take skusenosti ze elemental shaman je pvp/pve shaman, je dobry do raidov ako aj do BG/areny, ten DMG co robi je imba
ine je to s Enchanecement shamikom, je to melee kralclothakov a leatherov si rozjebe do 3 sekund, avsak enchancement je do pvp, na raidy sa moc nebere pretoze nema vela hp a jeho priorita je melee attack takze pri ploskach je akurat dobry na ressovanie
resto shaman ako uz vypliva z nazvu je healer ALE nie celkom, resto shaman je pribuzny s elementalom, tu sa to lisi len tym ze resto sa vyhealuje okamzite pricom elementalovi to trva
taktiez odporucim kombinaciu 51/8/2 s takouto kombinaciou sa mi dobre hralo
no tak vy stale hovorite ze keby ten a ten class nepouziva ten a ten spell tak by nemal sancu, viem ze ty hras za wara, dobre tak ti teraz poviem ze nepouzivaj Charge ani Interecep a tiez nieaky ten Execute a Mortal Strike, bol by som zvedavy co by si spravilSheep napísal:vypni WF a som zvedavy nato jak si poradi s takym feral druidom
to je jasne, ale WF je podla mna trochu prehnany, v PvP s enhancement shamanom som ani nestihol zareagovat a bolo po mne-=wolf=- napísal:no tak vy stale hovorite ze keby ten a ten class nepouziva ten a ten spell tak by nemal sancu, viem ze ty hras za wara, dobre tak ti teraz poviem ze nepouzivaj Charge ani Interecep a tiez nieaky ten Execute a Mortal Strike, bol by som zvedavy co by si spravilja teraz hram za huntera, mne keby povies ze nepouzivaj pasce a aimed shot tak si nedam nikoho
tak za prve nikdy som to nepovedal, nauc sa citat...nepitolk0 napísal:STORM KEEPER STVES MA TVOJIMI VYHLASENIEMI NIKTO NENI BEST!! ZADNA CLASSA!! KEBY BOLA NHERALO BY WOW 8 000 000 LUDI LEBO BY PRISLI NA TO ZE TO NEMA ZMYSEL KED NIEKTO MA VYHDOU VSETKO JE KOMPATIBILNE A PRETO JE TO TAK ZAUJIMAVE A NIE JE TO O TOM ZE WARLOCK ZABIJE VSETKO
no a moje skusenosti su so shamanom taketo:
enha: moc ho nevidim, ale na riady bereme jedneho, super boost pre melee classy, ale neni ich vela treba mat na to equip, a este ze na pvp ich moc casto nevidam bo nemaju nejaku extra cc a niesu ani dostatocne resp nemaju moc skillov cim cc potlacia, ale poznam enha shamika co ma 2112 rating alebo tak nejak ale to je uz aj o equipe A SKILLE (naucte sa citat).
Len na margo toho ze treba to vediet hrat a ide to relativne tazko
elemental: casto ich vidam aj na pvp aj na pve, na pvp su dobri lebo maju relativne rychli nuke co je celkom imba ked sa to dobre skombinuje
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
encha shamika si teraz robi bracha alta, mal to byt twink ale nechcelo sa mu vrazat za enchanty
na expenie ina pecka, za cca tyzden a daco z lvl 29 na 58 a to chodi do skoly ( ale iba chodi
)
shamika som nemal ani raz ale ked som videl ako si dakoho podal ci uz player alebo moob ziadny problem. Ale v dungoch ho stale chcu ako heal, cize na 70ke pojde do resto ...

edit:/
btw: dobra stranka pre huntou:
http://nihilum.mousesports.com/en/artic ... _raiding_/
a peti:
http://petopia.brashendeavors.net/
shamika som nemal ani raz ale ked som videl ako si dakoho podal ci uz player alebo moob ziadny problem. Ale v dungoch ho stale chcu ako heal, cize na 70ke pojde do resto ...
no nemozem suhlasit, huntika mam a ku aimedu som sa dostal na lvl 68 kedze som bol BM, a nechybalo mi to vobec, agro si pet udrzal aj ked som sa ako snazil a z dialky roztrielas hocikoho .. na lvl 55 som dal solo elitku lvl 58 vo winterspringu ( ci ako sa to uzemie vola ) ... hunt je proste imba na expenie, raid ako dps ak ma dobry eqip, a hlavne cim viac AP a agility, pvp sa da ale skor ako BM, ale treba zasa na to mat peta co daco dokaze, odporucam skorpiona, ma jedy a podobne srandicky, cize to potesi-=wolf=- napísal:no tak vy stale hovorite ze keby ten a ten class nepouziva ten a ten spell tak by nemal sancu, viem ze ty hras za wara, dobre tak ti teraz poviem ze nepouzivaj Charge ani Interecep a tiez nieaky ten Execute a Mortal Strike, bol by som zvedavy co by si spravilja teraz hram za huntera, mne keby povies ze nepouzivaj pasce a aimed shot tak si nedam nikoho
edit:/
nj raptor ma charge a hodne armoru ale nic mocSheep napísal:co som mohol stretnut tak hunt mal raptora, ten je tiez dost hnusny
btw: dobra stranka pre huntou:
http://nihilum.mousesports.com/en/artic ... _raiding_/
a peti:
http://petopia.brashendeavors.net/