Restartovanie pocitaca pri prehravani v bsplayeri

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Restartovanie pocitaca pri prehravani v bsplayeri

Príspevok od používateľa digo »

cawte, ked spustim nejake video v bsplayeri na particii D, tak sa spusti bsplayer a nasledne sa restartuje pocitac... ked pustim to video v inom prehavaci, ide to v pohode... a ked pustim video v bsplayeri ale na particii C, tak to tiez ide... iba na D to robi problemy :? v com moze byt problem?? moze to byt tym, ze som ho este za cele 2 roky nedefragmentoval?? :oops:
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

tak to nepustaj v BS playeri daj si nejaki iny je ich hrozne vela hehe naco to riesis.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus kmplayer a na bs zabudnes velmi rychlo ;) Rozdiel v ovladani je minimalny a kmplayer ma vsetky funkcie bsplayera a este vela dalsich navyse.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

heh mate pravdu, ale dnes som to skusil spustit s Media player classic a tiez to neslo... dokonca to bolo na particii C, takze teraz uz vobec netusim kde je chyba :? btw. vzdy po restartovani pocitaca mam potom taku celu bielu plochu a je tam ze Active Desktop Recovery :? je tam aj daky text, pripadne by som mohol aj hodit screen... nemoze byt chyba napriklad prehriatie pocitaca alebo prilis velke vyuzitie ramky? :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aky mas Windows, aky filesystem je particia C a D (FAT32/NTFS) a ake mas kodeky???
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

xp professional service pack 2, obidve particie su ntfs a kodeky mam klite kodek pack... uz dlho ich pouzivam a takmer vzdy to islo... sice je dost mozne ze je to kodekmi, kedze vo vlc, ktory vyuziva vlastne kodeky to ide :? mno ale je to take, ze raz to ide a raz nie... ake kodeky by si ste mi odporucali nainstalovat namiesto tych? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Hmm, no skus odinstalovat tie stare a nahod nove, tusim pred tyzdnom vysiel K-Lite Mega Codec Pack 3.80, tak vyskusaj. BS Player mas free verziu alebo Pro && ktoru verziu (cislo/build) presne mas???
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

mno zistil som ze bsplayerom to nebude... otvoril som video aj v Media player classic a robilo to iste... ale zaujimave, ze vcera som kukal jeden videoklip v bsplayeri a normalne ho prehral, dokonca este lepsie nez VLC :shock: ale potom som zasa pustil ine video a zasa sa restartol komp... pred chvilou som si tu kukal vtipy, pustil tuto nahravku http://www.hojko.com/radio-regina-dopra ... 90543.html a znova sa to restartlo :cry: takze to robi aj pri pesnickach.... ale ked pocuvam vo winampe, tak mi ide vsetko v pohode... vobec tomu nechapem... kodeky mam najnovsie K-lite, ale este som si nestihol nainstalovat ten mega pack, ale pochybujem, ze to pomoze... mohlo byt aj sposobene virusom? lebo uz naozaj neviem, kde mam chladat zavadu :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mohlo, rovnako ako by to mohlo byt sposobene spywarom ci ovladacmi. Skus sa pozriet po ovladacoch od zvukovej karty, mozno ovladace od chipsetu, tazko povedat.
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

mno jak som cital prispevky thak mi z toho vyslo iba jedno.bud ti odchadza disk.(tho robilo aj jednemu typkovi co mal u uja komp v oprave a sa prislo na to ze je to zly disk.)alebo daco zo zvukovkou.
Napísať odpoveď