* Metal Subgenre Flamewar approaching. 10, 9, 8, 7...*Toy M@ch!n3 napísal:Behemoth neni Black Metal ale Blackened Death Metal
Silencer - Depressive Black Metal
Presne tak...a ten text ze: "Crushed SkullsMaki napísal:ako metal mam velmi v oblube aj ked skor klasiku - Metallica - ale dost v oblube mam trash, este aj death, folk a tak... ale jedno co neznasam je BLACK... proste to uz nie... a nechapem ako si na tom niekto moze bezne ficat...
Tasting The Fur
Of Dying Cats" no lol
A pocuvanie tejto hudby spojene s tym, ze clovek nosi cierne veci, retaze a bagance mi pripada tak isto ako emo - snaha pubertakov co najviac nasrat rodicov a byt zaujimavy v triede. Normalnych metalistov urcite neodsudzujem, su to aj dost haluzaci, ale niekoho, kto si kazdy den pusta depresivnu hudbu aby sa este viac zdeptal, nechapem a tak trochu aj lutujem.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Toy M@ch!n3 napísal:ja ziadny flamewar nechcem zacinat, len sa mi nepaci ked niekto pise aka je kapela "true" a "pure"
No, to true ma v uvodzovkach....brainwirm napísal: ale uz ket sa povie BM tak si predstavim okamzite BEHEMOTH."true" blackaci
si mozno povedia ze je to komercne, a ze to neje true. ALE ma to uroven.
nemyslel to skor tak, ze aj on odsudzuje tychto true pure typkov, ktori maju patent na black?
ano presne tak som to myslel. a behemoth je skoraxXis napísal:No, to true ma v uvodzovkach....
nemyslel to skor tak, ze aj on odsudzuje tychto true pure typkov, ktori maju patent na black?
Urcite sa neda povedat ze je to death uz iba kvoli tej atmosfere, ktora deathovym kapelam chyba . zato ze je to napisane dakde vo wikipedii..
-
Vesper
Professional
Ináč tu je taký trošku iný klip na ten song čo posielal axxis
http://youtube.com/watch?v=KObGonBFAro
-
axxis
Addict
tak tymto vidkom som sa zoznamil so Silencerom a chcel som ho tu dat, len sa mi ho nepodarilo nasjt..Vesper napísal:Ináč tu je taký trošku iný klip na ten song čo posielal axxis![]()
hurdy-gurdy (znie to sialene, ale su to vlastne husle), lahka pomoc youtube
tu otiginalna pesnicka velice podarena
Tu mas nieco o filme:brainwirm napísal:som pocuval tu vec od silenceru .. ono to fakt ma daco do seba![]()
inak o com ma byt akoze ten film Begotten .. to je co za psychosinu asi si to sosnem len este neviem odkial
http://www.filmklub.sk/m/movie_comment_ ... t_id=19160
Asi Ta s AxXisom sklamem ked vam poviem ze spevak a gitarista posobia este v jednej NSBM kapele. Teda myslim ze uz je na pokraji rozpadu, ale ajtakpinacolada napísal:som pozrel axXisove linky..aasi rovnaka reakcia ako Aiden.to normalne dakto doma pocuva ?
co sa tyka BM tak som lama ale zase taky Hromovlad som pocuval doma rad a dlho ale toto...toto je sracka
-
pinacolada
Guru wannabe
to som nevedel ale ked je tomu tak tak su ko*ot. co uz ale Hromovlad ako taky sa mi paci.Ujo Marky napísal:Asi Ta s AxXisom sklamem ked vam poviem ze spevak a gitarista posobia este v jednej NSBM kapele. Teda myslim ze uz je na pokraji rozpadu, ale ajtakJa osobne BM nepocuvam Jedine tak niekedy niaky Folk Black metal Ensiferum, Fintroll a take...
inak suhlasim fintroll a ensiferum su kvalitne veci
Teraz bude aj Paganfest tam su kvalitne veci Korpiklaani, Tyr, Ensiferum, a este par miestnych skupin.. bude v Cesku aj vo Viedni. A Korpiklaani budu aj na Masters of Rock.
A o Hromovlade to je pravda, uz si nespomeniem ako sa ta kapela volala, ale bolo to napisane aj s nahravhou na niakom WP fore
Projekt gitaristu a spevaka z Hromovladu.
A ja som sa k metalu dostal cez kamarata on pocuva furt Mayham, Burzum, Gorgoroth a take srajdy... Podla mna clovek co hra v takejto kapele by mal byt skor v psychiatrickom ustave ako hrat v kapele alebo byt vo vazeni.
A o Hromovlade to je pravda, uz si nespomeniem ako sa ta kapela volala, ale bolo to napisane aj s nahravhou na niakom WP fore
A ja som sa k metalu dostal cez kamarata on pocuva furt Mayham, Burzum, Gorgoroth a take srajdy... Podla mna clovek co hra v takejto kapele by mal byt skor v psychiatrickom ustave ako hrat v kapele alebo byt vo vazeni.
-
axxis
Addict
Tak clenovia Hromovladu mozu hrat v NSBM kapele ale Hromovlad ako taky NS nieje...takze este pohoda. Vlastne by ma aj dost prekvapilo keby pravicovi neboli 
A k tym Bm kapelam: Oni kedysi robili bordel, neviem ci si cital histriu Mayhemu...dost pestre to mali, ale uz to tak nefunguje. Dnes su vsetky BM kapely uz len svojim vlastnym tienom. Nepalia sa kostoly, nevrazdia sa ludia....
A k tym Bm kapelam: Oni kedysi robili bordel, neviem ci si cital histriu Mayhemu...dost pestre to mali, ale uz to tak nefunguje. Dnes su vsetky BM kapely uz len svojim vlastnym tienom. Nepalia sa kostoly, nevrazdia sa ludia....
-
RomanB
Medium Professional
No Belpehgor hral v Immortalhammer a potom zalozil hromovlad , inak su uz neaktivny
Ked nejaky smrtiaci black mejtl tak Anaal Nathrakh - http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... ID=8908955