Ako sa citite po dopozerani filmu ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako sa citite po dopozerani filmu ?

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Ako sa citite po dopozerani filmu ? .. ovyplvnil vas niecim ? ktory konkretne ? zamyslali ste sa nad tym ci vo vas nieco ten film nechal ? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Normalne (ak nezaspim). Malokedy ma nieco vplyv, mozno filmy, ktore hraju trosku viacej na city, ako napr. Forrest Gump, Shawshank Redemtion a podobne, ale inak je to vacsinou uplne normalne.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Väčšinou si uvedomím, že nejaký film vo mne niečo zanechal, pokiaľ si aj po dlhšom čase viem vybaviť, o čom ten film bol a film ma ovplyvní vtedy, pokiaľ si uvedomím, že by som chcela/ nechcela vo svojom živote niečo zmeniť.
Niekedy nemusí mať film ani nejaké strašne duchaplné posolstvo a 5 oskarov, aby mi niečo dal. :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

no je to kedy ako ... raz si poviem, "pane bože, zbytočne zabitý čas = :roll:" (napr. Piráti Karibiku 3 [možno to bude tým, že som nevidel 1 a 2]), inokedy zas "no v pohode = :)" (napr. Into The Wild) a niekedy "ty k0k*t, čo ti je*e? = :shock:" (napr. Se7en [absolútny masaker]; Saw 1, 3). hm no takže asi tak :). a určite niečo vo mne zanechá svojim spracovaním a nápadom.

edit/no alebo taká Phone Booth. tak ten vo mne určite niečo zanechal ... poučenie: nezdvíhať telefón vyzváňajúci v centre mesta :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

film považujem za kvalitný a dobrý pre mňa vtedy, keď si za nejakú dobu zháňam známe scénky na youtube, pretože potrebujem :) si to zažiť znova...
aby vo mne niečo zanechal mi kľudne stačí aj jedna, dve úplne fantastické scény, ktoré ma prípadne šokujú, nuž a potom hľadám o ňom bližšie info a ako som spomínal dookola pozerám vybrané scény

v rýchlosti spomeniem niektoré filmy z rôznych žánrov : Pulp Fiction, Butch Cassidy a Sundance Kid, Reservoir Dogs, Big Lebowski, atď atď
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked som prvykrat videl film Krvavy diamant, tak som si uvedomil, ze aky mozem byt stastny, ze som sa narodil tam, kde som sa narodil a ze mam to, co mam :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mozno ma vysmejete ale ja skoro nikdy nedokazem zaspat po dopozerani kazdej epizody Prison Breaku :D kedze to pozeram vacsinou vecer. Vzdy rozmyslam preco to tak muselo skoncit, ako by to mohlo byt dalej atd. Ked sa raz tento serial skonci tak to neprezijem :) Pre mna je to taka citova zalezitost, urcite to vo mne necha pozitiva
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Ako spominal hojko, take filmy ako Forrest Gump ci Shawshank Redemtion vo mne urcite nieco zanechali, Shawshank je pre mna najlepsi film aky bol natoceny a videl som ho uz nespocet krat.

Drago - to iste ja prezivam po dopozerani Lost, az na to ze zaspat mozem :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

zalezi od filmu, ale ako bolo pisane, forrest gump, zelena mila, vykupenie z vaznice shawshank, pianista, to su peckove filmy...

//ked pozeram Jackass, tak si na tie scenky furt spominam a smejem sa :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

vacsinou rozmyslam co mi ten film dal, po komediach na srandovne scenky alebo ci to nebol nahodou strateny cas, ale inak ako hojko uplne v pohode
a dost casto pri filmoch zaspavam :oops: hlavne pri nudnych komediach (Gympl, American Pie 6....)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mna vacsinou filmy neovplyvnuju ale niektore predsa...napriklad Lord of War kde boli tie deti co bojovali...to bolo aj namna dost
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No podľa filmu..niektorý mi dá za potrebu rozmýšľať o ňom pol dňa a iný zas nič :) No pri niektorých zaspím..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No tak najviac som prezival asi Vykupenie z vaznice Shawshank. Tam so sa s hlavnym hrdinom uplne zzil a na konci filmu som neveril vlastnym pocitom :) Inak som bol trochu mimo aj po filme Prelet nad kukucim hniezdom, ktory ma smutny zaver, inak ma filmy velmi neovplyvnuju.
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

ja sa viem uplne v zit do filmu ako keby som ani nevnimal realitu :lol: asi som fanatik, po dopozerani filmu nad nim rozmyslam a pozeram si scenky nieco ako schw33k, ale je velmi malo filmov, ktore by ma ozaj vtiahli do deja tak ako filmy Christophera Nolana (Dokonalý Trik, Batman začína,...)dost na mna vie zaposbit aj hlas hercov, proste originalny dabing dodava filmu smrnc :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mozno vam to bude pripadat ako blbost, ale ja zo zasady neprerusujem pozeranie filmu nicim, takze po filme vacsinou citim ulavu, ze mozem ist konecne na WC :D ale ako bolo spomenute vyssie, kvalitne filmy prezivam a potom nad nimi premyslam. pulp fiction, forrest gump, band of brothers, krstneho otca som predychaval dlhsie, castokrat len cumim do blba a porovnavam s knihou. smutny po filmoch nie som, najhorsie to ale bolo ked som videl cast how i met your mother, ked sa marshall a lilly rozisli, kto videl, vie o com hovorim, dobre to bolo spravene :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

na mna filmy bohvieako neposobia... proste videl som a hotovo, ziadne citaky ani nic podobne... a ked je film strasna hovadina, tak ho vypnem a zmazem (napr. film Univerzalna upratovacka) a som nastvaty, co za blbost som sa rozhodol pozerat :roll:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ja po dopozerani american pie prvych troch som si zacal uvedomovat ake to bude po skonceni skoly bolo to tam posledny rok strednej prve prazdniny na vyske a na koniec svadba som rozmyslal ako dalej pokracovat znie to divne ale tak som to videl ja a okrem toho som sa na tom fakt prijemne zabavil :D :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano nechal, po dopozerani filmu Tanes s vlkmi som sa rozplakal, a uvedomil si, kto to vlastne boli Indiani a aka skoda je ze my bieli ludia sme ich pokantrili, az sa za to hanbim, lebo Indinai maju u mna velku poklonu :happyrespect:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Neprirovnaval by som Americanov k "nam bielim". Este som si spomenul na film American Gangster, tam sa mi strasne pacila zaverecna scena, ako vysiel z toho kostola (dobra hudba na pozadi) a zacal pozerat okolo, ze uz ho vlastne maju, ako si to zacal uvedomovat ze "dosiel". Stale som rozmyslal ze ake to bolo v skutocnosti, kedze je to film na zakladne skutocnych udalosti, ako sa musel citit a ci si hned uvedomil ze sa mu konci zivot na aky bol zvyknuty, alebo si myslel ze peniaze to zrobia. Inak ten film bol vyborny.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

theBliZZard napísal:Neprirovnaval by som Americanov k "nam bielim".
Co si myslisi ze su "Americania" z kade sa vzali Americania? Prisli z Europy a to znamena ze boli to su Europania.
Napísať odpoveď