Restartovanie pocitaca pri prehravani v bsplayeri
Restartovanie pocitaca pri prehravani v bsplayeri
cawte, ked spustim nejake video v bsplayeri na particii D, tak sa spusti bsplayer a nasledne sa restartuje pocitac... ked pustim to video v inom prehavaci, ide to v pohode... a ked pustim video v bsplayeri ale na particii C, tak to tiez ide... iba na D to robi problemy
v com moze byt problem?? moze to byt tym, ze som ho este za cele 2 roky nedefragmentoval?? 
heh mate pravdu, ale dnes som to skusil spustit s Media player classic a tiez to neslo... dokonca to bolo na particii C, takze teraz uz vobec netusim kde je chyba
btw. vzdy po restartovani pocitaca mam potom taku celu bielu plochu a je tam ze Active Desktop Recovery
je tam aj daky text, pripadne by som mohol aj hodit screen... nemoze byt chyba napriklad prehriatie pocitaca alebo prilis velke vyuzitie ramky? 
xp professional service pack 2, obidve particie su ntfs a kodeky mam klite kodek pack... uz dlho ich pouzivam a takmer vzdy to islo... sice je dost mozne ze je to kodekmi, kedze vo vlc, ktory vyuziva vlastne kodeky to ide
mno ale je to take, ze raz to ide a raz nie... ake kodeky by si ste mi odporucali nainstalovat namiesto tych? 
mno zistil som ze bsplayerom to nebude... otvoril som video aj v Media player classic a robilo to iste... ale zaujimave, ze vcera som kukal jeden videoklip v bsplayeri a normalne ho prehral, dokonca este lepsie nez VLC
ale potom som zasa pustil ine video a zasa sa restartol komp... pred chvilou som si tu kukal vtipy, pustil tuto nahravku http://www.hojko.com/radio-regina-dopra ... 90543.html a znova sa to restartlo
takze to robi aj pri pesnickach.... ale ked pocuvam vo winampe, tak mi ide vsetko v pohode... vobec tomu nechapem... kodeky mam najnovsie K-lite, ale este som si nestihol nainstalovat ten mega pack, ale pochybujem, ze to pomoze... mohlo byt aj sposobene virusom? lebo uz naozaj neviem, kde mam chladat zavadu