Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neboj, vraciame sa aj k jeho problému, viď napr. SRneC
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

predpokladam ze si to ucen len cele vymyslel kedze uz k teme nic nepise ...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ucen: ak je to ta ista baba o kt. si pisal tu tak potom si hovado a nedivim sa ze si teraz v srackach... tipujem si ju namotaval a ked si ziskal tu co mas, tak si na tuto "pozabudol" a ked sa podrezala tak si sa teraz zlakol a nevies vyriesit situaciu kt. si sposobil... ked to co som napisal je pravda tak by si sa mal nad sebou zamysliet a zacat sa "chovat"
dalsia vec: baba to tiez nemoze mat v hlave celkom v poriadku, ked toto urobi koli niekomu koho skoro vobec nepozna...
no ale takto to dopadne ked sa niekde stretne hovado a emocionalne nestabilny jedinec

čabajka:
čabajka napísal:Ďakujem všetkým za prejavy neúcty, netolerancie, arogancie a negentlemanstva k mojej osobe naozaj ženského rodu. vôbec ma nezaskočili, skôr naopak, sledujem, kam je až schopná ľudská zloba zájsť v snahe obhájiť si svoj "jediný" a jedinečne správny názor. A neverím, že je to len vekovým priemerom tohto fóra.
dufam ze si uvedomujes ze velka vacsina s toho co si napisala v tej citacii pasuje presne na tvoj prvy prispevok v tejto teme
ATLAS323
Amateur
Amateur

vysvetlenie

Príspevok od používateľa ATLAS323 »

neviem necital som vsetky prispeky ale skus sa jej napriklad nejak znepacit
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Čabajka moja, frigidita ta mozno obchadza ale som si isty ze rovnako je to u teba aj so sexom. Dost imbecilne mi pride hlavne tvoja logika prist sem, povedat zfleku ze vsetci muzi su svine a hovada a potom plakat ze sa k tebe spravame "negentlemansky". Nikdy by som z huby nevypustil ze vsetky zeny su pi*e alebo nieco podobne, lebo nemam v hlave nasrate a uvedomujem si ze podobne generalizovanie je prejav nevyspelosti a naivity. Si mlada a na forum si si prisla vyskusat aky je to pocit spravat sa ako dospela, ako na tvoje nastrcene nazory budu reagovat ludia a to ze sa tu vyburis je uz len take mensie plus co ta potesi ked si vo svojom pyzamku s medvedikmi lyhas do postele. Rozpravas ze sa na nasich nazoroch len uchechtavas a pri tom si tu ty ten hlavny zabavac, ten "zlaty klinec temy" ktory okolo seba mece zvratky namiesto ucelenych nazorov a potom caka ze ich budeme tolerovat. Smutne na tom celom je, ze tebe samotnej ti to nedochadza alebo ti je to jedno. A este smutnejsie je ze v skutocnosti sa mozno spravas ako fajn baba ale tu sa prezentujes ako posledna sliepka...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

cabajka uz usla z fora :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Akoze usla? :D
ucen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ucen »

cawte ,,prepacte nesledoval som co sa tu pisalo ohladom tohoto. Mno uz je to v pohode, ona ma 15 a ja 16. Mam ju rad je super, stale ma lubi ale vsetko som jej visvetlil, a je to v pohode , , dakujem vsetkym :)

kupo napísal:ucen: ak je to ta ista baba o kt. si pisal tu tak potom si hovado a nedivim sa ze si teraz v srackach... tipujem si ju namotaval a ked si ziskal tu co mas, tak si na tuto "pozabudol" a ked sa podrezala tak si sa teraz zlakol a nevies vyriesit situaciu kt. si sposobil... ked to co som napisal je pravda tak by si sa mal nad sebou zamysliet a zacat sa "chovat"
dalsia vec: baba to tiez nemoze mat v hlave celkom v poriadku, ked toto urobi koli niekomu koho skoro vobec nepozna...
no ale takto to dopadne ked sa niekde stretne hovado a emocionalne nestabilny jedinec

čabajka: dufam ze si uvedomujes ze velka vacsina s toho co si napisala v tej citacii pasuje presne na tvoj prvy prispevok v tejto teme
nie nie nebola to ona
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nechapem ze sa tu taketo blbosti este riešia :lol: DIK ZA K- HRDINA
Napísať odpoveď