'
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
Re: PHP include-iframe
Nauc sa pytat otazky. Ked sa nespravne opytas, nemozes cakat odpoved.x0_0x napísal:Chcel by som sa len opýtať či sa dá na stránke s touto chybou nejako obist iframe![]()
Aby sa len nevypisoval zdrojak.Dik
![]()
-
x0_0x
Light Star
Re: PHP include-iframe
A co bolo na tej otazke zle?Mne sa zdalo ze som to popisal celkom dobremastermind napísal:Nauc sa pytat otazky. Ked sa nespravne opytas, nemozes cakat odpoved.
-
jorg22
Medium Professional
Niesom si isty este stale na co sa pytas.Ale ked spravis normalne kod php a mas ho v iframy tak sa ti vykona normalne na servery jak ma.Ked to chces takto tak netreba pouzit iframe ale staci php prikaz include.Nezabudni ze php sa vykonava na serveri.
//edit: mohol by si na to co si zatial spravil hodit link alebo kod hodit sem ak to nieje nieco prisne tajne
//edit: mohol by si na to co si zatial spravil hodit link alebo kod hodit sem ak to nieje nieco prisne tajne
-
mastermind
VIP
-
x0_0x
Light Star
Ale na stranke s php injection anochrono napísal:To, že sa dá niekam vložiť php kód ešte neznamená, že sa ten kód aj vykoná.
Precitajte si o tom ak vas to zaujima http://www.google.sk/search?hl=sk&clien ... meta=lr%3D
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
je pekne ze vies co je php injection, ale teraz tu nemusis davat velke rady kazdemux0_0x napísal:Ale na stranke s php injection ano![]()
![]()
Precitajte si o tom ak vas to zaujima http://www.google.sk/search?hl=sk&clien ... meta=lr%3D
NIE , radsej si skus TY precitat na akom principe funguje php injection, ako chces preboha obist iframe ? ved to je len obycajny html ram do ktoreho sa nacitavaju ine stranky ... ziadny kod sa nespracuvava...x0_0x napísal:Chcel by som sa len opýtať či sa dá na stránke s touto chybou nejako obist iframe![]()
Aby sa len nevypisoval zdrojak.Dik
![]()
-
mastermind
VIP
php injection vulnerability je zranitelnost, ktora sa vyskytuje velmi zriedka. Niekto kto uz trochu v php programuje, tuto chybu nevedomky zrejme neurobi.
Podstrcit niekomu svoj php kod sa da len tam, kde ma dotycny pouzitu funkciu eval, pripadne tam, kde z nejakych pricin pouziva include, ktory je zavisly na nejakom vonkajsom parametri.
Podstrcit niekomu svoj php kod sa da len tam, kde ma dotycny pouzitu funkciu eval, pripadne tam, kde z nejakych pricin pouziva include, ktory je zavisly na nejakom vonkajsom parametri.