Ako sa citite po dopozerani filmu ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Ako sa citite po dopozerani filmu ?
Ako sa citite po dopozerani filmu ? .. ovyplvnil vas niecim ? ktory konkretne ? zamyslali ste sa nad tym ci vo vas nieco ten film nechal ? 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Väčšinou si uvedomím, že nejaký film vo mne niečo zanechal, pokiaľ si aj po dlhšom čase viem vybaviť, o čom ten film bol a film ma ovplyvní vtedy, pokiaľ si uvedomím, že by som chcela/ nechcela vo svojom živote niečo zmeniť.
Niekedy nemusí mať film ani nejaké strašne duchaplné posolstvo a 5 oskarov, aby mi niečo dal.
Niekedy nemusí mať film ani nejaké strašne duchaplné posolstvo a 5 oskarov, aby mi niečo dal.
-
Reli.C
Medium Star
no je to kedy ako ... raz si poviem, "pane bože, zbytočne zabitý čas =
" (napr. Piráti Karibiku 3 [možno to bude tým, že som nevidel 1 a 2]), inokedy zas "no v pohode =
" (napr. Into The Wild) a niekedy "ty k0k*t, čo ti je*e? =
" (napr. Se7en [absolútny masaker]; Saw 1, 3). hm no takže asi tak
. a určite niečo vo mne zanechá svojim spracovaním a nápadom.
edit/no alebo taká Phone Booth. tak ten vo mne určite niečo zanechal ... poučenie: nezdvíhať telefón vyzváňajúci v centre mesta
edit/no alebo taká Phone Booth. tak ten vo mne určite niečo zanechal ... poučenie: nezdvíhať telefón vyzváňajúci v centre mesta
film považujem za kvalitný a dobrý pre mňa vtedy, keď si za nejakú dobu zháňam známe scénky na youtube, pretože potrebujem
si to zažiť znova...
aby vo mne niečo zanechal mi kľudne stačí aj jedna, dve úplne fantastické scény, ktoré ma prípadne šokujú, nuž a potom hľadám o ňom bližšie info a ako som spomínal dookola pozerám vybrané scény
v rýchlosti spomeniem niektoré filmy z rôznych žánrov : Pulp Fiction, Butch Cassidy a Sundance Kid, Reservoir Dogs, Big Lebowski, atď atď
aby vo mne niečo zanechal mi kľudne stačí aj jedna, dve úplne fantastické scény, ktoré ma prípadne šokujú, nuž a potom hľadám o ňom bližšie info a ako som spomínal dookola pozerám vybrané scény
v rýchlosti spomeniem niektoré filmy z rôznych žánrov : Pulp Fiction, Butch Cassidy a Sundance Kid, Reservoir Dogs, Big Lebowski, atď atď
Mozno ma vysmejete ale ja skoro nikdy nedokazem zaspat po dopozerani kazdej epizody Prison Breaku
kedze to pozeram vacsinou vecer. Vzdy rozmyslam preco to tak muselo skoncit, ako by to mohlo byt dalej atd. Ked sa raz tento serial skonci tak to neprezijem
Pre mna je to taka citova zalezitost, urcite to vo mne necha pozitiva
-
theBliZZard
Star
-
muffy69
Medium Star
ja sa viem uplne v zit do filmu ako keby som ani nevnimal realitu
asi som fanatik, po dopozerani filmu nad nim rozmyslam a pozeram si scenky nieco ako schw33k, ale je velmi malo filmov, ktore by ma ozaj vtiahli do deja tak ako filmy Christophera Nolana (Dokonalý Trik, Batman začína,...)dost na mna vie zaposbit aj hlas hercov, proste originalny dabing dodava filmu smrnc 
mozno vam to bude pripadat ako blbost, ale ja zo zasady neprerusujem pozeranie filmu nicim, takze po filme vacsinou citim ulavu, ze mozem ist konecne na WC
ale ako bolo spomenute vyssie, kvalitne filmy prezivam a potom nad nimi premyslam. pulp fiction, forrest gump, band of brothers, krstneho otca som predychaval dlhsie, castokrat len cumim do blba a porovnavam s knihou. smutny po filmoch nie som, najhorsie to ale bolo ked som videl cast how i met your mother, ked sa marshall a lilly rozisli, kto videl, vie o com hovorim, dobre to bolo spravene 
-
theBliZZard
Star
Neprirovnaval by som Americanov k "nam bielim". Este som si spomenul na film American Gangster, tam sa mi strasne pacila zaverecna scena, ako vysiel z toho kostola (dobra hudba na pozadi) a zacal pozerat okolo, ze uz ho vlastne maju, ako si to zacal uvedomovat ze "dosiel". Stale som rozmyslal ze ake to bolo v skutocnosti, kedze je to film na zakladne skutocnych udalosti, ako sa musel citit a ci si hned uvedomil ze sa mu konci zivot na aky bol zvyknuty, alebo si myslel ze peniaze to zrobia. Inak ten film bol vyborny.