Potrebujem pomoc nainstaloval som si windows Vista a mal som XP a potrebujem vsetky hesla a URL co si pamätalo v XP aby to uz bolo zapamätane vo Viste
A mam este problem ako sa dostanem do tej posty co bola na XP outolox expres sa to tusim voloalo potrebujem sa dostat na tie maily a mam skopirovane z XP uzivatelov dik za pomoc
Mam prehliadac firefox
Zapamätanie hesiel
Re: Zapamätanie hesiel
Neviem, čo si si zálohoval, ale potrebuješ z pôvodného XP obsah nasledujúceho priečinku, v ňom máš uložené komplet všetko z Firefoxu:Misopa napísal:Potrebujem pomoc nainstaloval som si windows Vista a mal som XP a potrebujem vsetky hesla a URL co si pamätalo v XP aby to uz bolo zapamätane vo Viste
Kód: Vybrať všetko
c:\Documents and Settings\{tvoje_meno}\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Defaultný profil sa skladá z nejakého kódu a následne z názvu default.. napr. "ix10aef4.default". Ten prvý kód však vo Viste bude pravdepodobne iný, preto v pôvodnom profile z XP musíš tento kód upraviť podľa toho z Visty..
V XP sú všetky maily uložené tu:Misopa napísal:A mam este problem ako sa dostanem do tej posty co bola na XP outolox expres sa to tusim voloalo potrebujem sa dostat na tie maily a mam skopirovane z XP uzivatelov dik za pomoc
Mam prehliadac firefox
Kód: Vybrať všetko
c:\Documents and Settings\{tvoje_meno}\Local Settings\Application Data\Identities\{kopec_čísel_a_písmenok}\Microsoft\Outlook Express\