Silencer - Depressive Black Metal

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Poznate Silencer?

Áno
14
31%
Nie
18
40%
čo je to?
13
29%

Celkom hlasov: 45

vARG
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Silencer - Depressive Black Metal

Príspevok od používateľa vARG »

Pozna to niekto? Ak ano co na neho hovorite?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Namiesto samostatného topicu o absolútne neznámej blackovej kapele si to radšej mohol hodiť do témy o metale. IMO Silencer je kapela ktorá absolútne nevybočuje zo šedého priemeru až na ten komický vokál 8)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Pre neznalych tato ukazka vam o tejto bande vypovie uplne vsetko...
Debilne texty, normalna funeral doom hudba a strasne prestrasne koko*sky vokal...
si mozu s Vargom ruku podat

edit: Varg a jeho krasna muzicka tuna to len tak aby ste vedeli o co ide.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ked uz SDBM tak jedine Xasthur :)

2 axXis: Burzum je dobra hudba, neviem co proti tomu mas :roll:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Hmm, aj ked tzv. "depressive black metal" moc v ramci BM nemusim (kapely ako napriklad Hypothermia alebo Trist), Silencer a ich Death-Pierce Me mam vcelku rad. Nepocuvam to sice casto ale ked je na to chut tak preco nie. A co sa tyka vokalov... hmm, niekto ich sice nazve kok***ke, ja by som skor povedal originalne a nezvycajne. Darmo vkus je vkus a niekto chce vo svojom BM melodie a gitarove sola, trapne zenske vokaly a niekto ma rad 2-3 riffy pocas celeho songu a monotonny skrek. Kazdemu podla svojho gusta.

add Burzum: ja nie som naj fanusik tejto kapely, ale mat rad BM a zaroven povazovat albumy ako Det Som Engang Var a Hvis Lyset Tar Oss za uplny odpad mi pride dost divne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:ked uz SDBM tak jedine Xasthur :)

2 axXis: Burzum je dobra hudba, neviem co proti tomu mas :roll:
Ten Xasthur je oproti tomu este uplne v pohode. Aj maju nejaky normalizovany vokal.
Ale ak beriete Silencer a to, ako to nazvat, vyskanie do mikrofonu, alebo co to tam vlastne v niektorych pasazach predvadza za originalny vokal tak prosim. Ehm, a to kaslanie do miktorfonu, to tiez povazujes za originalitu? Ta pesnicka by mohla vyzerat omnoho lepsie keby spieval stale klasicky a nemal tie vykyvy ako mutujuca pubertiacka.
Ad Burzum: no mne to znie ako vyrobene na PMD a stale si stojim za tym, ze skrieka ako keby padal do pripasti. Aj blackaci musia vediet spievat, niekto to proste nievie...
Aealo
Addict
Addict

mne ten Silencer tiez nepride ako nic extra :? btw Xasthur je len jedna osoba + jedna ma nejake doplnujuce vokaly :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja sa len votriem do tejto diskusie :D
tato muzika mi uprimne povedane nic nehovori, ale povedal som si ze skusim vypocut tu ukazku co dal axXis...trochu som si to posunul a zo mna vyslo uz len "co ti je*e :new18:"...vypol som to rychlejsie ako nemecke dychovky

ale tak by ma zaujimalo to take cosi sa da pocuvat aj normalne ze doma, ci len na koncertoch (alebo ako sa tie zrazy volaju :))...alebo na aku prilezitost je takato muzika urcena??

nechcem sa nikoho dotknut, ale z tohto som este teraz vytukany :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

som pozrel axXisove linky..a :D asi rovnaka reakcia ako Aiden.to normalne dakto doma pocuva ?
co sa tyka BM tak som lama ale zase taky Hromovlad som pocuval doma rad a dlho ale toto...toto je sracka
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak Hromovlad je uplne ina liga, to mozem :smt048
toto je proste krasa (cela pesnicka je skvela a pasaz po 1:45 :new18: :o nádhera. na to sa nechyta velka kopa zahranicnych kapiel).
Ohna hlad vody chlad \m/

Orkrist sa tiez da, skoda, ze sa rozpadli. Teraz su tusim niektori z nich v Galadriel...tu pistalku mozem :) aj Eluveitie ju ma
ale osobne by som Orkrist tituloval ako symphonic metal/trashmetal/black corssover. Rozhodne nie black.
Aealo
Addict
Addict

no tak Hromovlad je namakany, jeden z naj BM v SR :)
este je dobry aj Orkist, aj ked to je taky mix :arrow: (toto je prerabka jedneho songu tusim od Teamu)
Zorg
Light Star
Light Star

Toy M@ch!n3 - Xasthur by som mal ovela radsej keby nevydaval ten isty album uz peknych par rokov po sebe. Podla mna hrozna stagnacia.

Aiden - tvoj nazor ti nikto neberie, ja napriklad nepochopim ako niekto moze doma pocuvat tak 80% toho co mozem vidiet na MTV alebo MusicBoxe, resp pocut v night cluboch. Kazdy nechape nieco ine, a v tom je ta krasa. A kde pocuvam takuto hudbu uz peknych par rokov??? No predsa vsade kde sa len da :wink:
Btw, ked nerozumies ako niekto moze pocuvat BM, co by si potom povedal na nejaky noise alebo power electronics ktore mam tiez dost v oblube, ako napriklad tu - alebo :o
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zorg napísal: :o
Tak to uz hej toto...presne takyto zvuk vydava jedno take stare komunisticke radio co mam doma. Tiez tak brutalne skvrci a prska a ked k nemu prilozim mobil tak to aj pardne vezbi. Fakt na nerozoznanie od tohto typa a to ma vybava na taku hudbu vysla urcite o moc lacnejsie ako jeho...
P.S. Sorry, ze sa Ti navazam do vsetkej oblubenej hudby, ale nemozem si pomoct.
Zorg
Light Star
Light Star

Vies ze mne je uplne jedno co si kto mysli o hudbe ktoru mam rad, take veci uz roky neriesim :wink: Mne len stale pride divne ked niekto tvrdi ze ma rad BM a nepaci sa mu napr Darkthrone, Burzum, Beherit, mne to pride ako ked ma niekto rad reggae ale nemusi Boba Marleyho. Ale je zbytocne to tu riesit, nic proti.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Neviem ci s tym, ze niekto ma rad BM ale nadava na DT a Burzum myslis mna, ale ja som nikde nepisal, ze mam rad BM.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tiež sa vám moc nechcem rýpať v obore, ale Silencer na mňa vôbec nepôsobil deprimujúco... Keď už má byť niečo deprimujúce a ešte k tomu metal, prečo nie nejaký funeral doom metal ? Raz za čas na nich chytím chuť a počúvnem album. Ale jasné je, že každému sadne niečo iné...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no ja frcim na blacku uz dost dlho pocuvam veci ako carpathian forest, immortal, marduk, najnovsie BEHEMOTH, uz som si presiel aj mayhemom ale vargov skrekot mi tiez nic velmi nehovori.. no silencer je na tom aspon troscika lepsie co sa technickej stranky tyka ale spev :D:D.
(k tomu burzumu varg ma niektore veci celkom fajn ale to su cisto instrumentalky bez "spevu" :P )
ale uz ket sa povie BM tak si predstavim okamzite BEHEMOTH."true" blackaci
si mozno povedia ze je to komercne, a ze to neje true. ALE ma to uroven.
Aealo
Addict
Addict

Behemoth neni Black Metal ale Blackened Death Metal :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako metal mam velmi v oblube aj ked skor klasiku - Metallica - ale dost v oblube mam trash, este aj death, folk a tak... ale jedno co neznasam je BLACK... proste to uz nie... a nechapem ako si na tom niekto moze bezne ficat...

// Orkrist neviem co v tejto debate robi, ale peckovy boli.. :( boli
vARG
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vARG »

j hlavne Grond :D
Napísať odpoveď