Normalny clovek - aky by mal byt?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

zelovoc napísal:jakze nie? a ja som co?
Niekto je normalny, niekto je vzducholod a niekto zase Zelovoc... :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Nikto nemoze byt normalny...lebo kazdy chape normalnost inak...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Zavulon napísal:Nikto nemoze byt normalny...lebo kazdy chape normalnost inak...
Okej ja by som povedal ze kazdy je normalny v ramci urcitej skupiny ludi a kazdy je normalny pre niekoho ineho , tak isto ako mozes byt pre niekoho nenormalny, alebo pre niekoho vynimocny (v dobrom slova zmysle) zavisi od skupiny ludi v na ktoru sa pozeras. Okej napriklad ja som veriaci a pre ostatnych veriacich je to normalne ze verim aj ja ale niektori ateisti povedia ze som nenormalny. Tak isto ako mozem ja povedat ze homosexuali su nenormalni, ale niektori liberalisti povedia ze je to uplne normalne a prirodzene ;) cize prakticky kazdy je aj normalny aj nenormalny ...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja si myslim ze nikto nieje normalny.:D a ani nenormalny..neexistuju hranice..proste vsetci sme nejaki a nikto nieje rovnaki.:) a to je dobre..
rozhodovat o tom ci je niekto normalny alebo nie nemame pravo ..proste je to subjektivne..a nemusi to byt pravda hoci to tak robia ostatni ludia..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

fizz napísal:Kto by uz chcel byt normalny? Ludia sa predsa zenu za tym aby boli vynimocny.
suhlasim az na ten ypsilon na konci ;)

a tazko povedat ze kto je normalny, to je taka filozoficka otazka...
lebo ak clovek co sa chodi opijat, tak si mysli ze je normalny ale asi nie je ;)
potom zase clovek co chodi kazdodenne do roboty a potom domov a zase robota - dom.. tak si mysli ze je normalny..
tazko povedat :idea: :idea:
zalezi od postoja cloveka...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Normalny clovek sa snazi nebyt normalny.Nesplyvat s prostredim.Mozem povedat ze sa nehanbim urobit cokolvek co ma napadne lebo ostatnych ludi co su naokolo mozem mat v <>.Je krasny pocit ked clovek nezapada medzi 99% ludi ktori su vsetci rovnaki.Ako mala kamaratka na oznamku : "Vsetci sa mi smeju ze som ina, ja sa im vsak smejem ze su vsetci rovnaki".

Tym sa riadim :)

// Pre darcu K- "byt kkt a byt vynimocny je rozdiel. mohli ste so steniatkom ostat v tej prdeli kde ste boli. btw. je mi fakt luto, ze si nezmaturoval:D"

Nic proti ale este som nematuroval :D :D :D a som kkt no a teba to co trapi? :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Čo je dokonalosť? Všetci sme šialení! Normalita neexistuje. Normalita je nebezpečnou chorobou, ktorá sa nedá liečiť a končí vždy smrťou
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nebyt ko*ot.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja hovorím ze vsetci ludia su sprosty :) ( casto krav v obchode to poviem... )
samozrejme si teraz poviete ze nieste... ale ked si tak uvedomite co ste niekedy spravili / robite len si to neuvedomujete... ( ani ja moc ne ) - toto je len moja myslienka....

alebo skor by som povedal ze je vela sprostych ludi ... a ty normalny su v počte normalnom :D ani malo ani vela :P

teraz za votriem do rity pol fora ... ale myslim si ze je tu vela normalnych ludi.... (to neznamena vsetci )

+ na pokeci by som toto vyhlasenie tvrdit nemohol... ( pokec som uviedol ako priklad ) tak isto by som mohol apelovat ze v krcme by som to nepovedal.. atd atd :)...

:D
Napísať odpoveď