Zapamätanie hesiel

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Misopa
Amateur
Amateur

Zapamätanie hesiel

Príspevok od používateľa Misopa »

Potrebujem pomoc nainstaloval som si windows Vista a mal som XP a potrebujem vsetky hesla a URL co si pamätalo v XP aby to uz bolo zapamätane vo Viste
A mam este problem ako sa dostanem do tej posty co bola na XP outolox expres sa to tusim voloalo potrebujem sa dostat na tie maily a mam skopirovane z XP uzivatelov dik za pomoc
Mam prehliadac firefox
krasko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa krasko »

ak si formatol disk tak rataj s tym, ze postu uz neuvidis
Misopa
Amateur
Amateur

ne neformatol vsak som napisal ze to mam skopirovane z XP cely document and settings aj program files
brm
Darca
Darca

Re: Zapamätanie hesiel

Príspevok od používateľa brm »

Misopa napísal:Potrebujem pomoc nainstaloval som si windows Vista a mal som XP a potrebujem vsetky hesla a URL co si pamätalo v XP aby to uz bolo zapamätane vo Viste
Neviem, čo si si zálohoval, ale potrebuješ z pôvodného XP obsah nasledujúceho priečinku, v ňom máš uložené komplet všetko z Firefoxu:

Kód: Vybrať všetko

c:\Documents and Settings\{tvoje_meno}\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
nainštaluj si do Visty Firefox a tento priečinok potrebuješ následne skopírovať do "Vistového" užívateľského profilu (možno má presne takú istú adresu)..
Defaultný profil sa skladá z nejakého kódu a následne z názvu default.. napr. "ix10aef4.default". Ten prvý kód však vo Viste bude pravdepodobne iný, preto v pôvodnom profile z XP musíš tento kód upraviť podľa toho z Visty.. ;)
Misopa napísal:A mam este problem ako sa dostanem do tej posty co bola na XP outolox expres sa to tusim voloalo potrebujem sa dostat na tie maily a mam skopirovane z XP uzivatelov dik za pomoc
Mam prehliadac firefox
V XP sú všetky maily uložené tu:

Kód: Vybrať všetko

c:\Documents and Settings\{tvoje_meno}\Local Settings\Application Data\Identities\{kopec_čísel_a_písmenok}\Microsoft\Outlook Express\
Opäť to budeš musieť skopírovať do "Vistového" užívateľského profilu, v prípade problémov dané súbory skús importovať cez Outlook Express..
Misopa
Amateur
Amateur

no nic mtam neni je to prazdne len to co bolo na ploche a neake cookies neviec ci by to nemohlo byt to a tu postu som tiez nenasiel
brm
Darca
Darca

Skús si zapnúť zobrazovanie skrytých a systémových súborov a priečinkov.. ;)

Viac poradiť neviem, keďže vo Viste som dokopy za svoj život pracoval možno 15 minút.. :D ale tie veci z XP sú isté.. už len to skopírovať na to správne miesto..
Misopa
Amateur
Amateur

brm napísal:Skús si zapnúť zobrazovanie skrytých a systémových súborov a priečinkov.. ;)

Viac poradiť neviem, keďže vo Viste som dokopy za svoj život pracoval možno 15 minút.. :D ale tie veci z XP sú isté.. už len to skopírovať na to správne miesto..
porad mi ako to zapnem lebo ja som to nevedel ani v XP :D
brm
Darca
Darca

Predpokladám, že používaš Windows Explorer resp. My Computer:

Tools - Folder Options - View - Hidden files and folders - Show hidden files and folders
Tools - Folder Options - View - Hide protected operating system file (Recommended) -> zrušiť zaškrtnutie
Napísať odpoveď