ANJ - B - ta to lahodaaaaaaaaaa, test lahucky, jedine co bol problem bol prvy listening, potom to uz islooooo...
sloh - tema lahuckaaaaaaaaa, na rozdiel od acka
Ackari vsetci nadavli ze to bolo strasne tazke a vidia to ledva na 50 perc....
mirak2 napísal:ANJ - B - ta to lahodaaaaaaaaaa, test lahucky, jedine co bol problem bol prvy listening, potom to uz islooooo...
sloh - tema lahuckaaaaaaaaa, na rozdiel od acka
Ackari vsetci nadavli ze to bolo strasne tazke a vidia to ledva na 50 perc....
presne tak bolo V becku prvy listening dost blby ale okrem toho sa dalo...ale ze vraj Acko bolo tazke dokonca ti co pisali na 90% testy vraveli ze teraz budu mat 70 najviac....
Mal som Acko. Test...robil som v skole maturitu Acko z poslednych asi 5-6 rokov a robil som ich minimalne na 85%no tohtrocny test bol urcite najtazsi, nadavali nato u nas Ackari vsetci. Bolo to dost od veci...
A sloh..tema v pohode, len na ten rozsah chceli strasne vela informacii, myslim tie co tma priamo vyzadovali ze mame spomenut. Tak pisme pisem, dal so to na 216 slov 15 minut a idme prec. Cakam na chodbe zvysok, dojd espoluziak co pisla Bcko, ze asi 14-25 zacala chodit po triedach dajaka tetka co tma robila dozor s tym, ze nemusime dodrzat pocet slov...no to mi je hovno platne ked uz ho mam 10 minut odovzdany...nasrali ma tymto.
Soviet napísal:No angličtina bola v pohode ani mäd Jasné že z dôvodu že som mal Cčko..Kľudne by som zvládol Bčko ale načo sa namáhať?
na Cecku bola aka tema? ked isli vyhlasovat temu pre Cecko som musel vypnut mobil, bo prisla profka
turtlak: xcel by si pisat o vyhodach a nevychodach tradicneho umenia? samovrah..ze vraj pomocne body dost pomohli tym co boli uplne mimo ale aj tak hlupa tema..podla mna list penfriendovi v pohodicke
mirak2 napísal:na Cecku bola aka tema? ked isli vyhlasovat temu pre Cecko som musel vypnut mobil, bo prisla profka
C malo tusim opisat nejaky zaujimavy den. teda ak myslis anglictinu podla mna kazda kategoria mala jednoduche temy. i ked mne ten list (B) prilis nesedel
turtlak69 napísal:C malo tusim opisat nejaky zaujimavy den. teda ak myslis anglictinu podla mna kazda kategoria mala jednoduche temy. i ked mne ten list (B) prilis nesedel
Njn slohy boli tento rok lahke, aj testy ako tak pocuvam az na ACKO
english acko testik celkom zahul, vo word formation spravit z man manhood by ma teda nenapadlo, essay celkom pohoda, len sa mi nechcelo slova pocitat tak som dal od oka
Ako ja som tu maturoval z angliny A, a podla mna to tiez nebolo za take tazke, listening v poho az na par veci, no ale ta II. cast bola K...a, word formation-veela mam zle, este ma srali aj casi. Ani ta tema nebola bohvieco- chceli strasne vela porovnani na strasne malo slov.
jano757 napísal:co sa stane ked som mal viac ako 180 slov???
No na nasej skole ti slova ktore su za ramec necitaju, cize nemas koniec zaveru, u nas im to mrda, ale tak to vsetko zavisi aj od toho kolko si prekrocil, ak viac ako 20slov tak to sa rozluc ze si to nevsimnnu