Silencer - Depressive Black Metal
Silencer - Depressive Black Metal
Pozna to niekto? Ak ano co na neho hovorite?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pre neznalych tato ukazka vam o tejto bande vypovie uplne vsetko...
Debilne texty, normalna funeral doom hudba a strasne prestrasne koko*sky vokal...
si mozu s Vargom ruku podat
edit: Varg a jeho krasna muzicka tuna to len tak aby ste vedeli o co ide.
Debilne texty, normalna funeral doom hudba a strasne prestrasne koko*sky vokal...
si mozu s Vargom ruku podat
edit: Varg a jeho krasna muzicka tuna to len tak aby ste vedeli o co ide.
Hmm, aj ked tzv. "depressive black metal" moc v ramci BM nemusim (kapely ako napriklad Hypothermia alebo Trist), Silencer a ich Death-Pierce Me mam vcelku rad. Nepocuvam to sice casto ale ked je na to chut tak preco nie. A co sa tyka vokalov... hmm, niekto ich sice nazve kok***ke, ja by som skor povedal originalne a nezvycajne. Darmo vkus je vkus a niekto chce vo svojom BM melodie a gitarove sola, trapne zenske vokaly a niekto ma rad 2-3 riffy pocas celeho songu a monotonny skrek. Kazdemu podla svojho gusta.
add Burzum: ja nie som naj fanusik tejto kapely, ale mat rad BM a zaroven povazovat albumy ako Det Som Engang Var a Hvis Lyset Tar Oss za uplny odpad mi pride dost divne.
add Burzum: ja nie som naj fanusik tejto kapely, ale mat rad BM a zaroven povazovat albumy ako Det Som Engang Var a Hvis Lyset Tar Oss za uplny odpad mi pride dost divne.
-
axxis
Addict
Ten Xasthur je oproti tomu este uplne v pohode. Aj maju nejaky normalizovany vokal.Toy M@ch!n3 napísal:ked uz SDBM tak jedine Xasthur![]()
2 axXis: Burzum je dobra hudba, neviem co proti tomu mas
Ale ak beriete Silencer a to, ako to nazvat, vyskanie do mikrofonu, alebo co to tam vlastne v niektorych pasazach predvadza za originalny vokal tak prosim. Ehm, a to kaslanie do miktorfonu, to tiez povazujes za originalitu? Ta pesnicka by mohla vyzerat omnoho lepsie keby spieval stale klasicky a nemal tie vykyvy ako mutujuca pubertiacka.
Ad Burzum: no mne to znie ako vyrobene na PMD a stale si stojim za tym, ze skrieka ako keby padal do pripasti. Aj blackaci musia vediet spievat, niekto to proste nievie...
ja sa len votriem do tejto diskusie 
tato muzika mi uprimne povedane nic nehovori, ale povedal som si ze skusim vypocut tu ukazku co dal axXis...trochu som si to posunul a zo mna vyslo uz len "co ti je*e
"...vypol som to rychlejsie ako nemecke dychovky
ale tak by ma zaujimalo to take cosi sa da pocuvat aj normalne ze doma, ci len na koncertoch (alebo ako sa tie zrazy volaju
)...alebo na aku prilezitost je takato muzika urcena??
nechcem sa nikoho dotknut, ale z tohto som este teraz vytukany
tato muzika mi uprimne povedane nic nehovori, ale povedal som si ze skusim vypocut tu ukazku co dal axXis...trochu som si to posunul a zo mna vyslo uz len "co ti je*e
ale tak by ma zaujimalo to take cosi sa da pocuvat aj normalne ze doma, ci len na koncertoch (alebo ako sa tie zrazy volaju
nechcem sa nikoho dotknut, ale z tohto som este teraz vytukany
-
pinacolada
Guru wannabe
-
axxis
Addict
Tak Hromovlad je uplne ina liga, to mozem
toto je proste krasa (cela pesnicka je skvela a pasaz po 1:45
nádhera. na to sa nechyta velka kopa zahranicnych kapiel).
Ohna hlad vody chlad \m/
Orkrist sa tiez da, skoda, ze sa rozpadli. Teraz su tusim niektori z nich v Galadriel...tu pistalku mozem
aj Eluveitie ju ma
ale osobne by som Orkrist tituloval ako symphonic metal/trashmetal/black corssover. Rozhodne nie black.
toto je proste krasa (cela pesnicka je skvela a pasaz po 1:45
Ohna hlad vody chlad \m/
Orkrist sa tiez da, skoda, ze sa rozpadli. Teraz su tusim niektori z nich v Galadriel...tu pistalku mozem
ale osobne by som Orkrist tituloval ako symphonic metal/trashmetal/black corssover. Rozhodne nie black.
Toy M@ch!n3 - Xasthur by som mal ovela radsej keby nevydaval ten isty album uz peknych par rokov po sebe. Podla mna hrozna stagnacia.
Aiden - tvoj nazor ti nikto neberie, ja napriklad nepochopim ako niekto moze doma pocuvat tak 80% toho co mozem vidiet na MTV alebo MusicBoxe, resp pocut v night cluboch. Kazdy nechape nieco ine, a v tom je ta krasa. A kde pocuvam takuto hudbu uz peknych par rokov??? No predsa vsade kde sa len da
Btw, ked nerozumies ako niekto moze pocuvat BM, co by si potom povedal na nejaky noise alebo power electronics ktore mam tiez dost v oblube, ako napriklad tu - alebo
Aiden - tvoj nazor ti nikto neberie, ja napriklad nepochopim ako niekto moze doma pocuvat tak 80% toho co mozem vidiet na MTV alebo MusicBoxe, resp pocut v night cluboch. Kazdy nechape nieco ine, a v tom je ta krasa. A kde pocuvam takuto hudbu uz peknych par rokov??? No predsa vsade kde sa len da
Btw, ked nerozumies ako niekto moze pocuvat BM, co by si potom povedal na nejaky noise alebo power electronics ktore mam tiez dost v oblube, ako napriklad tu - alebo
-
axxis
Addict
Tak to uz hej toto...presne takyto zvuk vydava jedno take stare komunisticke radio co mam doma. Tiez tak brutalne skvrci a prska a ked k nemu prilozim mobil tak to aj pardne vezbi. Fakt na nerozoznanie od tohto typa a to ma vybava na taku hudbu vysla urcite o moc lacnejsie ako jeho...Zorg napísal:
P.S. Sorry, ze sa Ti navazam do vsetkej oblubenej hudby, ale nemozem si pomoct.
Vies ze mne je uplne jedno co si kto mysli o hudbe ktoru mam rad, take veci uz roky neriesim
Mne len stale pride divne ked niekto tvrdi ze ma rad BM a nepaci sa mu napr Darkthrone, Burzum, Beherit, mne to pride ako ked ma niekto rad reggae ale nemusi Boba Marleyho. Ale je zbytocne to tu riesit, nic proti.
-
jin
VIP
Tiež sa vám moc nechcem rýpať v obore, ale Silencer na mňa vôbec nepôsobil deprimujúco... Keď už má byť niečo deprimujúce a ešte k tomu metal, prečo nie nejaký funeral doom metal ? Raz za čas na nich chytím chuť a počúvnem album. Ale jasné je, že každému sadne niečo iné...
no ja frcim na blacku uz dost dlho pocuvam veci ako carpathian forest, immortal, marduk, najnovsie BEHEMOTH, uz som si presiel aj mayhemom ale vargov skrekot mi tiez nic velmi nehovori.. no silencer je na tom aspon troscika lepsie co sa technickej stranky tyka ale spev
:D.
(k tomu burzumu varg ma niektore veci celkom fajn ale to su cisto instrumentalky bez "spevu"
)
ale uz ket sa povie BM tak si predstavim okamzite BEHEMOTH."true" blackaci
si mozno povedia ze je to komercne, a ze to neje true. ALE ma to uroven.
(k tomu burzumu varg ma niektore veci celkom fajn ale to su cisto instrumentalky bez "spevu"
ale uz ket sa povie BM tak si predstavim okamzite BEHEMOTH."true" blackaci
si mozno povedia ze je to komercne, a ze to neje true. ALE ma to uroven.