robi si prcu??
robi si prcu??
takze situacia je nasledovna:
obom nam je cez 20. ona, ona je super baba (krasna, vtipna, mudra, strelena) no a nedavno medzi recou (vzdy kecame o hlupostiach) sme dosli na vztahy, potom ma z nicoho nic pozvala na jednu akciu ktoru organizuje vo stvrtok a hned za pozvanim povedala ze som celkom sympaticky a bla, bla ze o mne uvazuje, ked som si to precital tak som bol dost vyvaleny (ktoby nebol). problem je v tomto, raz hovori o nas dvoch, ale v zapati si z toho zacne robit prcu, toto ma vie vytocit. skratka stale dookola, raz je nebezpecne mila, a v zapati zacne robit srandu zo seba, zo mna, zo vsetkeho. ona, vie ze sa mi paci a ze by som to s nou rad skusil, no a dnes mi napisala ci by som chcel ist s nou a s jej hafanom von.
takze co si myslite o tejto situacii??
//este som zabudol dodat ze chalanov deli do dvoch kategorii: individua, kamarati (ty nemaju sancu) a ja som v samostatnej, lebo sa este nerozhodla (len neviem ci je to dobre alebo zle)
obom nam je cez 20. ona, ona je super baba (krasna, vtipna, mudra, strelena) no a nedavno medzi recou (vzdy kecame o hlupostiach) sme dosli na vztahy, potom ma z nicoho nic pozvala na jednu akciu ktoru organizuje vo stvrtok a hned za pozvanim povedala ze som celkom sympaticky a bla, bla ze o mne uvazuje, ked som si to precital tak som bol dost vyvaleny (ktoby nebol). problem je v tomto, raz hovori o nas dvoch, ale v zapati si z toho zacne robit prcu, toto ma vie vytocit. skratka stale dookola, raz je nebezpecne mila, a v zapati zacne robit srandu zo seba, zo mna, zo vsetkeho. ona, vie ze sa mi paci a ze by som to s nou rad skusil, no a dnes mi napisala ci by som chcel ist s nou a s jej hafanom von.
takze co si myslite o tejto situacii??
//este som zabudol dodat ze chalanov deli do dvoch kategorii: individua, kamarati (ty nemaju sancu) a ja som v samostatnej, lebo sa este nerozhodla (len neviem ci je to dobre alebo zle)
ty ju poznáš a isto vycítiš, keď niečo myslí vážne. Tu nie je o čom, proste choď von so psom a s ňou, choď s ňou na akciu. Predsa sa ti páči, ste si sympatickí, máte sa radi ... tak nechaj nech sa to vyvíja, teda ak chceš, aby sa to vyvíjalo ... a časom určite zistíš to, čo ti teraz nie je jasné... držím palce 
-
midnight_man
Guru
Kolega!! Kdo vaha naprazdno obide
to ze si robi prcu snazi sa to tym odlahcit troska, ja sam to robim niekedy
ale v podstate ma o teba zaujem...ja myslim ze ak si rozhodnuty ze to chces skusit chod snou vonka a ukaz jej ze si s toho uz nemusi robit prcu..Lebo ked ta zaradi do tej skupiny ktora nema sancu...koncis
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tým, že si z toho vzápätí robí srandu sa snaží poistiť sa, že to s nejakým vyznaním / etc. neprehnala - preto ho hneď zosmiešni, ale náklonnosť je tam evidentná a pozvanie s hafanom je podľa mňa dosť jasný signál - teda aspoň pre mňa by bol. Ale zasa neunáhli to, počkaj ako sa situácia vyvinie po nasledujúcej akcii a v ďalšej budúcnosti.
Priebežne informuj
GL!
Priebežne informuj
GL!
-
last_knight
Light Professional
no to je vsetko pekne co tu popisali a bol by som rad, keby to aj tak bolo, ale robenie velkych nadeji nie je na mieste, teraz z vlastnej skusenosti o tom hovorim. mal by si dobre zvazovat kazdy krok. povedal by som ze si ta iba otukava ci vyhovujes a splnas "podmienky"
//netlac sa velmi kam ta nechce, radsej si pockaj kym ta sama zavola, a na pilku pritlacaj ale zlahka, aby nemala pocit ze straca vedenie
//netlac sa velmi kam ta nechce, radsej si pockaj kym ta sama zavola, a na pilku pritlacaj ale zlahka, aby nemala pocit ze straca vedenie
MOJ PRIPAD, MOJ PRIPAD, pocuvaj : Tak isto som robil to co ona, lebo ak som nedostal aku taku odpoved na to, co som povedal, v tvojom pripade co ti povedala slecna, ze o tebe uvazuje, a ty si sa len usmial, tak sa mozno nechcela strapnit chapes, sice na 20 rokov, ktovie, nevadi. Proste, keby jej to povies aj ty, urcite by si nezacala robit srandu. Keby hej, tak vies, ze to nemysli vazne....... Proste, tu rady neziskas, kazda baba je ina, kazda to berie inak, a mozno je vo vnutri uplne normalna, romanticka.. ktovie... 
-
matus121
Light Professional
Heh, no takyto problem mam obcas aj ja a dostal som tu zopar dobrych rad. Myslel som si, ze tym chce len zakryt hanbenia sa, ale teraz sa mi to tak povediac potvrdilo. Len nerozumiem. Preco sa as tak hanbia. Vedel by mo to tu niekto vysvetlit, napr. aj nejake dievca, zena, ze preco to tak je? ako ja rozumiem, je to celkom prirodzene, ale aj tak ... netreba to donekonecna skryvat.
a matk0, trochu mozno divna rada, ale uz ste si skusali spolu niekde vypit? dost to totiz odlahci atmosferu
a matk0, trochu mozno divna rada, ale uz ste si skusali spolu niekde vypit? dost to totiz odlahci atmosferu
dám jeden môj názor:
podľa mňa práve tá hamblivosť je neskutočne roztomilá ... to je to po čom túžia mužia, to má to skryté čaro ... keby išlo všetko ľahko, stratilo by to svoj náboj ... preto sa tomu hovorí zvádzanie, prvé kroky a je to všetko také opatrné /neplatí to samozrejme vždy, výnimka potvrdzuje pravidlo ako sa hovorí/ ... mne sa to páči na dievčatách ...
K teme:
Ak tam to iskrenie je ...určite to cítiš ty, cíti ona ... cítite to spolu a závisí to skutočne len od vašich krokov ...
podľa mňa práve tá hamblivosť je neskutočne roztomilá ... to je to po čom túžia mužia, to má to skryté čaro ... keby išlo všetko ľahko, stratilo by to svoj náboj ... preto sa tomu hovorí zvádzanie, prvé kroky a je to všetko také opatrné /neplatí to samozrejme vždy, výnimka potvrdzuje pravidlo ako sa hovorí/ ... mne sa to páči na dievčatách ...
K teme:
Ak tam to iskrenie je ...určite to cítiš ty, cíti ona ... cítite to spolu a závisí to skutočne len od vašich krokov ...
-
nucli
Medium Expert
Urcite chod do toho ! ako tu uz padlo, zlahcuje situaciu, no to, ze to (Teba) chce, je ocividne. nedaj sa odbit, skus sa prisposobit jej stylu a pri prvej vhodnej prilezitosti ju spontanne pobozkaj, mozno nie az tak aby si jej jazykom citil mandle, ale tak aby vedela ze ten bozk zdaleka nieje kamaratsky.. mas stastie ze si na takuto natrafil a ze tvojim smerom vysiela pozitivne signaly, chop sa sance a nenechaj ju ujst
drzim prsty 
-
matus121
Light Professional
jj, to hej ... ale co ked ten druhy im to dava jasne najavo(nie tak a az uplne jasne:D)tereza napísal:matus podla mna to robia preto (neviem ci to ja tiez robim) ze si nie su celkom iste ci ich ta druha strana tiez chce, a nechcu potom vyzerat jak one.. no a sa boja prejavit svoje city uplne.. preto to skryvajuviete, to su take zenske signaly, treba ich spravne pochopit
a puzzle, plne s tebou suhlasim, ze to proste patri k tomu a je to aj trochu mile, ale ak to hanbenie trva uz dlhsie, tak to len kazi vztah a dokaze to aj odradit