Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit
ucen: ak je to ta ista baba o kt. si pisal tu tak potom si hovado a nedivim sa ze si teraz v srackach... tipujem si ju namotaval a ked si ziskal tu co mas, tak si na tuto "pozabudol" a ked sa podrezala tak si sa teraz zlakol a nevies vyriesit situaciu kt. si sposobil... ked to co som napisal je pravda tak by si sa mal nad sebou zamysliet a zacat sa "chovat"
dalsia vec: baba to tiez nemoze mat v hlave celkom v poriadku, ked toto urobi koli niekomu koho skoro vobec nepozna...
no ale takto to dopadne ked sa niekde stretne hovado a emocionalne nestabilny jedinec
čabajka:
dalsia vec: baba to tiez nemoze mat v hlave celkom v poriadku, ked toto urobi koli niekomu koho skoro vobec nepozna...
no ale takto to dopadne ked sa niekde stretne hovado a emocionalne nestabilny jedinec
čabajka:
dufam ze si uvedomujes ze velka vacsina s toho co si napisala v tej citacii pasuje presne na tvoj prvy prispevok v tejto temečabajka napísal:Ďakujem všetkým za prejavy neúcty, netolerancie, arogancie a negentlemanstva k mojej osobe naozaj ženského rodu. vôbec ma nezaskočili, skôr naopak, sledujem, kam je až schopná ľudská zloba zájsť v snahe obhájiť si svoj "jediný" a jedinečne správny názor. A neverím, že je to len vekovým priemerom tohto fóra.
vysvetlenie
neviem necital som vsetky prispeky ale skus sa jej napriklad nejak znepacit
Čabajka moja, frigidita ta mozno obchadza ale som si isty ze rovnako je to u teba aj so sexom. Dost imbecilne mi pride hlavne tvoja logika prist sem, povedat zfleku ze vsetci muzi su svine a hovada a potom plakat ze sa k tebe spravame "negentlemansky". Nikdy by som z huby nevypustil ze vsetky zeny su pi*e alebo nieco podobne, lebo nemam v hlave nasrate a uvedomujem si ze podobne generalizovanie je prejav nevyspelosti a naivity. Si mlada a na forum si si prisla vyskusat aky je to pocit spravat sa ako dospela, ako na tvoje nastrcene nazory budu reagovat ludia a to ze sa tu vyburis je uz len take mensie plus co ta potesi ked si vo svojom pyzamku s medvedikmi lyhas do postele. Rozpravas ze sa na nasich nazoroch len uchechtavas a pri tom si tu ty ten hlavny zabavac, ten "zlaty klinec temy" ktory okolo seba mece zvratky namiesto ucelenych nazorov a potom caka ze ich budeme tolerovat. Smutne na tom celom je, ze tebe samotnej ti to nedochadza alebo ti je to jedno. A este smutnejsie je ze v skutocnosti sa mozno spravas ako fajn baba ale tu sa prezentujes ako posledna sliepka...
cawte ,,prepacte nesledoval som co sa tu pisalo ohladom tohoto. Mno uz je to v pohode, ona ma 15 a ja 16. Mam ju rad je super, stale ma lubi ale vsetko som jej visvetlil, a je to v pohode , , dakujem vsetkym 
nie nie nebola to onakupo napísal:ucen: ak je to ta ista baba o kt. si pisal tu tak potom si hovado a nedivim sa ze si teraz v srackach... tipujem si ju namotaval a ked si ziskal tu co mas, tak si na tuto "pozabudol" a ked sa podrezala tak si sa teraz zlakol a nevies vyriesit situaciu kt. si sposobil... ked to co som napisal je pravda tak by si sa mal nad sebou zamysliet a zacat sa "chovat"
čabajka: dufam ze si uvedomujes ze velka vacsina s toho co si napisala v tej citacii pasuje presne na tvoj prvy prispevok v tejto teme