Problemy s myskou
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Problemy s myskou
Kupil som VX Nano a ked ju pouzivam na posteli, mavam pod nou podlozenu knihu alebo zosit,no pri jemnych pohyboch nie je dostatocne citliva, urcite zaostava za optickou MX310. Neviem, ci to moze byt podkladom, alebo rusenim, kedze mam zapnutu aj bezdratovu siet. Mohla by pomoct podlozka?ked ano, treba nejaku specialnu?
Niesom si velmi isty, ale sestra ma book s jednou bezdrotovou myskou, nejaka "neznackova" s tych lacnejsich a na posteli som s nou ja nikdy problemy nemal a to bez podlozky, bez knihy, iba tak na plachte. A islo vsetko vpohode, ani ju netrhalo ani nevypadaval. Cize neviem ci nieje chyba v myske, ale netvrdim to 
Re: Problemy s myskou
No siet by na to nemala mat vplyv..Ja by som hladal pricinu v podlozke-vsak skus nejaky iny povrch.Ak mas leskly,skus nejaky matny a naopak..Holubar napísal:Kupil som VX Nano a ked ju pouzivam na posteli, mavam pod nou podlozenu knihu alebo zosit,no pri jemnych pohyboch nie je dostatocne citliva, urcite zaostava za optickou MX310. Neviem, ci to moze byt podkladom, alebo rusenim, kedze mam zapnutu aj bezdratovu siet. Mohla by pomoct podlozka?ked ano, treba nejaku specialnu?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ludia, nemate nahodou niekto MX610? Som sa tesil, ze mam original lavacku mysku, ale neda sa s nou robit, stale seka, robi to aj s ovladacmi aj bez nich, na Viste aj XP. Vzdy ked komp "rozmysla" tak kurzor zamrzne. Je to neznesitelne. Neviem, ci je to vadnym modelom, nieco som vygooglil, ale neviem, ci su to rovnake problemy ako moje. Na take nieco som pri Logitech nebol zvyknuty