heslo na icq

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

heslo na icq

Príspevok od používateľa iwo1222 »

neviem akim sposobom sa mi niekto nabural na moje icq, zistil moje heslo a zmenil mi ho, nevem co mam teraz robit...
pls. poradte ako na obnovu stareho hesla :cry:
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

daj si poslat nove na mail na stranke ICQ.com
ale mail musis mat napisany v profile na svojom konte :wink:
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

skusal som, na vsetko mi vypisuje "skuste neskor"
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

tam ale potrebuješ aj kontrolnú otázku a odpoved a keď to nevieš , tak potom už len založiť nový účet , možno sa to dá aj inak ale kamoš zabudol heslo a tiež to skúšal a nadarmo musel vypĺňať zbytočné údaje , nechápem prečo to radšej nespravia tak , že napíšeš mail a heslo ti pošlú , s tým je len viac a viac zbytočných účtov
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

jjj presne, aj mne sa raz stalo ze sa mi nak zmenilo heslo (niekto, nieco, chyba, to nvm) a odpoved na otazku som uz za tych par rokov co medzitym preslo zabudol....takze najlahsie si spravit novy ucet na icq (nastastie som pouzival/pouzivam mirandu cize kontakty ostali ^_^)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

mne sa nedavno [pred dvoma tyzdnami] stalo, ze mi spoluziak zacal nadavat , ze preco sa furt prihlasujem a odhlasujem z ICQ, pritom ja som nic nerobil a nechcel som tomu verit, az kym mi nepslal screenshot, ....
a ked som nadruhy den zapal icq tak mi napisalo ze na mojom ucte je niekto prohlaseny z druheho PC, .... tak som ihned zmenil heslo na nejaku hatlaninu z cislic a pismen :D [samozrejme ze heslo viem :shock: :D ]
Blazeer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blazeer »

tiez sa mi uz stalo ze niekto bol na mojom icq tak som hned zmenil heslo ale to som uz pouzil cisla pismenka vselijak... a odvtedy mam pokoj :)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

neviem cim to je ale uz sa stalo viacerym kamaratom dokonca aj obom mojim bratom ze jedneho dna sa isli prihlasit na icq a mali zmenene heslo... urcite ho zle nezadali kedze ho mali ulozene na automaticke prihlasovanie... a takisto im to zmenilo aj emailovu adresu... nestalo sa to jednemu cloveku co paznam... uz som to pocul minimalne od piatich ludi pricom jednemu sa to stalo uz 2 krat.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Stava sa to pokial mate hesla typu 123456...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

btw ja som mal heslo z pismen a cislic... imho nezistitelne. prihlasoval som sa iba doma na svojom PC a nik nemal k heslu pristup...

stala sa mi rovnaka vec pred nejakym tym casom v noci ked malo icq.com vypadok a vtedy hackli ludom asi 100 000uinov hlavne zaujimave cisla...c
ATLAS323
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ATLAS323 »

radim ti vzdi ked sa prihlasis na druhom pc potom vymazat historiu nikdy nevies co nasledujuci spravy s tvojimi datmi
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mne sa nestalo toto,ale nejaký ko*ot mi stále vypisuje nové prihlásenia na kontakty..že si ma chce niekto stále autorizovať..za každé prihlásenie aj z 5 nových kontaktov..nieje tam nič vyplnené..len číslo ICQ..a raz mi prišlo aj niečo podobné..a meno mal "co..uz" a do správy mi napísal text, čo som mal ako prvú vetu na azete..tak som mu vypi*oval..že nech si príde po mňa a od vtedy mi neodpísal..ale tie kontakty neprestali..a stále nové..neviem,čo s tým mám robiť.. :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ZitePunkom napísal:Mne sa nestalo toto,ale nejaký kok**** mi stále vypisuje nové prihlásenia na kontakty..že si ma chce niekto stále autorizovať..za každé prihlásenie aj z 5 nových kontaktov..nieje tam nič vyplnené..len číslo ICQ..a raz mi prišlo aj niečo podobné..a meno mal "co..uz" a do správy mi napísal text, čo som mal ako prvú vetu na azete..tak som mu vypi*oval..že nech si príde po mňa a od vtedy mi neodpísal..ale tie kontakty neprestali..a stále nové..neviem,čo s tým mám robiť.. :(
Sprav si nove cislo a napis hromadnu spravu o zmene ludom, ktorym doverujes. A hlavne oplati sa pouzivat mirandu, pretoze ta si kontakty uklada u seba, cize ked prides o heslo, staci si zmenit cislo a kontakty ostavaju :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hmm...zaujímavé,asi o tom začnem premýšlať, ak ten je*o neprestane s vypisovaním..inak používam qip,ale to je asi na hovno.. :?
Napísať odpoveď