NOKIA E50
NOKIA E50
Nazdarek, včera som si kúpil Nokia E50 a som v systéme symbian nový malo by to mať symbian S60 3rd a ešte sa v tom moc nevyznám ale chcem sa spýtat na nejaky dobrý program Divx Player alebo také niečo aby to na tom išlo a prehrávalo avi súbory a dalo sa pretáčať čo som skúšal DivxPlayer 0.85 aj 0.86 vypisuje že stratila platnosť a ked si zumenim dátum tak mi ten divx aj tak nespusti že mi chýba codec RC2 alebo tak nejak , a SmartMovie mi tiež vypisuje nejakú chybu ... možno by to chcelo iba niečo aktuálnejšie a ked som hladal v google tak som nič nenašiel , pomôžte mi prosím vás ... 
Smart Movie 3.41 som skušal
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie
ale pýta registračný kod a ešte k tomu su na tejto stranke kodeky ktorým už vypršalo certifikácia...
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie
ale pýta registračný kod a ešte k tomu su na tejto stranke kodeky ktorým už vypršalo certifikácia...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked uz ste pri smartmovie ja som ho dal do nokie 6120c a vsetko bolo spravne spravene aj medicina bola aplikovana ale priamo aplikacia v mobile mi neprehrala nic ine len tie ukazkove videa co su v nej tj. take male maciatko tusim no ked som dal hladat video subory v mobile ziaden nezobrazilo je teda mozne resp je to tak potom ze ten player prehra len subor ktory bol v smart movies piramo skonvertovany ci mne to zblblo ?ob3l1x napísal:na ipmart-fore najdes vyliecenu verziu ... certifikat stratil platnost prehod datum tak 6 mesiacov dozadu a uz to pojde ...
nechápem načo keds i to može znova nakonfigurovať za pomoci iných programov ktoré sú zadarmo na nete ja ich mám teda ak mi napíše správu poviem mu ako na to. Hm pretočiť dátumob3l1x napísal:na ipmart-fore najdes vyliecenu verziu ... certifikat stratil platnost prehod datum tak 6 mesiacov dozadu a uz to pojde ...
tak ak chce nech napíše
Musis si to videjko previest cez konvertor inak ti to nepojde.Sonic68 napísal:no nie ale ved si myslim že ked je to program na otváranie divx tak to nemusim cez nejaký konvertor prevádzať .. potom načo je ten program.
Ten konvertor ti upravi rozlisenie presne na rozlisenie tvojho displeja. Ja som si raz pustil neskonvertovane videjko na mojej n70 a dost to sekalo