robi si prcu??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matk0
Amateur
Amateur

robi si prcu??

Príspevok od používateľa matk0 »

takze situacia je nasledovna:
obom nam je cez 20. ona, ona je super baba (krasna, vtipna, mudra, strelena) no a nedavno medzi recou (vzdy kecame o hlupostiach) sme dosli na vztahy, potom ma z nicoho nic pozvala na jednu akciu ktoru organizuje vo stvrtok a hned za pozvanim povedala ze som celkom sympaticky a bla, bla ze o mne uvazuje, ked som si to precital tak som bol dost vyvaleny (ktoby nebol). problem je v tomto, raz hovori o nas dvoch, ale v zapati si z toho zacne robit prcu, toto ma vie vytocit. skratka stale dookola, raz je nebezpecne mila, a v zapati zacne robit srandu zo seba, zo mna, zo vsetkeho. ona, vie ze sa mi paci a ze by som to s nou rad skusil, no a dnes mi napisala ci by som chcel ist s nou a s jej hafanom von.
takze co si myslite o tejto situacii??

//este som zabudol dodat ze chalanov deli do dvoch kategorii: individua, kamarati (ty nemaju sancu) a ja som v samostatnej, lebo sa este nerozhodla (len neviem ci je to dobre alebo zle)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Noo myslim ze aj ona ta ma rada a mam dojem ze aj ona by to rada s tebou skusila .... a to ako sa sprava mozno tym chce zakryt nieco ....mozno strach z toho ze by to nemuselo vyjst ...
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

ty ju poznáš a isto vycítiš, keď niečo myslí vážne. Tu nie je o čom, proste choď von so psom a s ňou, choď s ňou na akciu. Predsa sa ti páči, ste si sympatickí, máte sa radi ... tak nechaj nech sa to vyvíja, teda ak chceš, aby sa to vyvíjalo ... a časom určite zistíš to, čo ti teraz nie je jasné... držím palce :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Noo presne tak my ti odpovedat na to ci si robi prcu nedame .. ty sam v tom nemas jasno my do toho o nic viac nemozme vidiet .. .proste daj tomu cas chod na tu akciu venuj sa jej bojuj o nu a skor ci neskor uz budes mat jasno v tom ako to s tebou mysli .. good luck :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa je neistá a snaží sa to zakryť tým, že si občas robí srandu a tvári sa, že to nemyslí vážne, ale na druhej strane chce, aby si vycítil, že máš u nej šancu. Vyčkaj, čo sa z toho vykľuje. :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kolega!! Kdo vaha naprazdno obide ;) to ze si robi prcu snazi sa to tym odlahcit troska, ja sam to robim niekedy :) ale v podstate ma o teba zaujem...ja myslim ze ak si rozhodnuty ze to chces skusit chod snou vonka a ukaz jej ze si s toho uz nemusi robit prcu..Lebo ked ta zaradi do tej skupiny ktora nema sancu...koncis
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tým, že si z toho vzápätí robí srandu sa snaží poistiť sa, že to s nejakým vyznaním / etc. neprehnala - preto ho hneď zosmiešni, ale náklonnosť je tam evidentná a pozvanie s hafanom je podľa mňa dosť jasný signál - teda aspoň pre mňa by bol. Ale zasa neunáhli to, počkaj ako sa situácia vyvinie po nasledujúcej akcii a v ďalšej budúcnosti.
Priebežne informuj :wink:
GL!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pobozkaj ju a ked sa odtiahne povedz jej ze si si robil prcu ako ona. A ked sa neodtiahne tak... no nemozem mame ad sense. :?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nerobí ale nechce Ti to len proste tak rovno všetko povedať, je milá, ale občas to obráti aj na srandu. Niečo ako poistka, keby to nevyšlo, ale signály sú jasné. Proste, súhlasím s ostatnými ;) informuj o vývoji ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tym ze si z toho robi srandu si len nechava otvorene zadne vratka, ktorymi by neskor mohla utiect pred pripadnym ponizenim z odmietnutia.
Myslim ze je to dost casta metoda, bohuzial (ci v tvojom pripade bohudik?) nie velmi prezierava ;)

Cital som len prvy post takze sry ak som zopakoval uz napisane.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Imho iba zlahcuje situaciu, aby nebola nervozna, kedze takmer kazdy ked pride na vztahy nervozny je a jazyk sa mu pletie pomedzi nohy.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no to je vsetko pekne co tu popisali a bol by som rad, keby to aj tak bolo, ale robenie velkych nadeji nie je na mieste, teraz z vlastnej skusenosti o tom hovorim. mal by si dobre zvazovat kazdy krok. povedal by som ze si ta iba otukava ci vyhovujes a splnas "podmienky"
//netlac sa velmi kam ta nechce, radsej si pockaj kym ta sama zavola, a na pilku pritlacaj ale zlahka, aby nemala pocit ze straca vedenie
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

MOJ PRIPAD, MOJ PRIPAD, pocuvaj : Tak isto som robil to co ona, lebo ak som nedostal aku taku odpoved na to, co som povedal, v tvojom pripade co ti povedala slecna, ze o tebe uvazuje, a ty si sa len usmial, tak sa mozno nechcela strapnit chapes, sice na 20 rokov, ktovie, nevadi. Proste, keby jej to povies aj ty, urcite by si nezacala robit srandu. Keby hej, tak vies, ze to nemysli vazne....... Proste, tu rady neziskas, kazda baba je ina, kazda to berie inak, a mozno je vo vnutri uplne normalna, romanticka.. ktovie... :P
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

t0m4s3 napísal:jazyk sa mu pletie pomedzi nohy.
...a to zdaleka nie len na zaciatku vztahu :P

inac mi-chau to podla mna uplne trafil...nech to skusi jej stylom a mozno si na nom zacne cenit aj zmysel pre trochu iny humor a odvahu (ci ako to nazvat ;))
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Heh, no takyto problem mam obcas aj ja a dostal som tu zopar dobrych rad. Myslel som si, ze tym chce len zakryt hanbenia sa, ale teraz sa mi to tak povediac potvrdilo. Len nerozumiem. Preco sa as tak hanbia. Vedel by mo to tu niekto vysvetlit, napr. aj nejake dievca, zena, ze preco to tak je? ako ja rozumiem, je to celkom prirodzene, ale aj tak ... netreba to donekonecna skryvat.
a matk0, trochu mozno divna rada, ale uz ste si skusali spolu niekde vypit? dost to totiz odlahci atmosferu :D
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

dám jeden môj názor:
podľa mňa práve tá hamblivosť je neskutočne roztomilá ... to je to po čom túžia mužia, to má to skryté čaro ... keby išlo všetko ľahko, stratilo by to svoj náboj ... preto sa tomu hovorí zvádzanie, prvé kroky a je to všetko také opatrné /neplatí to samozrejme vždy, výnimka potvrdzuje pravidlo ako sa hovorí/ ... mne sa to páči na dievčatách ...

K teme:
Ak tam to iskrenie je ...určite to cítiš ty, cíti ona ... cítite to spolu a závisí to skutočne len od vašich krokov ...
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

matus podla mna to robia preto (neviem ci to ja tiez robim) ze si nie su celkom iste ci ich ta druha strana tiez chce, a nechcu potom vyzerat jak one.. no a sa boja prejavit svoje city uplne.. preto to skryvaju :) viete, to su take zenske signaly, treba ich spravne pochopit :wink:
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

matus121 napísal:a matk0, trochu mozno divna rada, ale uz ste si skusali spolu niekde vypit? dost to totiz odlahci atmosferu :D
no ved o to ide, ked som ju niekam pozval, tak ano ano a v poslednej chvili nieco do toho prislo, no teraz pozvala ona
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

Urcite chod do toho ! ako tu uz padlo, zlahcuje situaciu, no to, ze to (Teba) chce, je ocividne. nedaj sa odbit, skus sa prisposobit jej stylu a pri prvej vhodnej prilezitosti ju spontanne pobozkaj, mozno nie az tak aby si jej jazykom citil mandle, ale tak aby vedela ze ten bozk zdaleka nieje kamaratsky.. mas stastie ze si na takuto natrafil a ze tvojim smerom vysiela pozitivne signaly, chop sa sance a nenechaj ju ujst :) drzim prsty :!:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

tereza napísal:matus podla mna to robia preto (neviem ci to ja tiez robim) ze si nie su celkom iste ci ich ta druha strana tiez chce, a nechcu potom vyzerat jak one.. no a sa boja prejavit svoje city uplne.. preto to skryvaju :) viete, to su take zenske signaly, treba ich spravne pochopit :wink:
jj, to hej ... ale co ked ten druhy im to dava jasne najavo(nie tak a az uplne jasne:D)
a puzzle, plne s tebou suhlasim, ze to proste patri k tomu a je to aj trochu mile, ale ak to hanbenie trva uz dlhsie, tak to len kazi vztah a dokaze to aj odradit
Napísať odpoveď