co nato hovorite? mna len neuveritelne prekvapuje ze niekto ma doma v skini 100 tisic korun
Babku okradli o 100-tisic!
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Babku okradli o 100-tisic!
http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/st ... 0-tisic-sk
co nato hovorite? mna len neuveritelne prekvapuje ze niekto ma doma v skini 100 tisic korun
-
olololwtfomg
Expert
-
jin
VIP
Ja viem, že budem dosť odveci, len ma nesmierne pobavila paralela medzi touto témou a
http://www.hojko.com/dochodkyna-nasla-a ... 90551.html

//edit: aaa kua už to tu ľudia spomenuli - sorry neprečítal som celý topic, tento post môže byť zmazaný.
//edit: aaa kua už to tu ľudia spomenuli - sorry neprečítal som celý topic, tento post môže byť zmazaný.
BABKA najde, BABKA strati, BABKA vrati....vsade sama BABKA - ked si odmyslime, ze je kazda ina, ved predsa pokial nema modre vlasy (snad viete ktory odtien myslim
) vyzeraju skoro vsetky tak isto
...v podstate je BABKA vacsia celebrita ako mrkvosoftacky Bill...aha ten odchadza a o nom som skoro nepocul...ale za to BABKA je slavna - je v kazdych spravach, je jej plny net...
o BABKE viem hadam viac ako o pokemonoch(viem kde ma prachy, kolko ich ma, kolko ich uz nema, vdaka nej viem, ze svet je zly,...)...BABKA je v podstate velmi prachata (ked dokaze taku sumu odmietnut a [dalsia] sedminu z nej aj stratit...)...aj ked kto vie ako by to dopadlo ked pride euro a BABKA si nepojde zamenit
...ale mne ta BABKA ozaj pripada ako Chuck Norris 
o BABKE viem hadam viac ako o pokemonoch(viem kde ma prachy, kolko ich ma, kolko ich uz nema, vdaka nej viem, ze svet je zly,...)...BABKA je v podstate velmi prachata (ked dokaze taku sumu odmietnut a [dalsia] sedminu z nej aj stratit...)...aj ked kto vie ako by to dopadlo ked pride euro a BABKA si nepojde zamenit
Na Slovensku je milion dochodcov, comu sa cudujes?Aiden napísal:BABKA najde, BABKA strati, BABKA vrati....vsade sama BABKA - ked si odmyslime, ze je kazda ina, ved predsa pokial nema modre vlasy (snad viete ktory odtien myslim) vyzeraju skoro vsetky tak isto
...v podstate je BABKA vacsia celebrita ako mrkvosoftacky Bill...aha ten odchadza a o nom som skoro nepocul...ale za to BABKA je slavna - je v kazdych spravach, je jej plny net...
o BABKE viem hadam viac ako o pokemonoch(viem kde ma prachy, kolko ich ma, kolko ich uz nema, vdaka nej viem, ze svet je zly,...)...BABKA je v podstate velmi prachata (ked dokaze taku sumu odmietnut a [dalsia] sedminu z nej aj stratit...)...aj ked kto vie ako by to dopadlo ked pride euro a BABKA si nepojde zamenit...ale mne ta BABKA ozaj pripada ako Chuck Norris
-
olololwtfomg
Expert