pls. poradte ako na obnovu stareho hesla
heslo na icq
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
heslo na icq
neviem akim sposobom sa mi niekto nabural na moje icq, zistil moje heslo a zmenil mi ho, nevem co mam teraz robit...
tam ale potrebuješ aj kontrolnú otázku a odpoved a keď to nevieš , tak potom už len založiť nový účet , možno sa to dá aj inak ale kamoš zabudol heslo a tiež to skúšal a nadarmo musel vypĺňať zbytočné údaje , nechápem prečo to radšej nespravia tak , že napíšeš mail a heslo ti pošlú , s tým je len viac a viac zbytočných účtov
mne sa nedavno [pred dvoma tyzdnami] stalo, ze mi spoluziak zacal nadavat , ze preco sa furt prihlasujem a odhlasujem z ICQ, pritom ja som nic nerobil a nechcel som tomu verit, az kym mi nepslal screenshot, ....
a ked som nadruhy den zapal icq tak mi napisalo ze na mojom ucte je niekto prohlaseny z druheho PC, .... tak som ihned zmenil heslo na nejaku hatlaninu z cislic a pismen
[samozrejme ze heslo viem
]
a ked som nadruhy den zapal icq tak mi napisalo ze na mojom ucte je niekto prohlaseny z druheho PC, .... tak som ihned zmenil heslo na nejaku hatlaninu z cislic a pismen
neviem cim to je ale uz sa stalo viacerym kamaratom dokonca aj obom mojim bratom ze jedneho dna sa isli prihlasit na icq a mali zmenene heslo... urcite ho zle nezadali kedze ho mali ulozene na automaticke prihlasovanie... a takisto im to zmenilo aj emailovu adresu... nestalo sa to jednemu cloveku co paznam... uz som to pocul minimalne od piatich ludi pricom jednemu sa to stalo uz 2 krat.
-
Začiatok Konca
Professional
Mne sa nestalo toto,ale nejaký ko*ot mi stále vypisuje nové prihlásenia na kontakty..že si ma chce niekto stále autorizovať..za každé prihlásenie aj z 5 nových kontaktov..nieje tam nič vyplnené..len číslo ICQ..a raz mi prišlo aj niečo podobné..a meno mal "co..uz" a do správy mi napísal text, čo som mal ako prvú vetu na azete..tak som mu vypi*oval..že nech si príde po mňa a od vtedy mi neodpísal..ale tie kontakty neprestali..a stále nové..neviem,čo s tým mám robiť.. 
Sprav si nove cislo a napis hromadnu spravu o zmene ludom, ktorym doverujes. A hlavne oplati sa pouzivat mirandu, pretoze ta si kontakty uklada u seba, cize ked prides o heslo, staci si zmenit cislo a kontakty ostavajuZitePunkom napísal:Mne sa nestalo toto,ale nejaký kok**** mi stále vypisuje nové prihlásenia na kontakty..že si ma chce niekto stále autorizovať..za každé prihlásenie aj z 5 nových kontaktov..nieje tam nič vyplnené..len číslo ICQ..a raz mi prišlo aj niečo podobné..a meno mal "co..uz" a do správy mi napísal text, čo som mal ako prvú vetu na azete..tak som mu vypi*oval..že nech si príde po mňa a od vtedy mi neodpísal..ale tie kontakty neprestali..a stále nové..neviem,čo s tým mám robiť..
-
Začiatok Konca
Professional