Silencer - Depressive Black Metal

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Poznate Silencer?

Áno
14
31%
Nie
18
40%
čo je to?
13
29%

Celkom hlasov: 45

axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Toy M@ch!n3 napísal:Behemoth neni Black Metal ale Blackened Death Metal :roll:
* Metal Subgenre Flamewar approaching. 10, 9, 8, 7...*
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ja ziadny flamewar nechcem zacinat, len sa mi nepaci ked niekto pise aka je kapela "true" a "pure" :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:ako metal mam velmi v oblube aj ked skor klasiku - Metallica - ale dost v oblube mam trash, este aj death, folk a tak... ale jedno co neznasam je BLACK... proste to uz nie... a nechapem ako si na tom niekto moze bezne ficat...
Presne tak...a ten text ze: "Crushed Skulls
Tasting The Fur
Of Dying Cats" no lol :)
A pocuvanie tejto hudby spojene s tym, ze clovek nosi cierne veci, retaze a bagance mi pripada tak isto ako emo - snaha pubertakov co najviac nasrat rodicov a byt zaujimavy v triede. Normalnych metalistov urcite neodsudzujem, su to aj dost haluzaci, ale niekoho, kto si kazdy den pusta depresivnu hudbu aby sa este viac zdeptal, nechapem a tak trochu aj lutujem.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:ja ziadny flamewar nechcem zacinat, len sa mi nepaci ked niekto pise aka je kapela "true" a "pure" :?
brainwirm napísal: ale uz ket sa povie BM tak si predstavim okamzite BEHEMOTH."true" blackaci
si mozno povedia ze je to komercne, a ze to neje true. ALE ma to uroven.
No, to true ma v uvodzovkach....
nemyslel to skor tak, ze aj on odsudzuje tychto true pure typkov, ktori maju patent na black?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

axXis napísal:No, to true ma v uvodzovkach....
nemyslel to skor tak, ze aj on odsudzuje tychto true pure typkov, ktori maju patent na black?
ano presne tak som to myslel. a behemoth je skor :D deathened :D black metal. No ako oni sami o sebe hovoria ze su "true" ale to uz je ich bordel :D:D zeby ma to nejak iritovalo nemozem povedat.
Urcite sa neda povedat ze je to death uz iba kvoli tej atmosfere, ktora deathovym kapelam chyba . zato ze je to napisane dakde vo wikipedii..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ináč tu je taký trošku iný klip na ten song čo posielal axxis :wink:
http://youtube.com/watch?v=KObGonBFAro
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Z blacku mozem maximalne Dimmu Borgir a este par kapiel ale nieje ich moc.A niekto tu spominal Eluveitie : tak na toho typka sa obraciam s touto otazkou : nemas nejake video ako zneju Hurdy-gurdy?Lebo ich maju v kapele a je to zaujimavy nastroj len ten zvuk mi nejak splyva alebo si ho zamienam
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Ináč tu je taký trošku iný klip na ten song čo posielal axxis :wink:
http://youtube.com/watch?v=KObGonBFAro
tak tymto vidkom som sa zoznamil so Silencerom a chcel som ho tu dat, len sa mi ho nepodarilo nasjt..

hurdy-gurdy (znie to sialene, ale su to vlastne husle), lahka pomoc youtube :) pesnicka od In extremo-herr Mannelig

tu otiginalna pesnicka velice podarena
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

som pocuval tu vec od silenceru .. ono to fakt ma daco do seba :D :D
inak o com ma byt akoze ten film Begotten .. to je co za psychosinu asi si to sosnem len este neviem odkial :D
vARG
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vARG »

brainwirm napísal:som pocuval tu vec od silenceru .. ono to fakt ma daco do seba :D :D
inak o com ma byt akoze ten film Begotten .. to je co za psychosinu asi si to sosnem len este neviem odkial :D
Tu mas nieco o filme:
http://www.filmklub.sk/m/movie_comment_ ... t_id=19160
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kto tu spomenul Dimmu Borgir... ma tam sice v tagoch ze BM, ale velmi vyrazne Melodic si tam dajte na zaciatok... a ked rozmyslam tak to je jednina BM skupina co mozem..zatial
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

môžete ma nenávidieť, ale toto bolo proste :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ad dimmu: zacianli ako normalny ortodoxny black, potom zacali robit taky symphonicky.
Btw. su majstru v nazvoch albumov...Enthrone Darkness Triumphant/Spiritual Black Dimensions/Puritanical Euphoric Misanthropia/ Death Cult Armageddon
kto im toto vymyslal
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

heh hej tie nazvy su dost kvalitne len co je pravdaa... ale tak myslim,ze sa debata zacina odklanat od temy - by sme to mohli preniest do METAL,METAL nie?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Však vravím že to tam malo byť od začiatku :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

pinacolada napísal:som pozrel axXisove linky..a :D asi rovnaka reakcia ako Aiden.to normalne dakto doma pocuva ?
co sa tyka BM tak som lama ale zase taky Hromovlad som pocuval doma rad a dlho ale toto...toto je sracka
Asi Ta s AxXisom sklamem ked vam poviem ze spevak a gitarista posobia este v jednej NSBM kapele. Teda myslim ze uz je na pokraji rozpadu, ale ajtak :P Ja osobne BM nepocuvam Jedine tak niekedy niaky Folk Black metal Ensiferum, Fintroll a take...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Ujo Marky napísal:Asi Ta s AxXisom sklamem ked vam poviem ze spevak a gitarista posobia este v jednej NSBM kapele. Teda myslim ze uz je na pokraji rozpadu, ale ajtak :P Ja osobne BM nepocuvam Jedine tak niekedy niaky Folk Black metal Ensiferum, Fintroll a take...
to som nevedel ale ked je tomu tak tak su ko*ot. co uz ale Hromovlad ako taky sa mi paci.
inak suhlasim fintroll a ensiferum su kvalitne veci
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Teraz bude aj Paganfest tam su kvalitne veci Korpiklaani, Tyr, Ensiferum, a este par miestnych skupin.. bude v Cesku aj vo Viedni. A Korpiklaani budu aj na Masters of Rock.
A o Hromovlade to je pravda, uz si nespomeniem ako sa ta kapela volala, ale bolo to napisane aj s nahravhou na niakom WP fore :lol: Projekt gitaristu a spevaka z Hromovladu.
A ja som sa k metalu dostal cez kamarata on pocuva furt Mayham, Burzum, Gorgoroth a take srajdy... Podla mna clovek co hra v takejto kapele by mal byt skor v psychiatrickom ustave ako hrat v kapele alebo byt vo vazeni.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak clenovia Hromovladu mozu hrat v NSBM kapele ale Hromovlad ako taky NS nieje...takze este pohoda. Vlastne by ma aj dost prekvapilo keby pravicovi neboli :P

A k tym Bm kapelam: Oni kedysi robili bordel, neviem ci si cital histriu Mayhemu...dost pestre to mali, ale uz to tak nefunguje. Dnes su vsetky BM kapely uz len svojim vlastnym tienom. Nepalia sa kostoly, nevrazdia sa ludia....
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

No Belpehgor hral v Immortalhammer a potom zalozil hromovlad , inak su uz neaktivny :) Ked nejaky smrtiaci black mejtl tak Anaal Nathrakh - http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... ID=8908955
Napísať odpoveď