Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
- velmi tazky pracovny tyzden s nulovym efektom,
- doma na chu*a ... cim dalej, tym viac,
- je piatok vecer, vonku smogli a moja "naladicka" je v "p",
- ide vikend a ja vlastne ani neviem, ako a co vlastne budem robit, omg..
- celkovo, z dlhodobeho hladiska mi je absolutne na chu*a a neako to neviem zvratit.
+ posilovna
//... hovno budem sediet doma, idem na cierny caj!
- doma na chu*a ... cim dalej, tym viac,
- je piatok vecer, vonku smogli a moja "naladicka" je v "p",
- ide vikend a ja vlastne ani neviem, ako a co vlastne budem robit, omg..
- celkovo, z dlhodobeho hladiska mi je absolutne na chu*a a neako to neviem zvratit.
+ posilovna
//... hovno budem sediet doma, idem na cierny caj!
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
---mama priniesla domov maturitu z matiky, obe urovne a sranda je, ze aj ked som takmer 2 roky bez matiky, z B urovne by som dostal 1 a z A urovne by som dostal 2. co tym chcem povedat? asi tolko, ze to uz su naozaj na hlavu ti ludia co to robia? ved preboha to nema ziadnu uroven alebo co??? viem, ze to je kvoli tomu, aby to zvladol aj dement, ale potom to nema vobec ziadny zmysel. a este jedna vec ma dorazila, na konci zadani je jeden cely list popisany vzorcami a tam su take veci, co zostava rozum stat: aby tam bola sinusova alebo kosinusova veta, pripadne pytagorova? tak akoze sa na mna nehnevajte... maturita (aspon A uroven ked uz B nie) by mala pripravit na VS, tam by ste mali krv potit a nie pocitat priklady v style 3 dievcata si rozdelili 1500 Sk v pomere 3:7:5. kolko dostala kazda z nich?
chlape, nechcem zachadzat do offtopicu ale to by si mal vediet spravne vysledky, co?ades napísal:---mama priniesla domov maturitu z matiky, obe urovne a sranda je, ze aj ked som takmer 2 roky bez matiky, z B urovne by som dostal 1 a z A urovne by som dostal 2. co tym chcem povedat? asi tolko, ze to uz su naozaj na hlavu ti ludia co to robia? ved preboha to nema ziadnu uroven alebo co??? viem, ze to je kvoli tomu, aby to zvladol aj dement, ale potom to nema vobec ziadny zmysel. a este jedna vec ma dorazila, na konci zadani je jeden cely list popisany vzorcami a tam su take veci, co zostava rozum stat: aby tam bola sinusova alebo kosinusova veta, pripadne pytagorova? tak akoze sa na mna nehnevajte... maturita (aspon A uroven ked uz B nie) by mala pripravit na VS, tam by ste mali krv potit a nie pocitat priklady v style 3 dievcata si rozdelili 1500 Sk v pomere 3:7:5. kolko dostala kazda z nich?
Napodobnehojko napísal:Neskutocne ubohe vyjadrovanie retneho v tejto teme.
// tak priatelka si na mna aj spomenula len som nekukol cely vecer na mobil