FIIT STU - prijimacky
FIIT STU - prijimacky
zdravim vas ludia, boli ste niekto tam? velmi by ma zaujimalo ake mate vysledky vy, aby som mohol porovnat a tak.
-
Sagittarius
Guru
http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1834
naa fiitku treba rozum
ja som sa tam nedostal 
naa fiitku treba rozum
na FIIT-ku treba byt biflos alebo strasne talentovany..skor to prve
ja som sa tam sice dostal, ale po troch semestroch som sa na to vytoto...
nie je problem sa tam dostat - problem je tam vydrzat...sa mi nepacil pristup tych vyucujucich - u vacsiny (cest Satkovi
) takmer ziadna ochota diskutovat a podobne...vsetci to tam brali stylom "toto mate vediet", ale nikto nam nepovedal odkial...
alebo si raz spominam na jednu zapoctovku v piatok vecer o 19:00
sme tam robili bordel tak sa nam vyhrazali, ze ked neprestaneme, ze nam ju daju v inom termine - horsom
podla mna na FIIT chceli len umelo zdvihnut uroven, tak povolali to najhorsie co bolo na FEI a to tam zacalo ucit...som rad, ze uz je to za mnou a teraz by som tam uz zrejme nesiel...
ale treba aj uznat, ze maju celkom fajn zariadene ucebne a pristup ludi na studijnom oddeleni ma prijemne prekvapil
aj uroven vyucby je na dost vysokej urovni, ale za aku cenu...ela stastia a pevne nervy ak sa tam chystate...
ja som sa tam sice dostal, ale po troch semestroch som sa na to vytoto...
alebo si raz spominam na jednu zapoctovku v piatok vecer o 19:00
podla mna na FIIT chceli len umelo zdvihnut uroven, tak povolali to najhorsie co bolo na FEI a to tam zacalo ucit...som rad, ze uz je to za mnou a teraz by som tam uz zrejme nesiel...
ale treba aj uznat, ze maju celkom fajn zariadene ucebne a pristup ludi na studijnom oddeleni ma prijemne prekvapil