Niekto je normalny, niekto je vzducholod a niekto zase Zelovoc...zelovoc napísal:jakze nie? a ja som co?
Normalny clovek - aky by mal byt?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Okej ja by som povedal ze kazdy je normalny v ramci urcitej skupiny ludi a kazdy je normalny pre niekoho ineho , tak isto ako mozes byt pre niekoho nenormalny, alebo pre niekoho vynimocny (v dobrom slova zmysle) zavisi od skupiny ludi v na ktoru sa pozeras. Okej napriklad ja som veriaci a pre ostatnych veriacich je to normalne ze verim aj ja ale niektori ateisti povedia ze som nenormalny. Tak isto ako mozem ja povedat ze homosexuali su nenormalni, ale niektori liberalisti povedia ze je to uplne normalne a prirodzeneZavulon napísal:Nikto nemoze byt normalny...lebo kazdy chape normalnost inak...
suhlasim az na ten ypsilon na koncifizz napísal:Kto by uz chcel byt normalny? Ludia sa predsa zenu za tym aby boli vynimocny.
a tazko povedat ze kto je normalny, to je taka filozoficka otazka...
lebo ak clovek co sa chodi opijat, tak si mysli ze je normalny ale asi nie je
potom zase clovek co chodi kazdodenne do roboty a potom domov a zase robota - dom.. tak si mysli ze je normalny..
tazko povedat
zalezi od postoja cloveka...
Normalny clovek sa snazi nebyt normalny.Nesplyvat s prostredim.Mozem povedat ze sa nehanbim urobit cokolvek co ma napadne lebo ostatnych ludi co su naokolo mozem mat v <>.Je krasny pocit ked clovek nezapada medzi 99% ludi ktori su vsetci rovnaki.Ako mala kamaratka na oznamku : "Vsetci sa mi smeju ze som ina, ja sa im vsak smejem ze su vsetci rovnaki".
Tym sa riadim
// Pre darcu K- "byt kkt a byt vynimocny je rozdiel. mohli ste so steniatkom ostat v tej prdeli kde ste boli. btw. je mi fakt luto, ze si nezmaturoval:D"
Nic proti ale este som nematuroval
a som kkt no a teba to co trapi? 
Tym sa riadim
// Pre darcu K- "byt kkt a byt vynimocny je rozdiel. mohli ste so steniatkom ostat v tej prdeli kde ste boli. btw. je mi fakt luto, ze si nezmaturoval:D"
Nic proti ale este som nematuroval
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja hovorím ze vsetci ludia su sprosty
( casto krav v obchode to poviem... )
samozrejme si teraz poviete ze nieste... ale ked si tak uvedomite co ste niekedy spravili / robite len si to neuvedomujete... ( ani ja moc ne ) - toto je len moja myslienka....
alebo skor by som povedal ze je vela sprostych ludi ... a ty normalny su v počte normalnom
ani malo ani vela 
teraz za votriem do rity pol fora ... ale myslim si ze je tu vela normalnych ludi.... (to neznamena vsetci )
+ na pokeci by som toto vyhlasenie tvrdit nemohol... ( pokec som uviedol ako priklad ) tak isto by som mohol apelovat ze v krcme by som to nepovedal.. atd atd
...

samozrejme si teraz poviete ze nieste... ale ked si tak uvedomite co ste niekedy spravili / robite len si to neuvedomujete... ( ani ja moc ne ) - toto je len moja myslienka....
alebo skor by som povedal ze je vela sprostych ludi ... a ty normalny su v počte normalnom
teraz za votriem do rity pol fora ... ale myslim si ze je tu vela normalnych ludi.... (to neznamena vsetci )
+ na pokeci by som toto vyhlasenie tvrdit nemohol... ( pokec som uviedol ako priklad ) tak isto by som mohol apelovat ze v krcme by som to nepovedal.. atd atd