18k je hruba mzda, v cistom to mas cca 14k cistehoa to uz je tak akurat na vyzitie, ziadny zazrak. Tester aplikacii je pomerne casto ponukana praca v Brne, ak to chces kratkodobo, je to dobra volba. Ako vidim inzeraty si uz popozeral, takze vies ake su zhruba ceny - vysoke.JodiBB napísal:No myslel som skor tak ci je realne najst si pracu cca za 15-20k a viac. Pocitat viem, len neviem ako je to tam s platom. Viem akurat o tom IBM o ktorom si napisal. Dostal som este ponuku na niakeho testera aplikacii za 18k.
Byt nam staci 1+1 alebo 1+kk a co som videl inzeraty tak sa pohybuju okolo 8k.
Kazdopadne dik za info
Brno
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
Macocha - http://cs.wikipedia.org/wiki/MacochaMateq napísal:Nejaké typy čo v Brne (a okolí) vidieť, nakoľko je veľká možnosť že tam na pár dní pôjdem?
-
audiotrack
VIP
Re: Brno
ty hladáš v najpreplnenejšej časti brna (česká) súkromie? To radšej sadnite na šalinu a zavez sa pá zástavok
velky vylet Brno by lumir...
Tak nam dnes preplo a ideme si omrknut Brno. Mate nejake odporucania, co sa tyka podnikov (cca) v centre?
- jedlo cez den (cca 15:00 - 19:00)
- posedenie na vecer (pivko - pripadne dobry drink, nieco na zakusnutie, vseobecna pohoda; ...a keby tam bola pripadne aj ziva hudba:)
Za 2 hodiny odchadzame, tak sa skuste poponahlat:) Vdaka..
Tak nam dnes preplo a ideme si omrknut Brno. Mate nejake odporucania, co sa tyka podnikov (cca) v centre?
- jedlo cez den (cca 15:00 - 19:00)
- posedenie na vecer (pivko - pripadne dobry drink, nieco na zakusnutie, vseobecna pohoda; ...a keby tam bola pripadne aj ziva hudba:)
Za 2 hodiny odchadzame, tak sa skuste poponahlat:) Vdaka..
-
audiotrack
VIP
- podnikov v centre je kopec,nenapísal si čo od nich čakáš. Či disko, či koncerty, či pivkárenie, či ženy...
- jedlo cez deň a rovnako posedenie na večer odporúčam stredovekú krčmu alebo u furmana (švejk). Obe sú úplne v centre, je tam pekne a dobre
- jedlo cez deň a rovnako posedenie na večer odporúčam stredovekú krčmu alebo u furmana (švejk). Obe sú úplne v centre, je tam pekne a dobre
-
Andi_Cibula
Addict
Domáci pivovar Pegas, u mňa je to No. 1 z pív
V centre Brna, blízko Stredovekej, viz. mapa.
Tak..vdaka za tipy
Mrkli sme centrum a postupne presli par podnikov. Zo zvedavosti som skusil to zelene pivo (nebolo zle) a psenicne+zlate v pegase. Zvysok klasicky - plzen. Zaludok mi snad odpusti tie enciany, kapustove a mastne sprostosti:)
.
Centrum je naozaj pekne, pivo vyborne..podniky taky priemer. Kazdopdne super vylet:)
Mrkli sme centrum a postupne presli par podnikov. Zo zvedavosti som skusil to zelene pivo (nebolo zle) a psenicne+zlate v pegase. Zvysok klasicky - plzen. Zaludok mi snad odpusti tie enciany, kapustove a mastne sprostosti:)
.
Centrum je naozaj pekne, pivo vyborne..podniky taky priemer. Kazdopdne super vylet:)
Nemá niekto skúsenosti s firmou Inventec v Brne (nachádza sa v priemyselnom parku Modřice)? Vraj nejaký tajvanský výrobca serverov a počítačov, otec tam dnes cestuje pracovať cez agentúru Xawax, tak by ma zaujímalo, či tam niekto nerobil/nebrigádoval. Vďaka za prípadné info.