NOKIA E50

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sonic68
Light Expert
Light Expert

NOKIA E50

Príspevok od používateľa Sonic68 »

Nazdarek, včera som si kúpil Nokia E50 a som v systéme symbian nový malo by to mať symbian S60 3rd a ešte sa v tom moc nevyznám ale chcem sa spýtat na nejaky dobrý program Divx Player alebo také niečo aby to na tom išlo a prehrávalo avi súbory a dalo sa pretáčať čo som skúšal DivxPlayer 0.85 aj 0.86 vypisuje že stratila platnosť a ked si zumenim dátum tak mi ten divx aj tak nespusti že mi chýba codec RC2 alebo tak nejak , a SmartMovie mi tiež vypisuje nejakú chybu ... možno by to chcelo iba niečo aktuálnejšie a ked som hladal v google tak som nič nenašiel , pomôžte mi prosím vás ... :-)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

smartmovie 3.41 ide bez problemov ...
coreplayer ...
Sonic68
Light Expert
Light Expert

Smart Movie 3.41 som skušal
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie
ale pýta registračný kod a ešte k tomu su na tejto stranke kodeky ktorým už vypršalo certifikácia...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

na ipmart-fore najdes vyliecenu verziu ... certifikat stratil platnost prehod datum tak 6 mesiacov dozadu a uz to pojde ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ob3l1x napísal:na ipmart-fore najdes vyliecenu verziu ... certifikat stratil platnost prehod datum tak 6 mesiacov dozadu a uz to pojde ...
ked uz ste pri smartmovie ja som ho dal do nokie 6120c a vsetko bolo spravne spravene aj medicina bola aplikovana ale priamo aplikacia v mobile mi neprehrala nic ine len tie ukazkove videa co su v nej tj. take male maciatko tusim no ked som dal hladat video subory v mobile ziaden nezobrazilo je teda mozne resp je to tak potom ze ten player prehra len subor ktory bol v smart movies piramo skonvertovany ci mne to zblblo ? :?
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjDavid »

ja mam podobny problem na 6120c mi divx player nejde stratil platnos a na E50 mi de v pohodebez prestavovania datumu tak islo by to aj na 6120c niak sprawit aby som nemusel prestavovat datum :?:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ob3l1x napísal:na ipmart-fore najdes vyliecenu verziu ... certifikat stratil platnost prehod datum tak 6 mesiacov dozadu a uz to pojde ...
nechápem načo keds i to može znova nakonfigurovať za pomoci iných programov ktoré sú zadarmo na nete ja ich mám teda ak mi napíše správu poviem mu ako na to. Hm pretočiť dátum :D celkom ok riešenie ale toto je lepšie platí to do roku 2020 až hen po precertifikovaní

tak ak chce nech napíše
Sonic68
Light Expert
Light Expert

staihol som si program smartmovie vyliečeny a registrovany z Ipmart ale ked si dam otvorit súbor hociaký iný ako su tie 2 základné tak mi program okamžite vypne neviete v čom je chyba ?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

otvaras tam subory skonvertovane v smartmovie converter ?
Sonic68
Light Expert
Light Expert

no nie ale ved si myslim že ked je to program na otváranie divx tak to nemusim cez nejaký konvertor prevádzať .. potom načo je ten program.
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Sonic68 napísal:no nie ale ved si myslim že ked je to program na otváranie divx tak to nemusim cez nejaký konvertor prevádzať .. potom načo je ten program.
Musis si to videjko previest cez konvertor inak ti to nepojde.
Ten konvertor ti upravi rozlisenie presne na rozlisenie tvojho displeja. Ja som si raz pustil neskonvertovane videjko na mojej n70 a dost to sekalo
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

ked nechces konvertovat tak si nainstaluj coreplayer ...
Napísať odpoveď